April 23Apr 23 Odlicna analiza, ovde su izgubili tekmu. Fikus stavio debelog da igra protiv smol bola (igrao 21minut u 1. poluvremenu?) a onda za tih 8 minuta ne igras uopste na ociglednu prednost koju imas, jokica u reketu? ako si ga vec vratio ranije onda igraj svaki napad na njega dole dok ne odustanu od 5 out petorke ILI odmori lepo jokica za drugo poluvreme, igraj svojim smol bolom protiv njih i nece imati otvorenu trojku svaki jebeni napad.neverovatno neozbiljno, i od trenera da ne bude spreman za ovu situaciju, i od ekipe da bude toliko nedisciplinovana, zavrsavajuci hrpu napada u tipa 6. sekundi umesto da uspore tempo i igraju na debelog.iako je talenat ocigledno na denverovoj strani, ovolika razlika u disciplini ih je ujebala samo tako, moze ih kostati i serije a svakako je bespotrebno akumuliran umor za ubuduce
April 23Apr 23 On 22. 4. 2026. at 13:40, precog said:hajp oko wembyja i sam wemby, pa bih voleo da ih ove sezone neko prizemljiCrnjak
April 23Apr 23 Ja sam pisao i ranije, mislim da je fikus najslabija karika Denvera i vrlo moguće da će ih koštati prstena. Sigurno ne osmišlja samostalno strategije, ali prečesto deluje kao da nema kontrolu nad utakmicom.Jedan Đ Đ Redik bi iskidao ovaj plejof sa debelim.
April 23Apr 23 1 hour ago, goofs said:Jedan Đ Đ Redik bi iskidao ovaj plejof sa debelim.Redik bi kliknuo sa Jokicem samo tako.
April 23Apr 23 11 hours ago, Svarog said:Za ovakvo ispadanje nakon ovakvog mlitavog driblinga bi te kod nas u okružnoj ligi trener odmah izveo napolje i našamarao. Italijani bi pokrenuli proces da ispitaju da li je utakmica nameštena. Ne zajebavaj, na isporenom snimku mal ne bacih peglu.
April 23Apr 23 Denver favorit sa hendikepom -2.5 ali nadam se da Edvards moze bar jednu da se ne raspadne suterski i da dobijemo™ ako je moguce bez drame. Nisam preterani optimista ali mozda je vreme za jedan Jokicev jak tripl dabl u porazu i kuknjavu fanova kako nema s kim da igraPravi derbi veceri je Atlanta protiv Niksa, tu ce da grmi i seva
April 23Apr 23 56 minutes ago, Zli Gli said:Denver favorit sa hendikepom -2.5 ali nadam se da Edvards moze bar jednu da se ne raspadne suterski i da dobijemo™ ako je moguce bez drame. Nisam preterani optimista ali mozda je vreme za jedan Jokicev jak tripl dabl u porazu i kuknjavu fanova kako nema s kim da igraPravi derbi veceri je Atlanta protiv Niksa, tu ce da grmi i sevazli, sto sota?odvratna ekipa. mogu oni denver da izbace ali skinu gace pred oklahomom.jadni su realno
April 23Apr 23 Večeras gledam iako radim ujutru, pre svega me zanima kako će da odgovore kao tim na one prozivke pre svega da su manje više svi nepostojeći u odbrani...