May 29May 29 7 hours ago, goofs said:Meni je ovo isto nejasno, nije kao da pričamo o Lejkersima ili Niksima ovde, timovima sa milionskim bazama navijača. Mislim da ni Stef Kari nikad nije imao ovakav tretman kod sudija.Neko je pominjao ranije WWF narativ, da je za gledanost potrebno (makar veštački) napraviti loše momke, ali to je ovde potpuno promašen fudbal, OCK nisu bedbojsi, to je samo skupina ljigavaca, jedan bedboj Dort i jedan čiviluk Holmgren.Ja sam ubacio WWF u pricu kao odgovor zasto bi neko protezirao SGA.San Antonio i Oklahoma City zajedno imaju manje stanovnika nego jedan veliki grad izmedju njih (Dallas) i kad bi liga racunala na lokalnu bazu, te samo kosharkaske zaljubljenike, slabo bi se ovajdili. Vecinu love za ligu ne generisu kosarkaski cistunci, vec casual fans, pozeri, i slicni.Isti ti cistunci previdjaju cinjenicu da je WWF postao publicly traded enterprise (znaci mega firma) iako ogromna vecina publike zna da je svo izrezirano. Sto rece PT Barnum nobody went bankrupt underestimating the intelligence of American masses.Ne kazem da liga to namjerno radi, ali im ni ne smeta. Edited May 29May 29 by Peter Fan
May 30May 30 5 minutes ago, banecare1 said:sta je WWF?Američko fejk rvanje valjda (Hulk Hogan i ekipa)
May 30May 30 21 hours ago, goofs said:Ma znam, ni ja ne pamtim kad su Niksi bili gurani, nego samo htedoh reći da bih razumeo da veliki timovi iz velikih gradova/marketa imaju protekciju, jer ono, udovoljavaš milionskoj bazi navijača. OKC nije ni blizu tome, tim postoji malo manje od 20 godina, a cela država Oklahoma jedva da ima 4 miliona stanovnika.Pasivnoj provinciji se mora nesto dati.Njujork je grad koji ima najvise tirula u ameirckom profi sportu, samo mu parira Boston, u stvari, Boston je u 21. veku dominatniji. Veliki gradovi imaju puno razlicith klubova u americkom profi sportu tipa ako nisu dobri u kosarci bice u hokeju, americkom fudbalu ili bejzbolu. Sto bi se reklo, uvek ima nekih desavanja.Mora se nesto dati Rust belt-u ili Bible belt-u, gde je Oklahoma, koja je duboka poljoprivredna provincija. Moraju i ti ljudi nesto da imaju za zabavu a ne samo da Kelti iz Bostona uzimaju titule u NBA.
May 30May 30 Ali su zato uzelu gomilu titula u najpopularnijem americkom sportu, plus hokej i bejzbol. O tome govoim, mora malo da se sara, da ljudi u Oklahomi imaju nesto.RankCityMLBNBANFLNHLTotal Titles1New York City352911572Boston101866403Chicago66116294Los Angeles91233275Detroit4341122 Edited May 30May 30 by Emerald
May 30May 30 22 hours ago, goofs said:Mislim da ni Stef Kari nikad nije imao ovakav tretman kod sudija.Stef ti je baš loš primer, ako ima super-zvezda koja je minimalno do nikako protektirana (jel' se tako kaže?), onda je to on.
May 30May 30 2 minutes ago, zorglub said:Stef ti je baš loš primer, ako ima super-zvezda koja je minimalno do nikako protektirana (jel' se tako kaže?), onda je to on.Za auto gume da. :)
May 30May 30 49 minutes ago, Emerald said:Pasivnoj provinciji se mora nesto dati.Njujork je grad koji ima najvise tirula u ameirckom profi sportu, samo mu parira Boston, u stvari, Boston je u 21. veku dominatniji. Veliki gradovi imaju puno razlicith klubova u americkom profi sportu tipa ako nisu dobri u kosarci bice u hokeju, americkom fudbalu ili bejzbolu. Sto bi se reklo, uvek ima nekih desavanja.Mora se nesto dati Rust belt-u ili Bible belt-u, gde je Oklahoma, koja je duboka poljoprivredna provincija. Moraju i ti ljudi nesto da imaju za zabavu a ne samo da Kelti iz Bostona uzimaju titule u NBA.ovo je verovatno najrezonskije objašnjenje koje sam pročitao a pošto kao konj samo gledam basket, tj napred, zbog onih štitnika vizure, nije mi prošlo kroz glavu ovo.jel tekma večeras u dva ili nedelja na ponedeljak? čini mi se večeras, da dremnem malo kasnije popodne
May 30May 30 napadaj napadaj, sanantonjo napadajhhmmm, zvuci kao da zahtevam od oklahome da napada spurse, ne ide dobro ovo
May 30May 30 Tek sad pogledao poslednje utakmice. Mnogo su gotivni spursi, harper, castle, vassel. Fox nista, isto kao i u kingsima.
May 30May 30 Fox je povređen ušao u seriju, game 1 je i propustio. Ali super su klinci. Harper izgleda na terenu kao da mu je ovo 10-to, a ne prvo finale konferencije u ruki sezoni.
May 30May 30 23 hours ago, goofs said:Lobinson operisao prst, planira da zaigra u G1Inače Lobinson je dobar primer za razliku između NBA nivoa i nečeg drugog. U NBA je drvo, van NBA igra kao Jordan