Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

• Popular Post

Umro Rick Adelman.

• Replies 6.3k
  • Views 265.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

13 hours ago, uini said:

bas sam gledao danas, jusuf je delikatan mali xvetic ali nije mu to trebalo, taman i ako je 100% tacno, oko alkoholizma

"Rekao mi je da sam los saigrač"..."Posle sam saznao da je bio zavisnik od alkohola, imao je problem, svi to znaju...".

Nurkic bas deluje da je papcina.

50 minutes ago, precog said:

Nurkic bas deluje da je papcina.

posle ovog podcasta ona prozivka “plati jare jusufe” deluje potpuno istinita

nije da ga sad branim, međutim, nisam ja baš bio upućen u osnove: rodio se u vreme rata u bosni, roditelji ga, ispostaviće se ispravno, deportovali sa 14 u sloveniju, jer, kako kaže, škola ga nije interesovala, šta da budem, policajac (što je odlična referenca i za širi kontekst)

hoću da kažem, em nije pokupio ni osnove obrazovanja, em je bio lišen roditeljskog prisustva i nege od ranog tinejdž-perioda, super je on ispao.

najjače mi je kada priča za dolazak u sunse, kako se odmah osetilo raslojavanje među igračima a igrao je u ekipama sa dobrom internom kemijom, kaže, "družiš se sa njima ali odvojena je diskonekcija"

al to ga ništa ne pere za ovu izjavu, mada stvarno ne izgleda zlonamerno (iako se ne sećam da li je za dva trenera imao lepe reči), i hezonju je oprao, kako ne ume da se prilagodi na timsku košarku, igra basket kako je on zamislio u glavi - što jeste fakat neki hezonjin trejdmark, kada gledaš preko malih ekrana ali zaista mi je zvučalo kao da mu je mario drag lik, a opet, nema nikakvu svest da će njegove reči uticati na neku percepciju o njemu. prosto ni u americi izgleda nije naučio te banalne zakone da se ne trešuju kolege.

1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:

posle ovog podcasta ona prozivka “plati jare jusufe” deluje potpuno istinita

što kaže vajber-kolega, sad kouč bud treba da ode kod bil simonsa i ispriča kako je opšte poznato da jusuf nije platio jare.

2 hours ago, JPM said:

Umro Rick Adelman.

Najveca nepravda koju pamtim u NBA je ona serija Kingsi Lejkersi. Rip

20 minutes ago, Tsai said:

Najveca nepravda koju pamtim u NBA je ona serija Kingsi Lejkersi. Rip

Pa, da...svi smo zdušno bodrili Kingse tad, ustajalo se u 3 noću da se gleda. Ja bih rekao da je to bila šteta za košarku što Kingsi nisu prošli. Ali jebeni Robert Hori...

9 minutes ago, Moća said:

Hoće li Vlade tamo da govori EN-BE-A?

imao je jusuf lajnu, "vidio sam puno igraca formata halafeimera*..", zvucalo je kao ime neke halal-mange, malo je falilo da guglam

*hall of famer-a

10 minutes ago, uini said:

imao je jusuf lajnu, "vidio sam puno igraca formata halafeimera*..", zvucalo je kao ime neke halal-mange, malo je falilo da guglam

*hall of famer-a

To je vrlo komplikovana reč.

Halalfejmer

Coach Bud treba da registruje trademark Coach Bud Light*

*video sam fazon negde drugde

16 hours ago, Svarog said:

Jusuf u fazonu "mogu da kažem šta oću, ionako niko ne gleda drugi kanal državne televizije Ercegbosne"

"...a i ako gleda nece znati da prevede."