May 31May 31 Aaaaaaaaaaaaaa...da li je moguće da je povlačenje za ruku i spuštanje na parket common foul, šta treba, da ga zabode pesnicom u glavu?
May 31May 31 Neko je ispravno uporedio tekme OKC-a sa profesionalnim rvanjem, MekKejn bacio Vasela na zemlju u stilu Vese Petrovića, Karuzo sledeći napad sa Dortom izgurava Vembanjamu iz reketa pa onda pada u kontaktu sa Keldonom Džonsonom koji je sam inicirao. Treba suditi 48 minuta ovim dripcima.Kesl prvi igrač SA sa četiri lične, 4 minuta pre kraja treće.SA šutira trojke skoro 50%. Edited May 31May 31 by reg
May 31May 31 mršpičkavammaterina Ova maga trump approved etnički čista arena čini ove čobane na parketu još ogavnijim nego što već jesu. Ajmo sad lakši deo posla, da se reše uinijevci
May 31May 31 https://streamable.com/od9u40?src=player-page-shareDeliić atmosfere iz downtown San Antonia večeras. Odoh i ja u grad. (Zezam se neću, klinci će da se naspavaju, pa najebah sutra)
May 31May 31 For the Spurs, it’s their first visit to the NBA Finals since 2014 after they beat LeBron James and the Miami Heat in five games. That was San Antonio’s sixth Finals visit in a 15-year span, which began back in 1999 when they faced off against the Knicks, whom they beat in five games.For the Knicks, they have not been back to the Finals since that trip back in 1999.
May 31May 31 Author fantasticnih 1-2 za 2 i 2-4 za 1. potpuno ne razumem zasto Holmgren nije dobio MVP finala. mislim da glasaci previse obracaju paznju na pobednika, pa su ostali slepi na ovako dominantnu partiju. plus da uzmem stranicu iz Emeraldove knjige, USA ima toliko MVP, pa daju i Francima nesto