May 19May 19 Koliko su ispred svih ostalih na Zapadu ova dva tima (a ne mogu ni da zamislim da Klivlend juri sa njima). Kasl naslonio ruke na butine i sav znojav daje intervju...na poluvremenu (bio u igri 17 minuta).
May 19May 19 Vrh basket i neverovatan intenzitet na obe strane. Biće super ako ova serija ode u 7 i niko ne ispadne iz stroja.
May 19May 19 3 minutes ago, bios said:Kakva trojka kretena Kakav je Kejson Valas 'svaka cast ludaku' kez napravio na klupi Oklahome kada je usla ta trojka.
May 19May 19 AaaaaaaaaaaaaaaKakva banana Holmgrenu, mislim Vasel i kucanje za kraj (nadam se). Ubili su ih u pojam.Jel ovo na Dzejlenu bila banana ili ukradena Edited May 19May 19 by reg
May 19May 19 Inače Ron Harperov mali kida čitav playoff i ne samo večeras. Ne znam prati li koliko @zorglub Super zabavan tim za gledanje su Spursi. Gomila mladih i talentovanih bekova i windmill Wemby. Tako su rešili ranjene Wulfse, evo ista šema radi i dalje.
May 19May 19 Treba spomenuti da je sudjenje bilo perfektno. Već na samom početku mi je nešto bilo čudno, kako to da se nastavlja igra nakon što SGA promaši i odleti na stranu...
May 19May 19 2 minutes ago, bios said:Inače Ron Harperov mali kida čitav playoff i ne samo večeras. Ne znam prati li koliko @zorglubSuper zabavan tim za gledanje su Spursi. Gomila mladih i talentovanih bekova i windmill Wemby. Tako su rešili ranjene Wulfse, evo ista šema radi i dalje.Jedna izgubljena lopta na šest asistencija za 46 minuta. Dosta bitnih poena je dao. Vasel 50 minuta, 2 blokade, prva na početku tekme Vilijamsu, druga Holmgrenu na kraju drugog produžetka (ekekekeke). Neverovatna koncentracija u odbrani. Svaka čast Detroitu, Torontu i ostalima, ali OKC je ipak vrhunska ekipa sa dugačkom klupom. Mislim da se ne piše dobro SA ako ova serija ode u sedam, njih pet je igralo 44+ minuta, kod OKC samo SGA i Čet (jedva) preko 40.
May 19May 19 6 minutes ago, reg said:Jedna izgubljena lopta na šest asistencija za 46 minuta. Dosta bitnih poena je dao. Vasel 50 minuta, 2 blokade, prva na početku tekme Vilijamsu, druga Holmgrenu na kraju drugog produžetka (ekekekeke). Neverovatna koncentracija u odbrani. Svaka čast Detroitu, Torontu i ostalima, ali OKC je ipak vrhunska ekipa sa dugačkom klupom.Mislim da se ne piše dobro SA ako ova serija ode u sedam, njih pet je igralo 44+ minuta, kod OKC samo SGA i Čet (jedva) preko 40.Harper kiddo je imao i 6 ukradenih lopti u jednom momentu, a posle toga je još jednom odžepario, mislim, Karuza. Igra zrelo kao veteran, a dečko ima tek 20 godina. Svaka čast. Nadam se da se vraća Fox, jer im fali još bekova za ovo što igraju Barnesa gotovo da i ne korsiste, a on im je jedina legitimna četvorka. Videćemo kako će coach Mitch da se snađe kad krenu pretumbavanja.