April 25Apr 25 25 minutes ago, cedo said:sad pustili opet, ma namerno ga sapleo mamu mu jebemJa isto k'o precog, čekam Nikse i Atlantu. OKC tekme su mi negledljive, stavio na mute, jedino ako bi Sansi dogurali do egal završnice. Edited April 25Apr 25 by reg
April 25Apr 25 5 minutes ago, reg said:Ja isto k'o precog, čekam Nikse i Atlantu. OKC tekme su mi negledljive, stavio na mute, jedino ako bi Sansi dogurali do egal završnice.majmun. namerno, tacno se vidi kako neprirodno pravi pokret nogomsrecom se nije buker povredio. sudije sus sede Edited April 25Apr 25 by cedo
April 25Apr 25 [Charania] Critical lineup news: Denver's Aaron Gordon will return tonight in Game 4 against the Minnesota Timberwolves (8:30 pm ET on ABC), sources tell ESPN. Gordon is playing through a calf injury that sidelined him for Game 3. Edited April 25Apr 25 by reg
April 26Apr 26 AG ocigledno nije resio povredu. Prosao je zagrevanje, pocece tekmu, pa ce videti kako se oseca.
April 26Apr 26 Način na koji Niksi čuvaju Dajsona Danijelsa me je podsetilo na Brauna. Teško je i boljim ballhandlerima da se izbore sa igrom 4 na 5.4 poena za 27 minuta. Edited April 26Apr 26 by reg
April 26Apr 26 1 minute ago, 1n54jd3r said:AG ocigledno nije resio povredu. Prosao je zagrevanje, pocece tekmu, pa ce videti kako se oseca.Piše u onom tvitu da "igra i pored povrede (playing through a calf injury).
April 26Apr 26 otpade divicenzo na startujokic mora napasti kroz reket, da iznudi faulove odbrane i udvajanja, pa i po cenu negativnog rezultata u prvi mah
April 26Apr 26 A na areni jebeni OT na NHL tekmi koju prenose. I ne prebace NBA prenos na neki drugi kanal. Debili.
April 26Apr 26 7 minutes ago, pbg12345 said:otpade divicenzo na startujokic mora napasti kroz reket, da iznudi faulove odbrane i udvajanja, pa i po cenu negativnog rezultata u prvi mahZvučaće kao "ne može sam", ali trenutno jedini igra, Marej jedan još, Gordon 0/4, Braunu ostavljeno dovoljno prostora da šutne trojku - vraća Mareju, ne može da pogodi obruč iz polaganja, vraća Mareju, Džonson dobije loptu i vraća Jokiću. Vreme je za Adelmana da promeša karte.