June 1Jun 1 nije, naravno, samo sam hteo reći kako Meloun ima tu dva MVPja, pa TD ima dva početkom 2000ih, a nijedan od njih dvojice nije imao taj nivo dominacije kao Šejkil. Ajverson možda jeste tu jednu godinu, on je bio the-guy tih sixersa, lomiš se da ga zaustaviš.nije MVP egzaktna nauka, ima puno i do narativa, verovatno i do količine odigranih utakmica, ali ovako iz daljine kad pogledaš baš deluje neverovatnoneš ih je uzeo kasnije, mislim da tada Šek nije ni bio u opticaju.
June 1Jun 1 jeste dominacija ali eto, dominirao je i hakeem i duze i po meni mozda igracki i impresivnije, pa ima jedan mvp i jedan finals mvp, sve 1994e, kada su uzeli tituluedit pardon, finals x2 na obe titule Edited June 1Jun 1 by uini
June 1Jun 1 Shaq je uzeo jednu, jer ga to nije zanimalo. On je dominirao bez mnogo treninga i uz donekle zajebavanje tokom regularne sezone. Te jedne godine kad je došao Jackson i kad je bio fokusiran uzeo je nagradu. Naravno ima tu malo i marketinga i storytellinga, sad je došao Zen Master i on ga motiviše, vidi kako se uozbiljio, onda glasači (novinari) ponavljaju među sobom, o da vidi kako je mnogo ozbiljniji, jer ionako moraju o nečem da melju i tako. Mogao je komotno i godinu dana kasnije da osvoji, al mislim da je on generalno kažnjen time što je bio toliki freak prirode, pa se uvek uzimalo zdravo za gotovo da može da natrpa 50 kad god hoće.
June 1Jun 1 Izbor za MVP nije bas ekzaktna nauka. Da pitas one koji imaju glas da ti daju definiciju, dosta ima neslaganja. Jednima je eye test, drugima statistika, trecima uticaj na ekipu/saigrace, cetvrtima najbolji igrac u najboljoj ekipi itd. Jos kada se ukljuci narativ, eto ga shitshow.
June 1Jun 1 Ali eto baš nikad nije hteo pošto nema nijednu jedinu plejof partiju sa 50 poena.Samo tri puta je u regularnoj sezoni dao 50 ili više poena.
June 1Jun 1 1 hour ago, goofs said:nije, naravno, samo sam hteo reći kako Meloun ima tu dva MVPja, pa TD ima dva početkom 2000ih, a nijedan od njih dvojice nije imao taj nivo dominacije kao Šejkil. Ajverson možda jeste tu jednu godinu, on je bio the-guy tih sixersa, lomiš se da ga zaustaviš.nije MVP egzaktna nauka, ima puno i do narativa, verovatno i do količine odigranih utakmica, ali ovako iz daljine kad pogledaš baš deluje neverovatnoneš ih je uzeo kasnije, mislim da tada Šek nije ni bio u opticaju.2004-05 je bilo tesno, sledece godine vishe nije...
June 1Jun 1 bas sam gledao danas, jusuf je delikatan mali xvetic ali nije mu to trebalo, taman i ako je 100% tacno, oko alkoholizma
June 1Jun 1 Popular Post Jusuf u fazonu "mogu da kažem šta oću, ionako niko ne gleda drugi kanal državne televizije Ercegbosne"
June 1Jun 1 Buzera nikada nisam mogao da svarim, smatrao sam da je najgora prevara Enbea lige, one trick pony bez odbrane i bez IQa. Možda sam grešio i bio neobjektivan, ali tako je.Ali svejedno, drago mi da vidim juniora u listi, nadam se da je tu zbog talenta, a ne zbog ćala, i da će da nadmaši ćala.
June 1Jun 1 If New York wins the Larry O’Brien Trophy, we already know what will happen. The public will find a way to qualify it. Something like: “The Knicks got lucky, catching Wemby before he fully metamorphosed into a World Destroyer.”New York can blame itself, I suppose. It’s something like the crazy ex-girlfriend who reappears looking healthy and claiming to be on her meds. You want to believe her stability will last, but you can’t forget how many times she trashed your stuff.The NBA Finals: What to Expect When You’re Expecting
June 1Jun 1 Ne bi me cudilo da se Nurkicu obije o glavu ovaj podkast sad kad trazi novi ugovor. Ne vole timovi ovakve stvari, pogotovu sto je Budu nastradao brat 2023.