Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

Ispadala je lopta Hartenstajnu (ocekivano jer ne zna bukvalno nista u napadu osim onog svog cudnog suta ili polaganja) ali svakako carska odbrana Korneta

• Replies 6.3k
  • Views 265.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Zasluženo Spursi na kraju, videlo se u seriji da ih imaju. Uglavnom sam imao osećaj da oni postavljaju ritam pa ih OKC juri na mišiće. Falio je Oklahomi Williams da ih pogura, biće zanimljivo da li će da pojure nekog novog kao drugu napadačku opciju za sledeću sezonu jer će SAS biti samo još bolji. Možda Holmgrena da zavaljaju negde.

Finale SAS u 5.

Thread na redditu kao objava poraza OKC ima 52k upvote-ova ceo svet slavi lolol

11 minutes ago, Bane_V said:

Zasluženo Spursi na kraju, videlo se u seriji da ih imaju. Uglavnom sam imao osećaj da oni postavljaju ritam pa ih OKC juri na mišiće. Falio je Oklahomi Williams da ih pogura, biće zanimljivo da li će da pojure nekog novog kao drugu napadačku opciju za sledeću sezonu jer će SAS biti samo još bolji. Možda Holmgrena da zavaljaju negde.

Finale SAS u 5.

Treba im neka debela mešina ispod koša koja će da muči Vembu, gde li će da nađu takvog whistle

Šalu na stranu, ove dve ekipe će dominirati zapadom narednih godina, em što su već sad na vrhu, em što imaju asseta za dorade i dobar menadžment. OKC je i sad na zimu dovukao Mekejna za budzašto, svi su bili u fznu wtf koji će im on, a momak je već bio faktor u ovom plejofu.

42 minutes ago, goofs said:

Legit sam i zaboravio na pogadjalicu ph34r stavicu na Nikse, stavio bih i ovako, navijacki igram celu igru.

Niko da pomene game-winner momenat Luke Korneta

Meni je onih 40ak sekundi igre kada je Harper uzeo skok u napadu i poentirao, pa onda na tri i po pre kraja pogodio trojku za +12 i poslednji tajmaut Oklahome bilo prelomno, ali radovao sam se i bloku.heart

Jebeno ne volim Knickse i Njujorške prehajpovane timove, ali još manje volim ekipe koje dodju do rostera tankovanjem i to u više vezanih sezona. Simpa je Wemby, lepo ako Greg doživi da proslavi još jednu titulu sa svojom franšizom, ali princip mi ne da da navijam za tankere.

Bar će moći da se pogleda finale bez onih zlotvora prevarantskih.

Knicksi su esencija NBA.

Obozavam ih. Uvek ponosna grupa cak i kad su bili dole.

Larry Johnson...nema bolje. Nikad.

Inače zanimljivo je kako govor tela tima često nagovesti pobednika u tesnim serijama. Sinoć je bila jedna situacija gde su Holmgren i Williams propustili da šutnu skroz otvoren šut i nastavili da dodaju loputu. Na kraju napada je Karuzo nekako dao trojku ali se videlo da su svi crkli i grebu za ostanak u igri. Sa druge strane Džonson i Šampeni ne oklevaju i samo trpaju.

Kapiram hejt prema Oklahomi, mada ga previše ima imo. Dobili 68 i 64 utakmica u dve sezone, ispada da je sve bilo na tuču i guranje.

Jbg u reg sezoni nije samo na tuču i guranje, nego brdo poena na flopove. Hejt je zaslužen.

2 hours ago, levi said:

kako, evo logo NBC u čošku stoji. te utakmice koje su bile na Amazonu nisu se uopšte pojavljivale na Areni

ovo prvi put vidim, kao nemaju prava prenosa, a onda sutra puštaju reprizu nečega što sinoć nisu imali u programu

Nešto muljaju sa pravima prenosa i ne možeš za rep da ih uhvatiš. Ja sam svaki prenos koji je bio Amazon exclusive gledao na Prime Video aplikaciji. Sinoć mi je stajao u ponudi, ali nije htelo da krene uz neku idiotsku poruku not ready. Posle nađem na kablovskoj na NBC.

Oće kurac

Kakva odbrana spursa…

defanzivnog trenera spursa, sweeneya, je maznuo orlando za headcoacha.

to je orlandu trebalo, jos bolja odbrana

mislim, ne igraju spursi sad nesto ludo komplikovano u defanzivi, udvajajju shaju, dobro citaju situacije u sekundi i dobro se prilagodjavaju

definitivno dobro vodjeni ali pametni i sto je najvaznije, sposobni igraci za vrhunsku defanivu

kada sam govorio ljudima na pocetku sezone da mi je castle kao neki mini-khawi, mislio sam i na defanzivu ali nisam kapirao da je sada vec na ovako elitnom nivou u tom departmanu

2 hours ago, uini said:

to je orlandu trebalo, jos bolja odbrana

mislim, ne igraju spursi sad nesto ludo komplikovano u defanzivi, udvajajju shaju, dobro citaju situacije u sekundi i dobro se prilagodjavaju

definitivno dobro vodjeni ali pametni i sto je najvaznije, sposobni igraci za vrhunsku defanivu

kada sam govorio ljudima na pocetku sezone da mi je castle kao neki mini-khawi, mislio sam i na defanzivu ali nisam kapirao da je sada vec na ovako elitnom nivou u tom departmanu

Odlicno rotiraju, pokrivaju, disciplinivani, atleticni su i brzi, plus vembi u sredini kao help defence na svakom. Mnogo gotivna ekipa. Holmgren je lose odigrao celu seriju, uhvatio neke skokove u napadu, nesto blokirao, ali slabo poena. JWill bolje odigrao. Cason Wallace mi je otkrice, pored carskog Carusa. Dva takva denveru i ide titula.

Kenrich Williams posteno odigrao svoje minute, isto.

Bas dobra serija bila, uzivanje. Nadam se istom uzitku u finalu.