May 15May 15 Meni bi bilo drago zbog uinija, ali zato onim fanovima Niksa koji maltretiraju navijace protivnickih timova, gadjaju ih smecem i slicno, njima zelim novog Treja Janga. Edited May 15May 15 by reg
May 15May 15 1 hour ago, reg said:Meni bi bilo drago zbog uinija, ali zato onim fanovima Niksa koji maltretiraju navijace protivnickih timova, gadjaju ih smecem i slicno, njima zelim novog Tingusa Pingusa.
May 16May 16 74:61 za Spurse na poluvremenu. Staaaari basket propo Mada rezultat ne govori mnogo jer su Spursi prvo imali seriju 20:0, pa onda Minesota 27:11. Dobro se i drži Minestota obzirom da je ucinak Randla nula, a Gober se vratio na fabrička podešavanja.
May 16May 16 110:84 na kraju treceg... To je manje-vise gotovo osim ako ne bude nekog extra iznenadjenja.
May 16May 16 Nije staaari basket propo nego je Edvards na jedno 50% snage, Gober nula (mada mu hvala za Nagetse svakako), Dosunmu propo posle onih par izleta, fali najbolji trojkas itd itd... Sve sto je bilo dovoljno za prolazak Nagetsa ovde nije jer su ovi znatno bolji, da je Edvards u ful formi i bez ostalih povreda bili bi egalNego ovaj Klivlend, kakva hrpa luzera predvodjenih Micelom i Moblijem, neveraGradonacelnik Njujorka da pocne da sprema pojacane bezbednosne mere za finale a sto i da ne osvoje sve, tu je i momentum i kvalitet, ima da gori jako
May 16May 16 Sta su sve najavljivali za Edvardsa kad se povredio cudo da uopste igra.U finalu za KATa, valjda ce da prodje istok. :)
May 16May 16 vala, bas ste obrnuli zeku na razanj finala nekoliko puta a knicksi su jos u istocnoj shumiako se desi da stignu u finale, napisacu sta mi daje umereni optimizam protiv thundera ali i sta je surova realnost, unlikely to be prevazidjena.
May 16May 16 1 hour ago, Milošica said:Harden na 4 asistencije 8 izgubljenih lopti...mozda bi imao 14x asistencija da je mitchell sutirao bolje od 6-20, mobley od 6-14, struss od 2-9, tri tacke
May 16May 16 15 minutes ago, uini said:mozda bi imao 14x asistencija da je mitchell sutirao bolje od 6-20, mobley od 6-14, struss od 2-9, tri tackeNe vredi, ima tu neku lošu auru
May 16May 16 53 minutes ago, Milošica said:Ne vredi, ima tu neku lošu auruzubac kaze da je dzemo najveci laf.timski allstar milioneral nebitno, logicno je da je tanak u AST ako glavni igraci prangijaju sub-parturnovers su dzenova konstanta, pogotovo sa 36, kada je gerijatrija
May 16May 16 Ma ja ga gotivim ovako, uz Mela i KG mi je omiljeni superstar ikad Edited May 16May 16 by Milošica
May 16May 16 kao sto rekoh nakon prve ili druge tekme, mobley i donovan moraju da przhe u kontinuitetu, onda dzemo bude prevagaako oni sjebu, nema tu staionako je ovo bata kadino vreme, da preuzme lovorike od jokicevih atova
May 16May 16 The Strickland: A New York Knicks Site Guaranteed To Make 'Em JumpInside the Knicks’ dominant run to the 2026 Eastern Confe...The Knicks have been dominant this postseason, but just how dominant?