Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

tako je i bostan pobedjivao dok nisu naisli na harta i pola vijagre

• Replies 6.3k
  • Views 265.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Ni blizu tako.

tekme protiv oklahome

Zaista mi nije uzivanje gledati ekipu koja faul bejtuje u napadu a bije u odbrani kao bad boys-i.

slazem se, nije nikakvo uzivanje ali su jako dobri u onome sto rade i trebace neki mali mirakul da se desi, verovatno gubitak samopouzdanja thundera, da ne osvoje titulu

2 hours ago, Hele said:

Sviđa mi se i stav navijača OKC-a i to da ne kukaju o tome što ih niko ne voli

tbr bukvalno prepun tnjiter cele sezone kukanja seljaka kako ne dobijaju zasluzen rispekttm . jedino lejkersi imaju gore navijace.

istorijski los odnos kvaliteta ekipe i generalnog postovanja koje dobijaju, jbg sve po zasluzi

mnogo dobar čovek ovaj lebron

Harden sa TO odmah na startu tekme. Tuzno neupotrebljiv.

Moram se ispraviti i izviniti Bradi. 13 poena za 15 minuta uz vise no pristojne procente. Drze se Kavsi u egalu nakon jako lose prve cetvrtine.

Screenshot-2026-05-23-231458.png?quality

jbt, knicksi na pragu finala, prvi put od 99. sećam se tog finala kao juče da je bilo, sprewell, houston, larry johnson, ewing povređen, na centru samo camby protiv robinsona i duncana...

na centru camby a robinson i duncan sami

taj ewing je bio u mnogo gorem stanju nego danas embiid, zapravo su zbog njegove povrede promenili fokus u igri i tako sa 8. mesta stigli do finala, gde je sve bila jednosmerna ulica. ne bi ranjeni stari patrik tu promenio puno

ali da, taj cinderella run me je pretvorio iz simpatizera u fana, verovatno sam jedan od retkih koji je vise gotivio tu ekipu nego onu prethodnu cuvenu, tokom 90ih

Edited by uini

nisi jedini

da, i meni su ti Niksi bili gotiva, Sprivel kao slašer i kucač (mada je imao i poludistancu) i Hjuston kao najmekša ruka zapadno od Čačka, kako ih ne voleti. Mislim da su na pleju bili grdni i da im je to falilo, Čarli Vord i Kris Čajlds su mi uvek delovali kao oni neki ljudi koji odigraju 6-8 sezona NBA lige i o kojima ne možeš ama baš ništa da kažeš nakon toga.

Niksi pre toga, njah, Juing je bio faca, ali nikad nisam nešto gotivo Džona Starksa

ma bili su gotivna ekipa kao lučki radnici, šljakeri, gde niko ne može da se naigra protiv njih, pa ni bullsi, gde su dva poteza falila da ih izbace

starks će ostati upamćen po apokaliptičnoj sedmoj tekmi finala protiv hjustona ali je gotivan, totalni anderdog, brunson sa temua

plus pet rajli od lepršavih lejkersa do hardkor knicksa

ali kao što rekoh, ovi su me kupili tim plejofom, baš topla ljucka priča

Edited by uini