April 26Apr 26 2 minutes ago, precog said:Uje, valjda se nije povredio ant.Ja sam se povredio gledajući a kamoli on. Užasno je izgledalo.
April 26Apr 26 Nervira me Adelman sa ovim minutima Gordona. Izvedi ga jbt, dzaba i pobeda ako nije zdrav za nastavak serije i PO.
April 26Apr 26 1 minute ago, 1n54jd3r said:Nervira me Adelman sa ovim minutima Gordona. Izvedi ga jbt, dzaba i pobeda ako nije zdrav za nastavak serije i PO.Adelman vratio startere u igru i naravno ne mogu da brane ulaz i reket.
April 26Apr 26 za sad sve ide dobro za denver+4, uz jako los sut za 3, 3 licne mekdenijelsa, te divicenza i evardsa koji se zbog povreda ocigledno nece vracatijokic odlican, ovih 7/12 je zapravo samo jedan direktno neiskoriscen napad3 puta je imao ofanzivni skok posle svog promasaja, jedno je onaj sut na kraju prve na 0.5 do kraja i peti promasaj takodje su uzeli ofanzivni skok, doduse ne znam kako je zavrsen taj napadpored 8 asistencija, saigraci su promasili jos bar toliko otvorenih suteva posle njegovih dodavanja, mahom trojkidenver odbrambeno dosta dobar, rendl i edvards su pogodili prve suteve za onih minesotinih 5:0 na samom startu i onda promasili kombinovano 10 sutevanadam se da ce edvards i divicenco biti spremni za nastavak serijeisto se nadam i ta votsona, a gordon mora igrati minimalne minute u drugom poluvremenu2-3 minuta na pocetku, toliko dok jokic bude odmarao na pocetku cetvrte cetvrtine i ako bude trebalo zavrsnih 2,3 Edited April 26Apr 26 by pbg12345
April 26Apr 26 Debeli se prilagodio ovom enchantovanom Goberu. Maltene bez greške je odigrao poluvreme. Šteta za ove dve povrede. Bedak samo po sebi, još sutra treba i Zlog preživeti.
April 26Apr 26 Ne vidim kako se Divicenco i Ant mogu vratiti na parket do kraja serije. Prvi beskontaktna povreda, pominjase da je mozda ahilova. Ant-u povreda u najmanju ruku hiperekstenzija i bruized knee. Zbog toga je Jokic odsustvovao koliko bese, meces dana?