Tuesday at 06:215 days 13 hours ago, uini said:bas sam gledao danas, jusuf je delikatan mali xvetic ali nije mu to trebalo, taman i ako je 100% tacno, oko alkoholizma"Rekao mi je da sam los saigrač"..."Posle sam saznao da je bio zavisnik od alkohola, imao je problem, svi to znaju...".
Tuesday at 07:145 days 50 minutes ago, precog said:Nurkic bas deluje da je papcina.posle ovog podcasta ona prozivka “plati jare jusufe” deluje potpuno istinita
Tuesday at 07:145 days nije da ga sad branim, međutim, nisam ja baš bio upućen u osnove: rodio se u vreme rata u bosni, roditelji ga, ispostaviće se ispravno, deportovali sa 14 u sloveniju, jer, kako kaže, škola ga nije interesovala, šta da budem, policajac (što je odlična referenca i za širi kontekst)hoću da kažem, em nije pokupio ni osnove obrazovanja, em je bio lišen roditeljskog prisustva i nege od ranog tinejdž-perioda, super je on ispao.najjače mi je kada priča za dolazak u sunse, kako se odmah osetilo raslojavanje među igračima a igrao je u ekipama sa dobrom internom kemijom, kaže, "družiš se sa njima ali odvojena je diskonekcija"al to ga ništa ne pere za ovu izjavu, mada stvarno ne izgleda zlonamerno (iako se ne sećam da li je za dva trenera imao lepe reči), i hezonju je oprao, kako ne ume da se prilagodi na timsku košarku, igra basket kako je on zamislio u glavi - što jeste fakat neki hezonjin trejdmark, kada gledaš preko malih ekrana ali zaista mi je zvučalo kao da mu je mario drag lik, a opet, nema nikakvu svest da će njegove reči uticati na neku percepciju o njemu. prosto ni u americi izgleda nije naučio te banalne zakone da se ne trešuju kolege.
Tuesday at 07:165 days 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:posle ovog podcasta ona prozivka “plati jare jusufe” deluje potpuno istinitašto kaže vajber-kolega, sad kouč bud treba da ode kod bil simonsa i ispriča kako je opšte poznato da jusuf nije platio jare.
Tuesday at 08:115 days Uini, evo ti Vlade za srećuhttps://meridiansport.rs/kosarka/divac-ide-u-tv-komentatore-finale/
Tuesday at 08:135 days 2 hours ago, JPM said:Umro Rick Adelman.Najveca nepravda koju pamtim u NBA je ona serija Kingsi Lejkersi. Rip
Tuesday at 08:285 days 16 minutes ago, sasha said:Uini, evo ti Vlade za srećuhttps://meridiansport.rs/kosarka/divac-ide-u-tv-komentatore-finale/Hoće li Vlade tamo da govori EN-BE-A?
Tuesday at 08:345 days 20 minutes ago, Tsai said:Najveca nepravda koju pamtim u NBA je ona serija Kingsi Lejkersi. RipPa, da...svi smo zdušno bodrili Kingse tad, ustajalo se u 3 noću da se gleda. Ja bih rekao da je to bila šteta za košarku što Kingsi nisu prošli. Ali jebeni Robert Hori...
Tuesday at 08:405 days 9 minutes ago, Moća said:Hoće li Vlade tamo da govori EN-BE-A?imao je jusuf lajnu, "vidio sam puno igraca formata halafeimera*..", zvucalo je kao ime neke halal-mange, malo je falilo da guglam*hall of famer-a
Tuesday at 08:515 days 10 minutes ago, uini said:imao je jusuf lajnu, "vidio sam puno igraca formata halafeimera*..", zvucalo je kao ime neke halal-mange, malo je falilo da guglam*hall of famer-aTo je vrlo komplikovana reč.
Tuesday at 09:005 days HalalfejmerCoach Bud treba da registruje trademark Coach Bud Light**video sam fazon negde drugde
Tuesday at 09:025 days 50 minutes ago, sasha said:Uini, evo ti Vlade za srećuhttps://meridiansport.rs/kosarka/divac-ide-u-tv-komentatore-finale/najjace da cu pored clyde fraizera i mike breena da slusam vladu. ljudi konacno prenose finale
Tuesday at 09:165 days 16 hours ago, Svarog said:Jusuf u fazonu "mogu da kažem šta oću, ionako niko ne gleda drugi kanal državne televizije Ercegbosne""...a i ako gleda nece znati da prevede."