Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

• Popular Post

Za sve zlijeve provokacije na ovom topiku, najmanje što možemo da mu vratimo je da ga navučemo ponovo na kocku... evilsmile

• Replies 6.3k
  • Views 266.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

19 minutes ago, Greek Freak said:

Yup )

Ja ne bih da palim vatru stvarno, ali ja bih tako da sam vi fantom

Sad sam odgledao pola poslednje četvrtine, Jokara sisica koja sa floatera sa sred sredine sam ko duh baca neki pas Braunu, užasava me nekad ta njegova selekcija kada hoće da baci pas po svaku cenu.

Denver je imao za to vreme tipa 15 napada od kojih su iskoristili tipa 2, Jokić par puta jedva dobacio, sa onim procentima trojki kapiram da bukvalno ne mogu gore i jedva su izgubili.

9 minutes ago, Mil@n said:

sa onim procentima trojki kapiram da bukvalno ne mogu gore i jedva su izgubili.

I ja isto mislim, ali nije da nas i do sad nije Denver razuveravao da mogu uvek gore, ili bar da ponavljaju ovakve partije.

4 hours ago, Bogotac said:

Haha,čim sam video koliko je stranica ispisano,znao sam da su izgubili

10:2 covid19

Ne secam se gore debelove plejof partije. Imao je neke sa gorim brojkama, al ovde je mentalno bio katastrofa. Mislio sam da ce posle trece da privede kraju rutinski, ali em kretenske odluke em promaseni ziceri, uzas. Mogli su lepo 2:0 i da zavrse 4:1, a sad ako ove nekako i prodju bice polupokretni vec u drugoj rundi.

Kad se vraca p-wat ? treba im atletike ko leba

17 minutes ago, spaceploitator said:

sad ako ove nekako i prodju bice polupokretni vec u drugoj rundi.

Za to ste se borili sleep

9 hours ago, Amos said:

Adelman je vec rekao da je Jamal bio umoran, tako da je maleni Ado prvi srkao proliv ali bice toga jos. Sportski je ici najtezim putem fantom

Adelman je protiv SA ostavio startere na klupi i menjao igrače koji igraju dobro, čovek je dao sve od sebe da odu na Hjuston, prozivaš bezveze istomišljenika.

6 minutes ago, reg said:

Adelman je protiv SA ostavio startere na klupi i menjao igrače koji igraju dobro, čovek je dao sve od sebe da odu na Hjuston, prozivaš bezveze istomišljenika.

Ne slažem se, ponosno su rešili da ne izgube. Mada ja ovde više ciljam na onu utakmicu protiv Memfis anonimusa gde su igrali preko 30 minuta da izbore bitnu pobedu.

Ali u pravu si, smaram i neću više. Zamišljaj me od sad kako tihujem dok pijem sa Malone-om mai-tai na plaži i kako se kliberimo preko onih šarenih kišobrančića što vire iz čaše.

Edited by Amos

Uključih sa na poslednja 2 minuta SA - Por. Avdija clutch asist za alejup na 11 sec do kraja. Đe Wemby?

Pokidao Jrue u odbrani poslednja dva minuta što sam gledao. Nisu ovi mogli da vide koš.

Elem, olupani Denver ako prođe Minesotu ide na olupane Spurse. Ako prođu Portland.

KD is back, Luka i Reaves i dalje out. Nema ovde leba, odoh da radim nešto korisno. Ionako sam usamljen na topiku.

43 minutes ago, bios said:

Uključih sa na poslednja 2 minuta SA - Por. Avdija clutch asist za alejup na 11 sec do kraja. Đe Wemby?

nije meni ono licilo na namerno dodavanje.

22 minutes ago, bios said:

KD is back, Luka i Reaves i dalje out. Nema ovde leba, odoh da radim nešto korisno. Ionako sam usamljen na topiku.

vode lejkersi 10 lagano lolol

vodili lejkersi 15 u drugoj, a onda je usao durant i napravio seriju 10-0

HT: LAL +3