May 17May 17 Nekako sam mislio da će Jokić sigurno biti najbolji igrač ove decenije jer ovi mlađi neće moći da ga stignu, kad eto ti ovoga iskočio, kao i cela OKC.Ako osvoje ove godine, to je:2xMVP+2xFMVP vs 3xMVP+1xFMVPVeć sada tesno, a do kraja decenije je svakako SGA u prednosti za još koje priznanje.
May 17May 17 Bilo bi najpoštenije da ih Vembi prestigne jer je on tu jedini zaista generacijski talenat i neko ko zaslužuje da bude u grupi sa najboljima iz prethodnih decenija.
May 17May 17 pravi naslednik jokare je brunson, to je bizaro-evolucija nba lige: umesto da budes debeo i skillful, treba da budes mali, debeo i skillful.pri tome, brunson je kapiten, knicksi postuju staarii basket.
May 18May 18 6 hours ago, Hele said:Bilo bi najpoštenije da ih Vembi prestigne jer je on tu jedini zaista generacijski talenat i neko ko zaslužuje da bude u grupi sa najboljima iz prethodnih decenija.Kazi lepo "Steve Nash" pa da i meni/nama bude lakse.
May 18May 18 Francuska zirafa je najprecenjeniji igrac u istoriji NBA lige. Troimeni kanadjanin je opet zasluzeno MVP lige. Igrac koji ne puca pod pritiskom. Jedini igrac iz ove ere NBA lige koji moze da konkurise za Top 10 svih vremena. Mnogo je bolji igrac od Brajanta kojeg iz nekog meni neznanog razloga "eksperti" uvek guraju u top 10 Edited May 18May 18 by Micko8
May 18May 18 21 minutes ago, Micko8 said:Francuska zirafa je najprecenjeniji igrac u istoriji NBA lige.Mlad je, nije kasno da nauci.
May 18May 18 opet blowout u G7, brada isporučio svoju porciju, al ne lezi vraže, Detroit isporučio tri
May 18May 18 Kakav drvored u Pistonsima, gledao sam snimak sa premotavanjem ali su me opet jako bolele oci od glupih poteza i cigliGaze Niksi i Klivlend lagano, titula je nikad bliza
May 18May 18 ako nista drugo, imace knicksi priliku da vezbaju branjenje trica sa perimetra, mislim da su tu najlosiji od preostale 4x ekipe a i od vecine onih koje su ispale u prosloj rundi. takodje, cavsi igraju sa dva visoka, sto je isto dobra paksa;nadam se knicks in six.
May 18May 18 Odgledao tekmu, bas su mi cudni komentari gde prozivaju Hardena u pobedi gde su imali 30 razlike. Klivlend je odigrao odlicno u odbrani, Detroit je napadacki limitiran, večeras je skoro svako promasio po minimum jedan zicer.
May 18May 18 Kako izgleda Harden kad ga gledaš, a ne samo kad se pogleda statistika? Meni nešto baš i ne pije vodu priča da Klivlend dođe do finala, a ima lika koji ih userava. Teško da i jači timovi mogu sebi da dozvole tako nešto. Dakle, očigledno lik ipak više donosi nego što odnosi.