April 25Apr 25 Nisam ga ni ja gotivio nikad nešto specijalno, ali uživajte ljudi, ovo je istorija i pitanje je da li ćemo ikada više videti
April 25Apr 25 Ima Lebron dosta toga iritantnog u građenju svog brenda, ali niko ništa sem divljenja spram njegovog longevityja. Ovo što sad radi je bez preterivanja buduća istorija. Ako Đoković uzme recimo da igra dubl sa Stefanom u LAu, dobiće i on zasluženu porciju.
April 25Apr 25 44 minutes ago, kralj said:Ako Đoković uzme recimo da igra dubl sa Stefanom u LAu, dobiće i on zasluženu porciju.Pa i to je vise samo ako Stefanu tu nije mesto ali ga guraju na silu.
April 25Apr 25 to sa sinom je samo komicna vinjeticagrozna mu je bila ta cela kampanja najbolji ikada tj od prvog dana
April 25Apr 25 12 minutes ago, Amos said:Pa i to je vise samo ako Stefanu tu nije mesto ali ga guraju na silu.A i da mu nije mesto, koga zabole? 😂 Narušiće slavni naš dubl tim na jednom, možda dva meča gde svejedno niko ništa nije ni očekivao?A ako bi išli u sitna crevca, moraš da se kvalifikuješ da bi igrao dubl na OI, da li po dubl, da li po singl rankingu, tako da ne može nezasluženo da igra.Mogu ovako ATP turnire da igraju zajedno, ali to je njihova stvar, igraju za sebe, ne predstavljaju ni klub, ni državu.
April 25Apr 25 LeBron je iritantan zato što je iskompleksiran. Da je psihopata kao Majkl, bio bi mnogo simpatičniji.
April 25Apr 25 5 hours ago, Valk said:Ne znam što hejtujete Lebrona, stvarno.Ima majndset Đokovića.Pa, otprilike što i Djokovica. U prajmu su smarali pojavom, sad su uglavnom ok. Skill ne možeš da im osporis, medju najboljima ikad, al eto, taj nastup, fleksovanje, gangam stajl, imitacije i sl su nekima od nas smaranje. Sad kad su to iskulirali, nestao i hejt.
April 25Apr 25 Solidan je Lebron u pogledu majndseta ali Nole je mnogo bolji atleta.Plus je u tenisu neuporedivo zajebanija konkurencija
April 25Apr 25 2 hours ago, napadaj said:LeBron je iritantan zato što je iskompleksiran.Da je psihopata kao Majkl, bio bi mnogo simpatičniji.Pa dobro, on je psihopata za gustinu kose.
April 25Apr 25 1 hour ago, omiljeni said:Solidan je Lebron u pogledu majndseta ali Nole je mnogo bolji atleta.Plus je u tenisu neuporedivo zajebanija konkurencijaSvaki tvoj post na tu temu me podseti na onog mlohavog Obradovica iz Partizana sto je onomad sutnuo penal u aut. Ne znam zasto...