May 18May 18 1 hour ago, Hele said:Kako izgleda Harden kad ga gledaš, a ne samo kad se pogleda statistika?Meni nešto baš i ne pije vodu priča da Klivlend dođe do finala, a ima lika koji ih userava. Teško da i jači timovi mogu sebi da dozvole tako nešto.Dakle, očigledno lik ipak više donosi nego što odnosi.Meni je bilo iznenađenje da je šutirao 2/10. Od tih 10 šuteva dva šuta su bila krompiri u poslednjim sekundama napada, posle par njegovih šuteva su i uzeli ofanzivan skok tako da im nije naškodio, jedina izgubljena je bio Jokićevski pokušaj da prilikom izvođenja auta Kejdu sviraju "delay of game" zato što je dodirnuo loptu pre nego što je Harden ubacio, tako da je imao 6 asistencija na tu jednu izgubljenu loptu.Nije kao da su ga ostavljali samog ili kao da je prosuo 5 napada izgubljenim loptama. Treba istovremeno čuvati i njega i Mičela, zato je i igrao 35 minuta. Edited May 18May 18 by reg
May 18May 18 Author 1 hour ago, Hele said:Kako izgleda Harden kad ga gledaš, a ne samo kad se pogleda statistika?Meni nešto baš i ne pije vodu priča da Klivlend dođe do finala, a ima lika koji ih userava. Teško da i jači timovi mogu sebi da dozvole tako nešto.Dakle, očigledno lik ipak više donosi nego što odnosi.nisam pogledao ovu tekmu jos, ali sasvim dobro van prve dve. prve dve je bio uzasan, ali ostatak, mnogo se trudi u odbrani i gleda da razigra ekipu, ne siluje suteve. cak je u trecoj preuzeo kad je bilo stani/pani a Mitchell nista nije ubo. zamalo je i sestu vratio, ali tu su se prilicno ispromasivali na potpuno otvorene suteve koje je kreirao.
May 18May 18 kad mitchell i mobley igraju na nivou, cavsi mogu svakoga da pobede. vidim da se i drugi najbolji trojkas svih vremena, sam merrill naprangijao
May 18May 18 Peti sam u pogadjalici jer sam igrao navijacki na Minesotu pa sad moram da vijam neke hail mary pogotke ako zelim da stignem prvog4-1 Oklahoma deluje skroz realno ali Niksi bi mogli jos jednu metlu ili bar 4-1, to se mora pogoditi jako i onda u finalu na Nikse i sampion sam, lagana prica
May 18May 18 nema niceg goreg nego kad pokazes dzedaj znanje koliko ce serija biti gusta i na kraju dobijes 0 poenakao sudija javor da mi je ovo namestio
May 18May 18 ova lajna moze ceo seminar da bude za kouch obradaKenny Atkinson on the Cavs' adjustments: "The tactical adjustment we made was avoiding [Ausar] Thompson. We were just like, if he's near the ball, throw it to someone else."
May 18May 18 tjah, kad je trebalo, jokari je ubacio 100%inače, za sga i brunsona sam očekivao ali jaylen brown mi je pozitiva iznenađenije
May 19May 19 https://www.msn.com/en-us/sports/nba/like-thunder-israel-is-an-underdog-that-has-become-hated-opinion/ar-AA23tzJ6It’s NBA Playoffs season, and once again as fans are glued to their televisions. There is something strangely familiar abrew between the online keyboard warriors and the voices of punditry as they respond to the continued dominance of the Oklahoma City Thunder. A young, disciplined, strategically crafted organization, impeccably drafted and relentlessly adherent to a culture of selflessness and community, suddenly finds itself resented. The greater the Thunder’s success becomes, the more critics seem determined to diminish it or even root for its demise.As both a fiercely proud Oklahoman and a Jew, the parallels between the Thunder and the nation of Israel are difficult to ignore. Neither was supposed to become what it is.We are comfortable with underdogs. What unsettles us is when underdogs stop behaving like victims and consistently triumph. The world loves stories of perseverance until it produces an uncompromising might. Then admiration mutates into skepticism and distrust.The Thunder are not hated because they somehow gamed the system. They are hated because they mastered it. Israel is not obsessively scrutinized because it failed, but due to its success despite deeply-rooted envy and darker historical motives.
May 19May 19 Dobro je poceo San Antonio, kakva banana Vasela na Vilijamsu, samo tri poena Oklahome za 4 minuta. Skupljaju se i ostavljaju Karuza.edit: Oklahoma preokrenula na 20:17. Previse trojki uzima SA, umesto da probaju da ulaze i dobiju bacanja. Edited May 19May 19 by reg