April 22Apr 22 1 hour ago, bios said:Uključih sa na poslednja 2 minuta SA - Por. Avdija clutch asist za alejup na 11 sec do kraja. Đe Wemby?Vembi se zaleteo u prvom i pao na glavu kada se izmakao Holidej.https://youtube.com/shorts/XP1eDgnhHMI?si=FRc5g1gL44UWjrZS
April 22Apr 22 Wemby sada otpočinje sa obaveznim protokolom. 48 sati prvo, pa onda procedura za ukidanje protokola. Moglo bi biti i desetak dana u zavisnosti od toga šta kažu doktori. Fila razbila Boston. Po broju postova se vidi da Denver nije igrao. Treba preimenovati topic u Denver Nuggets 25/26.
April 22Apr 22 Opa, vece iznenadjenjca. Jos da Lebron oduva Hou sa sve KD-em. Ko bi se nad'o. Mozda @Zli Gli , taj sve pogadja.
April 22Apr 22 KD oponaša Jokića, oslobodio se Smarta i umesto da na -5 šutne sa poludistance šalje pas Šengunu i gubi loptu minut pre kraja.
April 22Apr 22 Sacuvase Fejkersi prednost domaceg terena. Rives se mozda vrati do kraja serije. Luka mozda u drugoj rundi.
April 22Apr 22 Lebron goatčina. Jordan nije mogao ni u plejof da udje kad je bio 3 godine mladji od njega, a ovaj sa Lukom Kenjardom i Ejtonom Kamenim gazi Hjuston. Samo pristojna diskusija molim
April 22Apr 22 31 minutes ago, 1n54jd3r said:Opa, vece iznenadjenjca. Jos da Lebron oduva Hou sa sve KD-em. Ko bi se nad'o. Mozda @Zli Gli , taj sve pogadja.Ne, sad mi je cak i malo bezveze jer su mnogi autsajderi dobili i zasenili uspeh mojih VukovaMada sam za Lejkerse ocekivao dramu i donekle i Portland da moze da zakuva malo seriju (pogotovo uz povredu krakatog) ali moji Seltiksi da ovako prodaju, tose nisam nado. Tako se ne ide jako do samog kraja, klupa mora doprineti a ne ovo mrtviloI hvala Milanu za predlog da uzmem leaguepass, odlicna stvar Edited April 22Apr 22 by Zli Gli
April 22Apr 22 43 minutes ago, napadaj said:Ma ovo je klasika u game 2, favoriti se opuste. Biće 4:1 u svim tim serijama.Tesko. LAL vec vode 2:0. DNVR nece dobiti 3 uzastopno.
April 22Apr 22 Ne mislim na LA, nego na serije Denvera, Bostona, Njujorka i Sparsa, ako Vembi nije las.
April 22Apr 22 "Crazy but true: Kevin Durant has lost SEVEN PLAYOFF GAMES IN A ROW. His last win? May 2023 as a member of the Phoenix Suns".