May 9May 9 Jamezdin je uvek imao tekmu-dve u plejof seriji u kojima usere protivnika, ali nestane kad se sve lomi. Prošle godine 2x30p Denveru i 7p u G7
May 9May 9 dobar obračun džema i bata kade na krajunisu mi jasne neke stavke kod obe posade ali da ne pričam na osnovu jedne tekmezabavno beše, iako ne naročito kvalitetno
May 10May 10 Šta uradi Kejd u četvrtoj, bukvalno je poklanjao lopte, a počeo je još krajem treće. Prvo je izgubio loptu, poslat na klupu, morao odlukom sudija da se ipak vrati nazad u igru iz razloga koji mi nije jasan, zaspao u odbrani, pustio Strusa da poentira laganim polaganjem i onda izveo aut ispod svog koša tako što je pogodio konstrukciju nakon čega je Klivlend pogodio trojku, bukvalno -5 poena za 20 sekundi.Drago mi je zbog Hardena, izvadio je Klivlend u clutch-u. Edited May 10May 10 by reg
May 10May 10 Author kolko su nesretni Lakersi nemocni, qqsvaku tekmu izdrze do pola i onda ih ovi pojedu. svaka tekma 20 razlike a Shai igra ko Guduric u repki
May 10May 10 Dobro da sam preskocio sve moguce glasine na temu raskida izmedju Kera i GSW sto su kruzile zadnjih dana i nedelja.
May 10May 10 Vidi se uticaj Lebrona i Luke na Rivsa po pitanju prigovaranja sudijama i neigranja odbrane, ipak su oni all time greats u tim kategorijama
May 10May 10 16 minutes ago, freakns said:kolko su nesretni Lakersi nemocni, qqsvaku tekmu izdrze do pola i onda ih ovi pojedu. svaka tekma 20 razlike a Shai igra ko Guduric u repkipa igraju bez mvp kandidata, starac focho & small white hope
May 10May 10 večeras je naše večee, večeras se embiid pečeeThe Strickland: A New York Knicks Site Guaranteed To Make 'Em JumpJalen Brunson and Karl-Anthony Towns are finding another...Are the Knicks’ superstar duo finally finding their ceiling as a pairing?After the close Game 2 win, Brunson has now played 50 playoff games for the Knicks. In those 50 games, he’s averaging 29.5 points per game and 6.6 assists per game. Only Michael Jordan (36.3), Elgin Baylor (33.5), Luka Dončić (30.9), Allen Iverson (30.1), and Jerry West (30.1) averaged more points per game through their first 50 playoff games with a franchise than Brunson. Edited May 10May 10 by uini