Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

samo da vas upozorim, knicksi nikada nemaju lepe stvari u zivotu

• Replies 6.3k
  • Views 265.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

7 hours ago, 1n54jd3r said:

Mislim da cu navijati za NYK do kraja.

uvijek protiv NYK i do kraja

47 minutes ago, uini said:

samo da vas upozorim, knicksi nikada nemaju lepe stvari u zivotu

Znam, no rizikovacu. OKC uvek protiv, ako SAS osvoji - Wemby hype ce biti nepodnosljiv, za luzeraj duo iz Klivlenda tesko je navijati. Niksi ostaju negde najprirodniji izbor. Hart je gotivac, Branson kepec al ne vadi, KAT je ono ludo dete koje niko ne moze da mrzi, Bridzis je bio do yaya gotivan u Sansima a i ortak je ovoj dvojici sa Vilanove.

A Niks hajp neće biti nepodnošljiv, ajtemolimvas

Ja sam za bilo koga protiv OKCa, nekako mislim da SAS ima najveće šanse, Klivlend definitivno najmanje.

OKC zaslužio, daj malo i neku dinastiju, ne ovo smaranje sa novim šampionom svake godine.

https://sports.yahoo.com/articles/michael-jordan-dismissed-steve-kerr-193041227.html

Michael Jordan Dismissed Steve Kerr’s Credit for 9-Championship Career: “You’ve Earned All of It”

When the Warriors’ season ended with a play-in loss to the Phoenix Suns on April 17, Kerr walked off the floor and told reporters he’d need a couple of weeks, some honest conversations with Joe Lacob and Mike Dunleavy, and then they’d figure out the next steps. Three weeks of conversations later, he re-signed for two more years. But before the extension talks or the uncertainty cleared, he rounded a corner in the hallway of a hotel and almost walked straight into Michael Jordan. And what the man said in that moment is the part of Steve Kerr’s story that Wright Thompson of ESPN captured that no press conference could.

“Thank you,” Kerr told Jordan. “Everything that has happened in my career is because of playing with you.” Jordan stopped him cold. “You’ve earned it,” he said. “You’ve earned all of it.”

The exchange was brief and unrehearsed, two old survivors of the Last Dance, crossing paths by accident, and it captures something essential about how Kerr has always carried his own legacy: with a deflection reflex so deeply wired that even Michael Jordan had to push back on it. The career Michael Jordan was gently refusing to let Kerr minimize includes five NBA championships as a player, four more as Golden State’s head coach, and a place alongside Phil Jackson, Red Auerbach, and Gregg Popovich as one of only six coaches in NBA history to win at least four titles.

En Hatavej da osvoji duplu krunu sa Arsenalom i Niksima.

Za Nikse samo protiv OKC, inače bih radije video SA kao šampione. Nemam ništa protiv Klivlenda, ali nisam siguram da mogu da dobiju OKC/SA.

^^ pošto ja nisam javna ličnost i seva paja nekome šta ja govorim, javno ću ovde izjaviti da bi osvojio mlohavog papana da nije igrao u Bulsima.

Inače, zanimljivo je što je tada ‘99 bio čovek sa najdužim aktivnim nizom osvojenih titula. Zapravo mislim da niko posle njega niie vezao 4 prstena

Rodjen pod srecnom zvezdom..

20 minutes ago, reg said:

Za Nikse samo protiv OKC, inače bih radije video SA kao šampione. Nemam ništa protiv Klivlenda, ali nisam siguram da mogu da dobiju OKC/SA.

SAS dogodine, sad su previse uzleteli, da se prizemlje, pa onda. Ove godine niksi, mada mi cak ni vukovi nisu mrski da osvoje, volim underdogove sa stavom.

Ja sam Vukove već prežalio, mislim da ne mogu da prevaziđu povrede i lošu formu Rendla, ali i za njih sam protiv OKCa, neka uzmu, bilo bi više nego zasluženo.

Realno ce ih sas dobiti, ali bilo bi lepo da operu i mamuze i munje.

Ako se niksima vrati og u stroj i niko se vise ne povredi, ovako kako igraju, mogu i okc da dobiju.

1 hour ago, goofs said:

^^ pošto ja nisam javna ličnost i seva paja nekome šta ja govorim, javno ću ovde izjaviti da bi osvojio mlohavog papana da nije igrao u Bulsima.

Inače, zanimljivo je što je tada ‘99 bio čovek sa najdužim aktivnim nizom osvojenih titula. Zapravo mislim da niko posle njega niie vezao 4 prstena

s'jedne strane je verovatno tačno, kao i za toliko boljih igrača od njega, koji su bili deo neke dinastije al' s'druge strane, bio je i u spursima, pre toga u jako dobrim cavsima, ubacio neke ključne šuteve. nije sad luk longli

uostalom, zahvalio se mikeleu, nikada on nije bio lik koji je precenjivao sebe, zato je i kao trener napravio dobar posao

ovi niksi su skroz kul, jedine manice su brunson floper i smarac uini ali sta ces...