May 19May 19 5 hours ago, 1n54jd3r said:Ne igra Fox u G1Jbg, SAS je bez šanse ako ne igra Foks, jedino da Vembi odigra neku nerealnu partiju i da tipa 41 poen i ima 24 skoka.
May 19May 19 Sto bi rekli neki iskusni™ komentatori "OKC in 7... but at this moment, I don't know how".
May 19May 19 3 hours ago, reg said:Mislim da se ne piše dobro SA ako ova serija ode u sedam, njih pet je igralo 44+ minuta, kod OKC samo SGA i Čet (jedva) preko 40.Dva produžetka su bila, neće stalno biti tako. Fali lisica, naravno, ali ako iko može da gura 40min po meču, to su klinci, a SAS prepun klinaca.
May 19May 19 3 hours ago, bios said:Ne znam prati li koliko @zorglubNaravno da pratim koliko mogu, samo mi glupo više da ga hvalim, ispašću Harperov svedok.Super je što je spreman da preuzme odgovornost u ovakvom trenutku, ali bih ipak voleo da se Fox što pre vrati.
May 19May 19 Author 36 minutes ago, goofs said:Dva produžetka su bila, neće stalno biti tako. Fali lisica, naravno, ali ako iko može da gura 40min po meču, to su klinci, a SAS prepun klinaca.a nisu ni ovi iz OKC neki matorci. osim Hartensteina i Carusa. Hartenstein je igrao ispod 20 min, a u Carusovu spremu ne sumnjam. bice to odlicna serija. Spursi su dobili, gde je OKC uradila sve sto su zamislili. Castle je imao 11 izgubljenih, OKC je ubacila 15 od 26 otvorenih trojki, zadrzali su Spurse na 30% za 3... medjutim, Spursi su imali 20 skokova vise, i to ne znam kako ce OKC da iskontrolise jer su ovi jednostavo veci. takodje, nista nisu ubacili u reketu, i to im se ponavlja jos iz reguarne sezone kad igraju protiv Spursa. SGA nije nista ubacio, i to im je jedino gde mogu da se poprave, jer je JDub odigrao jako dobro, Caruso je ubacio vise nego ikada, a Holmgrenu nece narasti muda i ostace pickica tako da na njega bolje da ne racunaju. mogu da dobiju vise od Mitchella koji skoro nista da nije sutnuo, osim one trojke u tranziciji kojom bi dobili tekmu, ali je omasio. McCain bi mogao da pomogne, ali on ce igrati ogranicene minute jer je patuljak, a OKC fali upravo visina...SUS, ocekujem da horde zla pronadju nacin da isceprkaju drugu, i da se sa 1-1 ode u San Antonio.
May 19May 19 Spursi nisu baš iskusna PO ekipa, ali mislim da je ovo klasična situacija gde su došli da uzmu prvu po svaku cenu i da će u drugoj malo opuštenije da igraju i da se ide sa 1-1 u San Antonio. Naravno danas je mnogo lakše uzeti pobedu na strani, krene te šut za tri i teraj. Edited May 19May 19 by Venom
May 19May 19 jbg, Castle 11 izgubljenih, ovamo MVP 4 izgubljene i manje od 30% šuta iz igre. Mislim da su Spursi doktorski odigrali da zatvore Šeja i puste da ih urniše neko drugi, u ovom slučaju Karuzo, koji nema boga da ponavlja ovakve partije iz utakmice u utakmicu. To je rizik koji bih ja prihvatio svaki put. Biće sad adaptacije za G2, ali ne znam šta OKC može toliko da adaptira, da pusti SGA da siluje dodatno ili da se opet kocka da će neko drugi da proradi? Pošto onu svoju grebi i trči igru ne mogu da igraju dominantno protiv Spursa, jer oni igraju isto to. Ovo je sad već 5:1 u sezoni za SAS.Inače, Harper ne bi nipošto smeo da izgleda ovako dobro za jednog ruki igrača sa ulogom koju ima. On i krakati kad kliknu, mirisaće na novi Shaq-Kobe tandem, samo da ih zaobiđu povrede.
May 19May 19 19 minutes ago, goofs said:Inače, Harper ne bi nipošto smeo da izgleda ovako dobro za jednog ruki igrača sa ulogom koju ima24/11/6/7 u prvoj plejof tekmi koju je startovao? i to u finalu konfe...suludovembi imao vise skokova od cele prve petorke okc zajedno
May 19May 19 Pogledah samo highlightse jutros, kakvu je trojku lik opalio sa 12 metara u kontri na 20 sekundi do kraja i -3, za ono moras da ili imas clutch i muda do kolena ili da budes lud ko konj. U ovom slucaju izgleda i jedno i drugo
May 19May 19 Holmgren kaze da bi dobio Seka a ne moze da se nosi s ovim krakatim s kojim je iste gradje, smesnoMislim da okrece Oklahoma bez problema ali i ako prodju Spursi tamo ih cekaju tornjevi blizanci KAT i Mic Robinson i bice jako maltretiran
May 19May 19 sta znam, danas je fazon imati to hiper samopouzdanje, kao sto je jokari fazon da bude lazno skroman i nezainteresovan. sve je to jednako legitimno, dokle god isporucujes u svom standardu vodeceg igraca ili vise od togakada si ispod svog proseka, mozes da pricas bilo sta, nema uticaj