February 21Feb 21 1 minute ago, Sandens said:ko je lik koji prenosi phoenix - orlando sad na areni? dobar je.notorious Caković, aka Revnosni
February 22Feb 22 6 hours ago, kalmah said:Finska je celo vreme igrala small ball,sta se konkretno ocekivalo od Jokica da uradi da jure brze i nize igrace po perimetru nadji mi jednog klasicnog centra koji to mozeTrebali su Finci da se prilagode najboljem igracu NBA lige, da ne igraju small ball nego nesto sto njemu odgovara da se sto manje cima u odbrani i da mogu ostali nasi da pokrivaju njegove defanzivne mane, kao u NBAA ni cvece mu nisu doneli, kakvi olosi Edited February 22Feb 22 by Zli Gli
February 22Feb 22 auuuu, kakav buzzer beater jalena greena u poslednjoj sekundi drugog produžetka i to nakon što je šutirao tipa 4-24 iz igre, pre toga je imao i clutch ulaz na minut do kraja.
February 22Feb 22 Dzabe ova trojka kad im je najbolji i najvazniji igrac izgleda slomio saku i dugo ce pauzirati Edited February 22Feb 22 by Zli Gli
February 22Feb 22 Hteo sam da napravim foru da kad ti to kažeš verovatno misliš na Igodara, kad sad vidim da se Bruks povredio
February 22Feb 22 1 hour ago, Hele said:Kaki to ovo endvipi sa 18 košova?zamalo tripl dabl, HVALIO mu 1x skok ali nije stat padder, kao jokannsson
February 22Feb 22 7 hours ago, Zli Gli said:Dzabe ova trojka kad im je najbolji i najvazniji igrac izgleda slomio saku i dugo ce pauziratifortuna jebe sunse samo tako ove sezone. prvo pola sezone igraš bez greena koji ne znam da li je 5 utakmica propustio u karijeri do sada, pa se povredi booker, onda se green vrati pa se opet povredi, pa se booker opet povredi, pa brooks polomi ruku pa se povredi i dosta dobri goodwin...