April 22Apr 22 loženje i hajp su sada svakodnevnica averidžare koji/a ide na posao / u školu a neće da se loži freakin wmbanayama
April 22Apr 22 10 hours ago, uini said:kako možete da diskutujete dok njujork gubi 1-1 od atalante iz bergamahttps://www.instagram.com/reel/DXUuar5kV5n/?igsh=ZGMydHEyeW9senox10 hours ago, Hele said:Ove godine ima vise kucanja nego u ruki sezoni (jer je liga mnogo meksa, sto vidimo po ovoj tvrdoj plejof odbrani Duranta) Edited April 22Apr 22 by Zli Gli
April 23Apr 23 hteo da gledam kraj, ali vidim posle izjednacenog prvog poluvremena da je 38-16 za detroit u 3/4
April 23Apr 23 negledljivo je sudjenje za oklahomu a protiv finiksajeste ona mnogo boljajdub izgleda zadnju lozu povredio
April 23Apr 23 stala oklahoma potpuno, za 7 minuta dva kosa seja, finiks sa -26 na -10steta sto nisu bas sve prilike iskoristili
April 23Apr 23 7 hours ago, 1n54jd3r said:Gleda li ko ovaj slugfest od tekme Det vs Orl? Nijedni nece dobaciti do 100 poena.vintage 1999 classic
April 23Apr 23 6 hours ago, 1n54jd3r said:Gleda li ko ovaj slugfest od tekme Det vs Orl? Nijedni nece dobaciti do 100 poena. Ja sledećih 10 dana samo rano jutarnje tekme mogu da ukačim, moram na fizikalnu, da ne završim kao MPJ.
April 23Apr 23 sudije su bukera unakazile sinoc, i ta tehnicka i pre toga faul u napadu nad i karusom ponistavanje kosa (cist kosarkaski suterski potez). mislim da je bila jos jedna situacijabas mi je ostavilo utisak sedam minuta bez kosa okc ikoga ko nije sej i vracanje(TM) sunsa u utakmicunisam siguran da li je bilo opustanje, ili mozda ima veze sa povredom jduba, ali,za mene, sasvim iznenadjujuce. nisam nikada video oklahomu u takvom izdanju ove godine
April 23Apr 23 35 minutes ago, Hele said:Za ovakvo ispadanje nakon ovakvog mlitavog driblinga bi te kod nas u okružnoj ligi trener odmah izveo napolje i našamarao. Italijani bi pokrenuli proces da ispitaju da li je utakmica nameštena.
April 23Apr 23 Ne znam, nijedan napadač u vašoj okružnoj ligi ovo ne može da izvede pa nismo videli kako bi odbrambeni igrač reagovao.U suštini, ne bi niko od vas ni video loptu. Glavna razlika između sportista najvišeg nivoa i ostalih je u brzini. Sve to izgleda otprilike isto možda, samo oni to rade duplo brže. Tj. ne bi ga ni video kad bi protutnjao pored tebe i verovatno bi završio na dupetu.