April 23Apr 23 Kakav posao ljudi odradiše tamo negde od početka godina i od otpisane ekipe evo ih u plejofu i bore se za prolaz. Još su čak i grešku napravili i trejdovali Kenarda.Fak Trej Jang!
April 24Apr 24 nije mi jasno zasto hawks na -1 i napadom sutiraju 12 sekundi do kraja, ako mogu da idu na ulaz na 2-3 sekunde do kraja. sada su +1 i knicks imaju loptu i 12 sekundi
April 24Apr 24 ne igra AG. jokic krenuo agresivno, ali je 0-6 iz igre i sa popijenom bananom od gobera. dobijaju ovo garant
April 24Apr 24 Koliko je loš Denver, pakao. Jokara se raspao, ali kapiram da će da krene. Problem Denverove igre je što 80% napada idu kroz Jokića i Mareja da ostali dotaknu loptu. Kem je malopre napravio prvi dribling na utakmici, nema ih nigde, Braun pripalio jedan težak šut preko ruke za koji smo svi znali da neće ući.ŽAli pre svega zabrinjava KRATERČINA u odbrani bez Gordona. Teško mi je da zamislim da Denver da više nego što će da primi. Da bi dobili Jokić i Marej bi morali da daju tipa 70 poena zajedno, mislim da je ovo jedna od tih tekmi.
April 24Apr 24 kakav raspad. ajde sto ne mogu obruc da pogode, nego su i dodavanja ogroman problem. sta je dalje, zaboravice da hodaju
April 24Apr 24 Radikal će kako stvari stoje po prvi put moći na godišnji u aprilu, nema nikakvih obaveza ovog leta, vraća se u septembru u camp sa 20 kg viška...
April 24Apr 24 pogled im se gubi u daljini. sjebani su skroz, a i ja sa njima. sreca petak i lepo vreme, posle ovog mucenja ide opustancija u nekoj basti.
April 24Apr 24 Uspeli su u ovako napadački jalovu utakmicu da ubace i tragičnu odbranu u 2/4. Ne mogu jedan napad da odbrane. DDV i Ayo dominiraju.
April 24Apr 24 Tovari magare dok je u blatu, nema sad opustanjaVracaj Jokica jbt, ovi spustaju prednost Edited April 24Apr 24 by Zli Gli