Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

Koliko su ispred svih ostalih na Zapadu ova dva tima (a ne mogu ni da zamislim da Klivlend juri sa njima). Kasl naslonio ruke na butine i sav znojav daje intervju...na poluvremenu (bio u igri 17 minuta).

• Replies 6.3k
  • Views 265.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Vrh basket i neverovatan intenzitet na obe strane. Biće super ako ova serija ode u 7 i niko ne ispadne iz stroja.

placipicke oklahomdjanske

Spucali celendz na totalnu glupost.

Kakvo je uživanje gledati bekove Spursa

wemby iz albukerkija za izjednacenje

Kakva trojka kretena lolol

Uh...ja ne gledam vise ove tekme direktno, treba zaspati posle.

3 minutes ago, bios said:

Kakva trojka kretena lolol

Kakav je Kejson Valas 'svaka cast ludaku' kez napravio na klupi Oklahome kada je usla ta trojka.

Gle sad mali prljavko nije dobio flagrant za šamar Harperu

Aaaaaaaaaaaaaaa

Kakva banana Holmgrenu, mislim Vasel i kucanje za kraj (nadam se). Ubili su ih u pojam.

Jel ovo na Dzejlenu bila banana ili ukradenalolol

Edited by reg

Inače Ron Harperov mali kida čitav playoff i ne samo večeras. Ne znam prati li koliko @zorglub

Super zabavan tim za gledanje su Spursi. Gomila mladih i talentovanih bekova i windmill Wemby. Tako su rešili ranjene Wulfse, evo ista šema radi i dalje.

Treba spomenuti da je sudjenje bilo perfektno. Već na samom početku mi je nešto bilo čudno, kako to da se nastavlja igra nakon što SGA promaši i odleti na stranu...

2 minutes ago, bios said:

Inače Ron Harperov mali kida čitav playoff i ne samo večeras. Ne znam prati li koliko @zorglub

Super zabavan tim za gledanje su Spursi. Gomila mladih i talentovanih bekova i windmill Wemby. Tako su rešili ranjene Wulfse, evo ista šema radi i dalje.

Jedna izgubljena lopta na šest asistencija za 46 minuta. Dosta bitnih poena je dao. Vasel 50 minuta, 2 blokade, prva na početku tekme Vilijamsu, druga Holmgrenu na kraju drugog produžetka (ekekekeke). Neverovatna koncentracija u odbrani. Svaka čast Detroitu, Torontu i ostalima, ali OKC je ipak vrhunska ekipa sa dugačkom klupom.

Mislim da se ne piše dobro SA ako ova serija ode u sedam, njih pet je igralo 44+ minuta, kod OKC samo SGA i Čet (jedva) preko 40.

6 minutes ago, reg said:

Jedna izgubljena lopta na šest asistencija za 46 minuta. Dosta bitnih poena je dao. Vasel 50 minuta, 2 blokade, prva na početku tekme Vilijamsu, druga Holmgrenu na kraju drugog produžetka (ekekekeke). Neverovatna koncentracija u odbrani. Svaka čast Detroitu, Torontu i ostalima, ali OKC je ipak vrhunska ekipa sa dugačkom klupom.

Mislim da se ne piše dobro SA ako ova serija ode u sedam, njih pet je igralo 44+ minuta, kod OKC samo SGA i Čet (jedva) preko 40.

Harper kiddo je imao i 6 ukradenih lopti u jednom momentu, a posle toga je još jednom odžepario, mislim, Karuza. Igra zrelo kao veteran, a dečko ima tek 20 godina. Svaka čast.

Nadam se da se vraća Fox, jer im fali još bekova za ovo što igraju lol Barnesa gotovo da i ne korsiste, a on im je jedina legitimna četvorka. Videćemo kako će coach Mitch da se snađe kad krenu pretumbavanja.