May 31May 31 Ispadala je lopta Hartenstajnu (ocekivano jer ne zna bukvalno nista u napadu osim onog svog cudnog suta ili polaganja) ali svakako carska odbrana Korneta
May 31May 31 Zasluženo Spursi na kraju, videlo se u seriji da ih imaju. Uglavnom sam imao osećaj da oni postavljaju ritam pa ih OKC juri na mišiće. Falio je Oklahomi Williams da ih pogura, biće zanimljivo da li će da pojure nekog novog kao drugu napadačku opciju za sledeću sezonu jer će SAS biti samo još bolji. Možda Holmgrena da zavaljaju negde.Finale SAS u 5.
May 31May 31 11 minutes ago, Bane_V said:Zasluženo Spursi na kraju, videlo se u seriji da ih imaju. Uglavnom sam imao osećaj da oni postavljaju ritam pa ih OKC juri na mišiće. Falio je Oklahomi Williams da ih pogura, biće zanimljivo da li će da pojure nekog novog kao drugu napadačku opciju za sledeću sezonu jer će SAS biti samo još bolji. Možda Holmgrena da zavaljaju negde.Finale SAS u 5.Treba im neka debela mešina ispod koša koja će da muči Vembu, gde li će da nađu takvog Šalu na stranu, ove dve ekipe će dominirati zapadom narednih godina, em što su već sad na vrhu, em što imaju asseta za dorade i dobar menadžment. OKC je i sad na zimu dovukao Mekejna za budzašto, svi su bili u fznu wtf koji će im on, a momak je već bio faktor u ovom plejofu.
May 31May 31 42 minutes ago, goofs said:Legit sam i zaboravio na pogadjalicu stavicu na Nikse, stavio bih i ovako, navijacki igram celu igru.Niko da pomene game-winner momenat Luke KornetaMeni je onih 40ak sekundi igre kada je Harper uzeo skok u napadu i poentirao, pa onda na tri i po pre kraja pogodio trojku za +12 i poslednji tajmaut Oklahome bilo prelomno, ali radovao sam se i bloku.
May 31May 31 Jebeno ne volim Knickse i Njujorške prehajpovane timove, ali još manje volim ekipe koje dodju do rostera tankovanjem i to u više vezanih sezona. Simpa je Wemby, lepo ako Greg doživi da proslavi još jednu titulu sa svojom franšizom, ali princip mi ne da da navijam za tankere. Bar će moći da se pogleda finale bez onih zlotvora prevarantskih.
May 31May 31 Knicksi su esencija NBA.Obozavam ih. Uvek ponosna grupa cak i kad su bili dole.Larry Johnson...nema bolje. Nikad.
May 31May 31 Inače zanimljivo je kako govor tela tima često nagovesti pobednika u tesnim serijama. Sinoć je bila jedna situacija gde su Holmgren i Williams propustili da šutnu skroz otvoren šut i nastavili da dodaju loputu. Na kraju napada je Karuzo nekako dao trojku ali se videlo da su svi crkli i grebu za ostanak u igri. Sa druge strane Džonson i Šampeni ne oklevaju i samo trpaju.Kapiram hejt prema Oklahomi, mada ga previše ima imo. Dobili 68 i 64 utakmica u dve sezone, ispada da je sve bilo na tuču i guranje.
May 31May 31 Jbg u reg sezoni nije samo na tuču i guranje, nego brdo poena na flopove. Hejt je zaslužen.
May 31May 31 2 hours ago, levi said:kako, evo logo NBC u čošku stoji. te utakmice koje su bile na Amazonu nisu se uopšte pojavljivale na Areniovo prvi put vidim, kao nemaju prava prenosa, a onda sutra puštaju reprizu nečega što sinoć nisu imali u programuNešto muljaju sa pravima prenosa i ne možeš za rep da ih uhvatiš. Ja sam svaki prenos koji je bio Amazon exclusive gledao na Prime Video aplikaciji. Sinoć mi je stajao u ponudi, ali nije htelo da krene uz neku idiotsku poruku not ready. Posle nađem na kablovskoj na NBC.
May 31May 31 Kakva odbrana spursa… defanzivnog trenera spursa, sweeneya, je maznuo orlando za headcoacha.
May 31May 31 to je orlandu trebalo, jos bolja odbranamislim, ne igraju spursi sad nesto ludo komplikovano u defanzivi, udvajajju shaju, dobro citaju situacije u sekundi i dobro se prilagodjavajudefinitivno dobro vodjeni ali pametni i sto je najvaznije, sposobni igraci za vrhunsku defanivukada sam govorio ljudima na pocetku sezone da mi je castle kao neki mini-khawi, mislio sam i na defanzivu ali nisam kapirao da je sada vec na ovako elitnom nivou u tom departmanu
May 31May 31 2 hours ago, uini said:to je orlandu trebalo, jos bolja odbranamislim, ne igraju spursi sad nesto ludo komplikovano u defanzivi, udvajajju shaju, dobro citaju situacije u sekundi i dobro se prilagodjavajudefinitivno dobro vodjeni ali pametni i sto je najvaznije, sposobni igraci za vrhunsku defanivukada sam govorio ljudima na pocetku sezone da mi je castle kao neki mini-khawi, mislio sam i na defanzivu ali nisam kapirao da je sada vec na ovako elitnom nivou u tom departmanuOdlicno rotiraju, pokrivaju, disciplinivani, atleticni su i brzi, plus vembi u sredini kao help defence na svakom. Mnogo gotivna ekipa. Holmgren je lose odigrao celu seriju, uhvatio neke skokove u napadu, nesto blokirao, ali slabo poena. JWill bolje odigrao. Cason Wallace mi je otkrice, pored carskog Carusa. Dva takva denveru i ide titula. Kenrich Williams posteno odigrao svoje minute, isto. Bas dobra serija bila, uzivanje. Nadam se istom uzitku u finalu.