May 23May 23 Već prošlu tekmu je bilo očigledno da će imati problem SA zbog razlike u igračima sa klupe, uništiše ih večeras.
May 23May 23 Ipak nešto pozitivno od ove gadne ekipe. Ušao Topic u garbidž tajmu.Dobijaju Spursi sledeću
May 23May 23 Tesko ce i oni i Klivlend uzeti zbirno jedan mec do kraja serija, eventualno ako Niksi rese da puste jednu da bude dzentlmenska metla ali ogromna razlika u kvalitetu u oba polufinala (plus sudije nepotrebno navlace za Oklahomu)A ja igrao po 4-1 obe serije, valjda nece niti bruka na istoku pa da malo zakuvamo u vrhu pogadjalice pred finale
May 23May 23 meni je potpuno svejedno ko će da uzme Zapad ove godine, dokle god to nisu džiberi iz Oklahome.
May 23May 23 Gledajući utakmicu poput noćašnje, čovek se pita kako uopšte Šaki može da da manje od 20, jedino da puca penale 40%Ipak, brutalan se basket igra iako u preostalim timovima mirišem 3,5 igrača. U ovoj seriji tačno jednog, koji igra povređen.
May 23May 23 verovatno misli na foxa, gotivan igrac vazda bioodlicno su spursi otvorioli, na stranu 15-0, nego je odbrana bila out of this world, pre svega na SGAmedjutim, thunderi kaznjavaju svako ostavljanje igraca zbog udvajanja, prvo karuzu, onda onaj vishi williams, onda su zapravo zaigraili bolje kada je SGA izasao na pauzujesu odvratni i sve ali je ovaj trener to posadio i postavio kao fundamente jos dok su tankovali i sada sa ovako sirokom ekipom, gde svako prangija, bas je tesko dobiti ih. koliko uopste u seriji mogu da imaju losih suterskih veceri, dve?
May 23May 23 Na Harperinja, claris.Ćale mu je inače angažovan u kampanjama oko mucanja. Meni je delovalo da je manje upadljivo bilo dok je bio igrač, ali nema veze veliki car i dobra je priča.
May 23May 23 rodman je unicorn, iako je definicija daleko od njegove umetnosti, kao sto kaze veliki ronmnogo je gotivna bila ta ekipa i za gledanje i ovakoron plej u trouglu a nije plej, sa 34-5 i dalje igra smrtonosni difens a znao je da ubaci 20+ samo nije bilo potrebe, mikele, pippen, kukoch, rodman.nesto najlepse sto sam gledao u zivotu, racunajuci i dubse sa durantom
May 23May 23 Kad smo kod klasike - ja sam se grdno razocarao kad sam sa zakasnjenjem od 15-20 godina shvatio da je Rodman 'kopirao' Sajmona Finiksa (Demolition Man, Wesley Snipes) frizuru / boju kose. Ok, nije samo kopirao nego prevazisao 10 puta al' opet - bash sam se nesto bio smorio kad sam to shvatio...
May 23May 23 Kakva je fantazija od tima OKC.SAS povede 15:0 na početku tekme, spuste ih na -5 do kraja četvrtine, SGA bez poena u prvih 12 minuta igre.Dok drugi ako im se povredi najbolji igrač od kontendera postaju fenjeraš, ako im se povredi neko iz petorke, odmah su znatno slabiji, Oklahoma piči svoje kojih god 5 je na terenu.Svi imaju svoju ulogu, svi znaju šta rade i deo su jedno dobro podmazane mašine koju su gradili godinama.Zaslužili su radom ove minimum dve titule zaredom. Za klasu su iznad svih.Naravno, svako ima pravo da ih ne voli, ali mislim da ljudi hejtom više škode sebi i ostaju uskraćeni da uživaju u baš najvišem nivou košarke.Sviđa mi se i stav navijača OKC-a i to da ne kukaju o tome što ih niko ne voli nego su u fazonu - OKC pobeđuje, pušite ga svi ostali Edited May 23May 23 by Hele