April 26Apr 26 Braun pogodio trojku...ideemoKoliko je ofanzivno limitirana Minesota, Edvards igra na 30%, DiVinćenco povređen, ovo moraju da dobiju. Edited April 26Apr 26 by reg
April 26Apr 26 Znaju i jedni i drugi koliko je bitna tekma, ulog. Otuda naelektrisanost i nervoza. Ane bi me zacudilo da iskrsne i neki fight. McDaniels kao inicijator, kvota 1.15
April 26Apr 26 dzamal ima na sebo opake defanzivce, mekdenijelsa, povremeno edvardsa, a u reket ide na goberaali da, mora boljejokic odlican napadacki, svaki napad koji je sutnuo je sikoristiosamo da se jos neko prikljuci i koliko toliko krene trojkagordon mora igrati minimalno, bas vidljivo ima problem, ne reba mi im nikako neka teza njegova povredaodlicno sto mekdenijels ima vec dva faula, bones i matori konli u odbrani su nesto sasvim drugo
April 26Apr 26 Bilo bi lepo da THJa krene šut. Imao je jednu solidnu odbranu na MekDenijelsu, šteta što nisu uzeli skok posle toga. Brus isto sam jedva dobacio do obruča.
April 26Apr 26 8 minutes ago, reg said:Bilo bi lepo da THJa krene šut. Imao je jednu solidnu odbranu na MekDenijelsu, šteta što nisu uzeli skok posle toga. Brus isto sam jedva dobacio do obruča.da, nije neka pamet, ali treba im sut za 3doduse uz 2/9, nasuprot minesotinih 4/10 imaju +5jokic za sad doktorski