April 24Apr 24 Pravo vreme da se novinar Zurnala probudi i napiše naslov sjajni Jokić nije mogao sam.
April 24Apr 24 Lose drugo poluvreme, izgubili smo trecu i cetvrtu cetvrtinu i zbog opustanja nije bilo prostora da razigramo nase mlade nade Berindzera i Filipsa, nisam zadovoljan nicim osim pobedomDobra stvar je sto smo im za sad u seriji dali Edvardsa fore, suterski je ocajan i mozda je red da vaskrsne u cetvrtoj i odvede tim do pobede mada moze i ovako kao do sad, vazno je samo da prodjemo pa makar trpali i Dosunmu i ostali
April 24Apr 24 Mislio sam da je onaj kul tip sa kapuljacom, sto kaze da ovi ne znaju da igraju, neki navijac
April 24Apr 24 Prelepa sva tri rezultata, radikal izgubio, Rajaković pobedio, Atlanta pobedila, a igrao sam kao hot tejk da izbacuju Nikse.
April 24Apr 24 Finč propisno pwnuje Adelmana. Dosunmu je Minesoti legao ko budali šamar.Kovabunga posle slabijeg početka 2x20 Niksima. I Denver i Njujork trenutno izgledaju kao izduvan balon.
April 24Apr 24 Džejden stoji iza svojih reči i onoga što je rekaoGober uništio jokićaThe Denver Nuggets scored only 11 points through 12 minutes against the Rudy Gobert-led defense of the Minnesota Timberwolves. Nikola Jokic was held to 1-8 shooting for just 4 points and 2 turnovers.Provozao ga je i u napaduOvo bi i trebalo da je dobra odluka, ali vidi se da su fanovi licemerni da se čeka uvek da se skoči na Bukera, SGA-a... dok se drugima isto tolerišeSve u svemu, nije ovo prvi put da se dešava jokiću, dešavalo se svima nekada. Samo egomomanijak i delulu lik poput Šeka može da kaže da nikad nije imao lošu plejof utakmicu.Ništa nije izgubljeno, sve će se ovo zaboraviti ako sad proigra, pa da vidimo da li je jokić nindža ili mindža.
April 24Apr 24 Ijao, kako se Kronkijima smeši brk, ima jedan domar tu iz Arene koji bi vodio tim jeftino dogodine.
April 24Apr 24 ovo ko zvezda protiv barce. ne treba imati ćelavog trenera ako nije sa iberijskog poluostrva