May 12May 12 7 hours ago, bios said:Mlate ga ljudski čitavu seriju. Jbg playoffs, neka se čeliči. Ako prođu, a verovatno hoće čeka ga Dort.Meni ovo sad stvarno nije jasno. Pa sta ako je plej of? Ne kapiram logiku da se ne sviraju stvari poput drzanja za dres, drzanja za jednu ruku dok protivnik skace, i na taj nacin ga dovodis u situaciju da povredi rame, i slicne stvari. Ne samo na utakmici Sparsa i Vukova, generalno. NBA plej of se odjednom pretvori u rukomet, dozvoljavaju se trokoraci, dozvoljava se povlacenje za dres, obgrljavanje protivnika, udaranje lektom u rebra i slicno. I to se desava ispred trojice sudija i niko ne vidi? Ili nece da svira?Ja razumem kad pustis malo jacu igru u smislu da ne sviras svaki kontakt telom ili slicno, ali ovo nema nikakvog smisla. Deluje mi kao vestacki nakarikan kriterijum kako bi se izazvale lavine hejta navijaca a samim tim i povecala gledanost. Kao da gledam neki Smack Down WWE.
May 12May 12 Sudije guraju OKC Here are the free throw attempts by teams so far in the 2nd round of the playoffsSpurs 27.776ers 26.5Cavaliers 26.3Knicks 25.8Wolves 23.75Pistons 22.3Lakers 21.5Okc 18
May 12May 12 Pa nije guranje vidljivo samo preko slobodnih bacanja, evo imas ciste korake Homgrena pred sudijama 30ak sekundi pre kraja na -1, zamisli koja razlika da su svirali i Lejkersi imali +1 i loptuMilion primera, ne secam se da je nekad ovako neka ekipa forsirana od strane lige i normalnom coveku ostaje samo da navija za Minesotu i Nikse jer su to dve ekipe koje ce ih bar fizicki maltretirati, ako nista drugo
May 12May 12 Nevezano za tu pricu koga ko gura, necu da ulazim u te diskusije jer me prosto nije briga, ovo sto si naveo @Hele zavisi od vise faktora, izmedju ostalog najvise od stila igre pojedinih timova.
May 12May 12 ^i od toga i kako te protivnik branipola onih slobodnjaka knicksa su hack-a-mitch produkt
May 12May 12 Usrale me sudije i Redik, umesto da sa 4-1 pobegnem jos 10 poena u pogadjalici i cekam Minesotu da vec sad slavim titiulu prakticno, ovako mi glavna trojica iza prisli na par poena jer su gadjali metlu1 uzas, moraju Vukovi veceras jako u bubrege i ispod pojasa
May 12May 12 gledao sam close but no cigar završnicujeste wtf odluka da uđe kleber umesto ruija, koji je samurajski odigrao ali nije tu bilo vremena nizašta više od onog pokušaja rivsa iz driblinga, tako da nije neka štetapromašio je to rivs, lebron pre toga izgledniju priliku iz dvokoraka o tablu i toeto. ovi ubacili svoje, SGA preuzeo tekmu u završnicinisam čak ni siguran da su bili koraci holmgrena, mislim da je držao pivot nogu na pozicijiedit pre sam mislio da možda ima dovoljno za tri sekunde ali očigledno nije bilo Edited May 12May 12 by uini
May 12May 12 Author koraci nisu bili, to je klasicno sto je Zliju milo, to mu se i snilo3 sekunde ne mogu da budu kad imas loptu u rukama.
May 12May 12 2 minutes ago, freakns said:3 sekunde ne mogu da budu kad imas loptu u rukama.da, vidis, to nisam znao
May 12May 12 5 hours ago, freakns said:koraci nisu bili, to je klasicno sto je Zliju milo, to mu se i snilo3 sekunde ne mogu da budu kad imas loptu u rukama.Dobro, opet se vracamo na ono ceo svet vs. strucnjaci + cinjenicu da su danas pravila labavija nego u staaaaroj dobroj NBAPobednicki komentar, jedan od 99% slicnih od strane non strucnjaka: @Thunderfan:It wasn’t a travel because he took small steps not big stepsNista strasno, nije podigao pivot nogu, samo ju je vukao 3-4 puta u svim pravcima dok se nije oslobodio svih, sitnica
May 12May 12 Author jebemtisve... prvo ga je povreda unistila, a sada ovo... ko zna, mozda je i droga bila posledica povrede. kakvo jebeno sranje, mnogo mi zao lika