April 21Apr 21 Popular Post Za sve zlijeve provokacije na ovom topiku, najmanje što možemo da mu vratimo je da ga navučemo ponovo na kocku...
April 21Apr 21 19 minutes ago, Greek Freak said:Yup Ja ne bih da palim vatru stvarno, ali ja bih tako da sam vi
April 21Apr 21 Sad sam odgledao pola poslednje četvrtine, Jokara sisica koja sa floatera sa sred sredine sam ko duh baca neki pas Braunu, užasava me nekad ta njegova selekcija kada hoće da baci pas po svaku cenu.Denver je imao za to vreme tipa 15 napada od kojih su iskoristili tipa 2, Jokić par puta jedva dobacio, sa onim procentima trojki kapiram da bukvalno ne mogu gore i jedva su izgubili.
April 21Apr 21 9 minutes ago, Mil@n said:sa onim procentima trojki kapiram da bukvalno ne mogu gore i jedva su izgubili.I ja isto mislim, ali nije da nas i do sad nije Denver razuveravao da mogu uvek gore, ili bar da ponavljaju ovakve partije.
April 21Apr 21 4 hours ago, Bogotac said:Haha,čim sam video koliko je stranica ispisano,znao sam da su izgubili10:2
April 21Apr 21 Ne secam se gore debelove plejof partije. Imao je neke sa gorim brojkama, al ovde je mentalno bio katastrofa. Mislio sam da ce posle trece da privede kraju rutinski, ali em kretenske odluke em promaseni ziceri, uzas. Mogli su lepo 2:0 i da zavrse 4:1, a sad ako ove nekako i prodju bice polupokretni vec u drugoj rundi. Kad se vraca p-wat ? treba im atletike ko leba
April 21Apr 21 17 minutes ago, spaceploitator said:sad ako ove nekako i prodju bice polupokretni vec u drugoj rundi.Za to ste se borili
April 21Apr 21 9 hours ago, Amos said:Adelman je vec rekao da je Jamal bio umoran, tako da je maleni Ado prvi srkao proliv ali bice toga jos. Sportski je ici najtezim putem Adelman je protiv SA ostavio startere na klupi i menjao igrače koji igraju dobro, čovek je dao sve od sebe da odu na Hjuston, prozivaš bezveze istomišljenika.
April 21Apr 21 6 minutes ago, reg said:Adelman je protiv SA ostavio startere na klupi i menjao igrače koji igraju dobro, čovek je dao sve od sebe da odu na Hjuston, prozivaš bezveze istomišljenika.Ne slažem se, ponosno su rešili da ne izgube. Mada ja ovde više ciljam na onu utakmicu protiv Memfis anonimusa gde su igrali preko 30 minuta da izbore bitnu pobedu.Ali u pravu si, smaram i neću više. Zamišljaj me od sad kako tihujem dok pijem sa Malone-om mai-tai na plaži i kako se kliberimo preko onih šarenih kišobrančića što vire iz čaše. Edited April 21Apr 21 by Amos
April 22Apr 22 Uključih sa na poslednja 2 minuta SA - Por. Avdija clutch asist za alejup na 11 sec do kraja. Đe Wemby?
April 22Apr 22 Pokidao Jrue u odbrani poslednja dva minuta što sam gledao. Nisu ovi mogli da vide koš. Elem, olupani Denver ako prođe Minesotu ide na olupane Spurse. Ako prođu Portland.
April 22Apr 22 KD is back, Luka i Reaves i dalje out. Nema ovde leba, odoh da radim nešto korisno. Ionako sam usamljen na topiku.
April 22Apr 22 43 minutes ago, bios said:Uključih sa na poslednja 2 minuta SA - Por. Avdija clutch asist za alejup na 11 sec do kraja. Đe Wemby?nije meni ono licilo na namerno dodavanje.
April 22Apr 22 22 minutes ago, bios said:KD is back, Luka i Reaves i dalje out. Nema ovde leba, odoh da radim nešto korisno. Ionako sam usamljen na topiku.vode lejkersi 10 lagano