April 24Apr 24 jokic, kao i svaki superstar, mora u plejofu da dominira u stavkama zbog kojih je superstar, inace, pimpek. toliko je jednostavno
April 24Apr 24 Jokic je postavio temelje juceranjeg blow out-a. Mislim da je neumesno kriviti Brauna za nesto pored onakvog ucinka superzvezde. U prve dve utakmice nije hteo da sutira i da bude agresivan pa kada ih je Minesota otresla kod kuce, na sledecoj utakmici je poceo da nesigurno divlja, toga smo se nagledali od Jokica kroz karijeru i uglavnom ispadne kao sinocnja utakmica a da jos ne spominjemo odbranu gde je u poslednje dve sezone apsolutni cunj. Edited April 24Apr 24 by Micko8
April 25Apr 25 Brony nadigrao klupu Hjustona ,on 5 poena a bench lakersa 3 Ali pametni Jokič nije hteo njih ,nego težim putem ,evo mu sad
April 25Apr 25 Drago mi je sto je ovaj plejof uverio i najvece skeptike ko je najveci svih vremena. Cak je i sina izveo na pravi put, dok Jordanov sin smrka kokain i jebe pipenovu zenu.
April 25Apr 25 Rives se vraca valjda u sledecoj tekmi. Mislim da bi LAL trebalo da iskuliraju u G4, odmore i produze seriju. Odgovara im da na OKC idu sto kasnije, kada im se vrati Luka.
April 25Apr 25 2 hours ago, Кристофер Лумумбо said:Cak je i sina izveo na pravi put, dok Jordanov sin smrka kokain i jebe pipenovu zenu.Jasno je da je ovde Džordanov sin na pravom putu