May 21May 21 Liga maksimalno gura Oklahomu iz nekog samo njima poznatog razloga, valjda ce bar u finalu protiv Niksa biti posteno sudjenje jer su oni popularna fransiza sa najjacom bazom fanovaDebeli Branson MVP, gorece Njujork i oslobodjena SrbijaMislim oslobodjena od Jokic sekte
May 21May 21 Finale lige nakon odigranog finala konferencije je za zapadne timove kao lagani strečing posle istrčanog maratona.
May 21May 21 Meni se čini da su Hartenštajn i Mekejn bili prevaga u odnosu na prošlu tekmu, Mekejn ih je održao na distanci sredinom četvrte sa trojkama i onim dobijenim podbacivanjem (kada je napravio očigledan faul), Hartenštajn uzeo gomilu skokova. OKC-u je manji problem povreda Vilijamsa u odnosu na SA i povredu Harpera.
May 21May 21 Što je najcrnje, mlada i talentovana ekipa. Trebalo bi po defaultu da pokupe simpatije kao takvi. I ovo guranje od strane sudija je nejasno, mada bi ovo verovatno svakako dobili. Voleo bih da vidim još jednom preko pola što je Brothers bio na metar i svirao. Meni izgledalo sve čisto. Odmah posle je Shai dobio poklonjen faul na ono njegovo džilitanje, pa onda i kačenje na mrtvoj lopti. Naravno da su čelendze potrošili u prvom pol kad je Wemby dobijao izmišljene faulove.
May 21May 21 Brutalna serija do sada, kako se i ocekivalo jelte. Da ostanu zabelezena i dva hajlajta. Edited May 21May 21 by Bane_V
May 21May 21 17 minutes ago, bios said:Što je najcrnje, mlada i talentovana ekipa. Trebalo bi po defaultu da pokupe simpatije kao takvi.I ovo guranje od strane sudija je nejasno, mada bi ovo verovatno svakako dobili. Voleo bih da vidim još jednom preko pola što je Brothers bio na metar i svirao. Meni izgledalo sve čisto. Odmah posle je Shai dobio poklonjen faul na ono njegovo džilitanje, pa onda i kačenje na mrtvoj lopti. Naravno da su čelendze potrošili u prvom pol kad je Wemby dobijao izmišljene faulove.Meni isto bilo sumnjivo, nemam printscreen na leaguepassu (to je 7:15 u četvrtoj), niti znam precizno pravila, ali mi izgleda kao da se odbila ispred linije unazad, te da nije dodirnula samu liniju. Bilo je i gorih odluka. Valjda će igrati Harper i Foks sledeću.
May 23May 23 na kraju ce dobice klupa OKC seriju. SAS rezervisti igraju ka da su Nuggets. vidi se lepo na statistici +/- sa i bez W