Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

7 hours ago, goofs said:

Meni je ovo isto nejasno, nije kao da pričamo o Lejkersima ili Niksima ovde, timovima sa milionskim bazama navijača. Mislim da ni Stef Kari nikad nije imao ovakav tretman kod sudija.

Neko je pominjao ranije WWF narativ, da je za gledanost potrebno (makar veštački) napraviti loše momke, ali to je ovde potpuno promašen fudbal, OCK nisu bedbojsi, to je samo skupina ljigavaca, jedan bedboj Dort i jedan čiviluk Holmgren.

Ja sam ubacio WWF u pricu kao odgovor zasto bi neko protezirao SGA.

San Antonio i Oklahoma City zajedno imaju manje stanovnika nego jedan veliki grad izmedju njih (Dallas) i kad bi liga racunala na lokalnu bazu, te samo kosharkaske zaljubljenike, slabo bi se ovajdili. Vecinu love za ligu ne generisu kosarkaski cistunci, vec casual fans, pozeri, i slicni.

Isti ti cistunci previdjaju cinjenicu da je WWF postao publicly traded enterprise (znaci mega firma) iako ogromna vecina publike zna da je svo izrezirano. Sto rece PT Barnum nobody went bankrupt underestimating the intelligence of American masses.

Ne kazem da liga to namjerno radi, ali im ni ne smeta.

Edited by Peter Fan

• Replies 6.3k
  • Views 265.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

sta je WWF?

5 minutes ago, banecare1 said:

sta je WWF?

Američko fejk rvanje valjda (Hulk Hogan i ekipa)

21 hours ago, goofs said:

Ma znam, ni ja ne pamtim kad su Niksi bili gurani, nego samo htedoh reći da bih razumeo da veliki timovi iz velikih gradova/marketa imaju protekciju, jer ono, udovoljavaš milionskoj bazi navijača. OKC nije ni blizu tome, tim postoji malo manje od 20 godina, a cela država Oklahoma jedva da ima 4 miliona stanovnika.

Pasivnoj provinciji se mora nesto dati.

Njujork je grad koji ima najvise tirula u ameirckom profi sportu, samo mu parira Boston, u stvari, Boston je u 21. veku dominatniji. Veliki gradovi imaju puno razlicith klubova u americkom profi sportu tipa ako nisu dobri u kosarci bice u hokeju, americkom fudbalu ili bejzbolu. Sto bi se reklo, uvek ima nekih desavanja.

Mora se nesto dati Rust belt-u ili Bible belt-u, gde je Oklahoma, koja je duboka poljoprivredna provincija. Moraju i ti ljudi nesto da imaju za zabavu a ne samo da Kelti iz Bostona uzimaju titule u NBA.

Uzeli dvaput u poslednjih 40 godina

Ali su zato uzelu gomilu titula u najpopularnijem americkom sportu, plus hokej i bejzbol. O tome govoim, mora malo da se sara, da ljudi u Oklahomi imaju nesto.

Rank

City

MLB

NBA

NFL

NHL

Total Titles

1

New York City

35

2

9

11

57

2

Boston

10

18

6

6

40

3

Chicago

6

6

11

6

29

4

Los Angeles

9

12

3

3

27

5

Detroit

4

3

4

11

22

Edited by Emerald

22 hours ago, goofs said:

Mislim da ni Stef Kari nikad nije imao ovakav tretman kod sudija.

Stef ti je baš loš primer, ako ima super-zvezda koja je minimalno do nikako protektirana (jel' se tako kaže?), onda je to on.

2 minutes ago, zorglub said:

Stef ti je baš loš primer, ako ima super-zvezda koja je minimalno do nikako protektirana (jel' se tako kaže?), onda je to on.

Za auto gume da. :)

49 minutes ago, Emerald said:

Pasivnoj provinciji se mora nesto dati.

Njujork je grad koji ima najvise tirula u ameirckom profi sportu, samo mu parira Boston, u stvari, Boston je u 21. veku dominatniji. Veliki gradovi imaju puno razlicith klubova u americkom profi sportu tipa ako nisu dobri u kosarci bice u hokeju, americkom fudbalu ili bejzbolu. Sto bi se reklo, uvek ima nekih desavanja.

Mora se nesto dati Rust belt-u ili Bible belt-u, gde je Oklahoma, koja je duboka poljoprivredna provincija. Moraju i ti ljudi nesto da imaju za zabavu a ne samo da Kelti iz Bostona uzimaju titule u NBA.

ovo je verovatno najrezonskije objašnjenje koje sam pročitao a pošto kao konj samo gledam basket, tj napred, zbog onih štitnika vizure, nije mi prošlo kroz glavu ovo.

jel tekma večeras u dva ili nedelja na ponedeljak? čini mi se večeras, da dremnem malo kasnije popodne

Večeras je

napadaj napadaj, sanantonjo napadaj

hhmmm, zvuci kao da zahtevam od oklahome da napada spurse, ne ide dobro ovo

Tek sad pogledao poslednje utakmice. Mnogo su gotivni spursi, harper, castle, vassel. Fox nista, isto kao i u kingsima.

Fox je povređen ušao u seriju, game 1 je i propustio. Ali super su klinci. Harper izgleda na terenu kao da mu je ovo 10-to, a ne prvo finale konferencije u ruki sezoni.

nema ni toni braće ni skota fostera večeras na terenu

23 hours ago, goofs said:

Lobinson operisao prst, planira da zaigra u G1

Inače Lobinson je dobar primer za razliku između NBA nivoa i nečeg drugog. U NBA je drvo, van NBA igra kao Jordan