June 3Jun 3 verovatno i samom jokicu, mozda objavi da je postao mali konjic Edited June 3Jun 3 by uini
June 3Jun 3 hot tejk: knicksi uzimaju prvu u spurs-gradu, jer su ovi po prvi put u finalu favoriti i malo ih pojede trema & ocekivanja; korgi in shambles. Edited June 3Jun 3 by uini
June 3Jun 3 Da li neko zna gde kod sbb-a (imam sve kanale) ima prenos sparsa i niksa večeras u pola tri ujutro?edit: pomažite, ne gledam nba već decenijama, ali sam rekao da ću gledati nikse, ako dođu u finale. Jbg, bilo mi to ono ko kad na vrbi rodi grožđe... Edited June 3Jun 3 by Ajant23
June 3Jun 3 Direktno kod nas nema, verovatno zato što amazon prenosi. Mora strimovi. Imaš ovde a ko prati više nek okači gde su dobrihttps://footybite.vc/San-Antonio-Spurs-vs-New-York-Knicks/69413
June 3Jun 3 68-14PeniMič RičmondGarnetEntoni DejvisJuing75-7MarberiDonovan MičelOrlando VuldridžJuingČembrlen Edited June 3Jun 3 by Moća
June 3Jun 3 Trik je da imate Wilta.Sad ozbiljnije - obratite pažnju i na defanzivni dio jednačine, uzmite u obzir i eru kad se igralo, i prihvatite da igra u pozadini radi simulaciju koja nije fiksna (dakle, neće uvijek dati isti rezultat ako ponovite petorku). Meni su, po mom sudu, mnogo jače petorke završile sa 77-5 i 78-4. Edited June 3Jun 3 by pojmaš
June 3Jun 3 moja prva igra - Lejkersi 90ih, Hjuston 80ih, Lejkersi 90ih, Hjuston 80ih. Mislio sam da je bag.Ne znam kako zbraja, koje statistike uzima, samo igraca iz tog tima ili iz cele karijere. Dobio sam Kingse 20s, bio Vins Karter tamo.