May 30May 30 Da li vredi gledati direktno sedmi tekmu? S jedne strane SA može da izbaci ove floperske mesare, s druge strane mogu da ti upropaste dan ako ispadnu.
May 30May 30 23 minutes ago, reg said:Da li vredi gledati direktno sedmi tekmu?ja sad pijem pivu da se uspavam u 21h i probudim u 02h, uy alarm
May 30May 30 10 hours ago, Emerald said:Pasivnoj provinciji se mora nesto dati.Njujork je grad koji ima najvise tirula u ameirckom profi sportu, samo mu parira Boston, u stvari, Boston je u 21. veku dominatniji. Veliki gradovi imaju puno razlicith klubova u americkom profi sportu tipa ako nisu dobri u kosarci bice u hokeju, americkom fudbalu ili bejzbolu. Sto bi se reklo, uvek ima nekih desavanja.Mora se nesto dati Rust belt-u ili Bible belt-u, gde je Oklahoma, koja je duboka poljoprivredna provincija. Moraju i ti ljudi nesto da imaju za zabavu a ne samo da Kelti iz Bostona uzimaju titule u NBA.Zašto "mora"? Zbog čega je to nužno? Ne razumem ovo, to mi je dosta neutemeljeni idealizam
May 30May 30 5 hours ago, reg said:Da li vredi gledati direktno sedmi tekmu? S jedne strane SA može da izbaci ove floperske mesare, s druge strane mogu da ti upropaste dan ako ispadnu.I ja se lomim ali naginjem ka nah... ali u ovakvoj postavci stvari ne mogu da mi upropaste, mogu samo da me obradujuedit: Shai na kladionicama 10.5 FT attempts, pa ovo je smešna granica, bez 18 komada neće biti pričeedit: Seven players in NBA history have played a Game 7 on their birthday … and all seven won.Tonight, Harrison Barnes has a chance to make it 8-for-8. Edited May 30May 30 by Scouser
May 31May 31 15 hours ago, uini said:ovo je verovatno najrezonskije objašnjenje koje sam pročitao a pošto kao konj samo gledam basket, tj napred, zbog onih štitnika vizure, nije mi prošlo kroz glavu ovo.jel tekma večeras u dva ili nedelja na ponedeljak? čini mi se večeras, da dremnem malo kasnije popodneNYC je osvojio gomilu titula pre 80-90-100 godina, što ne bi zbog toga sad malo pogurali ove male?Da, vrlo je rezonski.Prošli put kad sam na sportu nabasao na sličan poust kolege Emeralda trebalo mi je mesec dana da skupim snagu da opet gvirnem na ppp. Stvarno je impresivno sa kojom lakoćom brat izlista čitavu teoriju o stvarima o kojima nema bukvalno blage veze.Prošli put je analizirao zašto je baseball pre bio popularniji od fudbala. To je bio 1 baš spektakl od pousta, ali ovo da se vrše harihtaljke u nba u 2026 zbog titula u banatskim šorama iz 1921 i 1926 i 1932 je totalna jebenica
May 31May 31 jeben ovaj kombo uzivo pracenja finale lige sampiona i NBA game 7 sa 51 leta. klinci udarili ludacki tempo, samo da izdrze
May 31May 31 Ja izašao po pivo i vidim stejdž ekran ispred hotela. Super atmosfera, ali ipak sa pivom nazad u hotel. Ima klima i fotelja