Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

• Author
32 minutes ago, napadaj said:

Ne mislim na LA, nego na serije Denvera, Bostona, Njujorka i Sparsa, ako Vembi nije las.

Wemby nece igrati sledecu sigurno, a i 4. je veoma upitna. u najgorem slucaju, propustice ostatak prve runde, jer covek nije mogao da ustane nakon sto je tresnuo, bukvalno je bio u knockdownu, ono uopste nije bilo bezazleno.

• Replies 6.3k
  • Views 266.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Dijagnostifikovan mu je potres, nadam se blaži (i tako mi deluje po padu). Kažu dalja ispitivanja u sredu. Sad kolko traje oporavak i ti protokoli, ne znam. Nedelju dana da pauzira to je tri tekme u seriji.

I jako je bitno kada ce mu biti dozvoljeno da trenira, ne samo kada se vraca na tekme.

Jedna od bizarnijih povreda ikada. Ovako se moja keva davno saplela na ulici i pala na glavu. To se ne dešava ni deci od <4 godine da padaju na facu. Šteta, mada navijam za Portland tu. Kod njih me nerviraju samo Grant i Clingan, kod Spursa skoro svi.

Moj drugar je tako pao na beton, sad šeta jeziv ožiljak na čelu.

Minesota ima neverovatnu sreću u plej-ofu.whistle

Meni je Castle gotivan u SAS, radnik, cepa odbranu, jak kao zemlja, skocan, atletican. U Portlandu gotivim starca Focu od stotinu leta Dzrua.

kako možete da diskutujete dok njujork gubi 1-1 od atalante iz bergama

Lejkersi blizu druge runde plus taman razigrali i nabili samopouzdanje i drugim igračima.

1 minute ago, Hele said:

Lejkersi blizu druge runde plus taman razigrali i nabili samopouzdanje i drugim igračima.

ne znam kada se vraćaju ranjeni belci ali verujem da rokeci mogu da dobiju dve doma. jeste iznenađenje što vode 2-0 ali ništa po meni nije tu gotovo

mada, hjuston, imamo problem.

Just now, uini said:

ne znam kada se vraćaju ranjeni belci ali verujem da rokeci mogu da dobiju dve doma. jeste iznenađenje što vode 2-0 ali ništa po meni nije tu gotovo

mada, hjuston, imamo problem.

Da, slažem se da iako je 2:0, nije gotovo, ali isto tako je i Hjuston u problemu 😁

Takođe bih dodao da ako Hjuston ne želi da bude 0:3, moraju sledeću da pobede, a Lejkersi ako hoće da pobede, ne smeju da izgube lolol

Soriii, moraooo sam malo 😄

1 hour ago, 1n54jd3r said:

Meni je Castle gotivan u SAS, radnik, cepa odbranu, jak kao zemlja, skocan, atletican. U Portlandu gotivim starca Focu od stotinu leta Dzrua.

Gotivan je SAS, samo mi malo ide hajp oko wembyja i sam wemby, pa bih voleo da ih ove sezone neko prizemlji i da primire lozenje. Isto sve za Castlea i Jruea, tip igraca koji obozavam, pametni radnici, koji kidaju odbranu i osvajaju timovima prvenstva.

1 hour ago, Hele said:

Da, slažem se da iako je 2:0, nije gotovo, ali isto tako je i Hjuston u problemu 😁

Takođe bih dodao da ako Hjuston ne želi da bude 0:3, moraju sledeću da pobede, a Lejkersi ako hoće da pobede, ne smeju da izgube lolol

Soriii, moraooo sam malo 😄

2-0 je najopasniji rezultat.

@precog ne moze bez hype-a kada su u pitanju generacijski talenti. Bilo je i oko Zion-a, Wemby makar isporucuje.

7 minutes ago, 1n54jd3r said:

@precog ne moze bez hype-a kada su u pitanju generacijski talenti. Bilo je i oko Zion-a, Wemby makar isporucuje.

pa zato me i nervira svo to marketinsko preseravanje, pogotovo kad klinci poveruju u to lozenje. iz tog razloga navijam da ih neko prizemlji, pa da mogu da lepo igraju, bez lozenja i ostalih propratnih gluposti. odlican tim, solidan trener, kidace narednih godina.