April 21Apr 21 6 minutes ago, Lancia said:Pa to sam i mislio, koliki je konj, bar nek paravi faulove od kojih bride ruke ala Savic.Ja sam poprilično siguran da bi Savić imao solidnu NBA karijeru da je rođen 30-tak godina kasnije. Bolju od Litvanca svakako
April 21Apr 21 7 minutes ago, 1n54jd3r said:Uhvatih samo poslesnjih par minuta. Kako je izgledao AG veceras?meni su svi izgledali nikako, al moram reci da sam se ukljucio u drugoj i nisam video +19 za denverrazlog je ideja adelmana da ce igrati sa 6 i po igraca drugu utakmicu prve serije protiv fizikalnog tima kao sto je minesota. zamisli sta ce biti kada dodje (ako dodje) oklahomanije cudo sto mu dva glavna igraca sutiraju 10% u poslednjoj cetvrtini
April 21Apr 21 deluje da fikus ništa nije naučio za godinu dana stažiranja na klupi Nagica. tim mu i dalje preživljava minute kada Jokić nije na terenu, umesto da igra košarku
April 21Apr 21 Author 56 minutes ago, 1n54jd3r said:Uhvatih samo poslesnjih par minuta. Kako je izgledao AG veceras?loseon i Jokic su bili najgori na tekmi. Debeli je odigrao drugu polovinu trece, kada je Gobert otisao na klupu zbog penala, i to je to.... AG nije uradio nista celu tekmu. Randle ga nije video. doduse, to je vise do Randlea, koji nije silovao, vec je pogodio par suteva, i onda se smirio i pametno igrao ostatak tekme. takodje, pokupili su mu 2-3 lopte na pocetku cetvrte. da su to Nuggetsi zatvorili, mogli su lagano da zatvore tekmu tada jer su pogodili par trojku na drugoj strani. u napadu nista nije pogodio do one trojke na kraju, i imao je mislim jedan ofanzivni skok? ili nijedan. sve u svemu, neprimetan.EDIP: btw, Minnesota je pobedila zbog ofanzivnog skoka. uz sve greske koje su Nuggetsi napravili, Jamala i Debelog koji nista nisu pogodili u clutchu, do clutcha je doslo jer je Minnesota izdominirala u second chance points. small ball Nuggetsa nije mogao jednu loptu da uhvati, plus je Debeli dozvolio Gobertu na kraju onaj ofanzivni skok. kolko god da kuka da ga je Gobert gurnuo s ledja, batice tebi je 130kg, celog zivota ucis box out, to jednostavno ne sme da se desi. Edited April 21Apr 21 by freakns
April 21Apr 21 sad sam izracunao, 6.4 igraca je koristio denver. preko 37 usage. 37 minuta prosek bi bilo 6.5 igraca. minesota 7.1 tj nesto manje od 34 minutapogledao sam i druge utakmice i iskoristenost igraca u 240 minuta. i nikse su zajebali. ovi drugi svi preko 7 igraca a neki idu i do 8naravno, marej i jokic odigrali preko 40 minutajebo ga tibodo. kao da ga je on ucio kako da koristi to sto ima
April 21Apr 21 Adelman je vec rekao da je Jamal bio umoran, tako da je maleni Ado prvi srkao proliv ali bice toga jos. Sportski je ici najtezim putem
April 21Apr 21 1 hour ago, freakns said:loseon i Jokic su bili najgori na tekmi. Debeli je odigrao drugu polovinu trece, kada je Gobert otisao na klupu zbog penala, i to je to.... AG nije uradio nista celu tekmu. Randle ga nije video. doduse, to je vise do Randlea, koji nije silovao, vec je pogodio par suteva, i onda se smirio i pametno igrao ostatak tekme. takodje, pokupili su mu 2-3 lopte na pocetku cetvrte. da su to Nuggetsi zatvorili, mogli su lagano da zatvore tekmu tada jer su pogodili par trojku na drugoj strani. u napadu nista nije pogodio do one trojke na kraju, i imao je mislim jedan ofanzivni skok? ili nijedan. sve u svemu, neprimetan.EDIP: btw, Minnesota je pobedila zbog ofanzivnog skoka. uz sve greske koje su Nuggetsi napravili, Jamala i Debelog koji nista nisu pogodili u clutchu, do clutcha je doslo jer je Minnesota izdominirala u second chance points. small ball Nuggetsa nije mogao jednu loptu da uhvati, plus je Debeli dozvolio Gobertu na kraju onaj ofanzivni skok. kolko god da kuka da ga je Gobert gurnuo s ledja, batice tebi je 130kg, celog zivota ucis box out, to jednostavno ne sme da se desi.Je ti shvatas koliku prednost u visini i atleticismu ima Gobert u odnosu na Jokica normalno je da uhvati neki ofanzivan skok,ocigledno je ogromna razlika u atleticismu izmedju ove dve ekipe bukvalno nebo i zemlja u tom pogledu i to Minesota koristi
April 21Apr 21 30 minutes ago, Amos said:Adelman je vec rekao da je Jamal bio umoran, tako da je maleni Ado prvi srkao proliv ali bice toga jos. Sportski je ici najtezim putem Izbeći će blamiranje i metlu protiv Oklahome
April 21Apr 21 Ma dobiće oni Minesotu u 7, nije ovo onaj tim od pre 2 godine. Ali onda će davati Jamalu i Gordonovoj nozi opelo u drugoj utakmici protiv Spursa.
April 21Apr 21 Bravo Dzejdene, tovari magare dok je u blatuJos na terenu da malo zivne i idemo 4-1 ili 4-2, plitak potok