May 11May 11 Artest je dobio 7 utakmica i $350K kazne za laktanje Hardena onomad. Slično deluje po intenzitetu ovom Vembijevom. Naravno da Vembiša neće biti toliko kažnjen, i naravno da se tad smatralo da je Artest blago kažnjen obzirom na istorijat njegovih incidenata.
May 11May 11 uzece se u obzir da je vembi neuhranjen, te da je to, realno, za nazrieda bilo pala muha na medjeda. nije se ni naljutio, nije ga ni trebalo drzati, odmah je i ustao - mnogo dobar covek.
May 11May 11 9 hours ago, precog said:uzece se u obzir da je vembi neuhranjen, te da je to, realno, za nazrieda bilo pala muha na medjeda. nije se ni naljutio, nije ga ni trebalo drzati, odmah je i ustao - mnogo dobar covek.MekDenijelsova faca je bila "stanje redovno, igramo dalje".Šta znam, mislim da ga nije video, ali i da ga je bilo baš briga s obzirom na batine koje dobija.
May 11May 11 48 minutes ago, reg said:MekDenijelsova faca je bila "stanje redovno, igramo dalje".Šta znam, mislim da ga nije video, ali i da ga je bilo baš briga s obzirom na batine koje dobija.Ako cemo ozbiljno, izgubio je zivce i krenuo da mlati laktovima namerno, posto su ga umlatili do tada. Neiskustvo, dobio vaznu lekciju da treba da nabaci jos 10 kg mase, pa da ih sve razgrce ili da nauci plemenitu vestinu flopovanja i kukanja kod sudija, a idealno oba. Edited May 11May 11 by precog
May 11May 11 Mlate ga ljudski čitavu seriju. Jbg playoffs, neka se čeliči. Ako prođu, a verovatno hoće čeka ga Dort.
May 12May 12 Donovan izjednacio seriju protiv Detroita. Rives zivnuo te se Lejkersi nekako koprcaju da izbegnu metlu.
May 12May 12 Drze se Lejkersi duze nego do sad, bilo bi lepo da ispostuju prvoplasiranog u pogadjalici jednom pobedomEgal sredinom zadnje, idemo majstori jako do samog krajaStrasni koraci Holmgrena pod kosem kad su gubili 1 razlike, sve pred ocima sudija ali djoka Edited May 12May 12 by Zli Gli
May 12May 12 Bez Hacimure zadnji napad na -3, bravo Redik legendoDobar sut Rivsa ali ipak nije htela da udje