February 22Feb 22 Ja ne znam da li postoji igrac u NBA koji igra losiju odbranu od Jokica. Denver je imao jednu od najboljih odbrana u ligi pre nego sto se ovaj vratio iz povrede, dobro su se tukli i protiv najboljih timova u ligi, ovde su primili preko 70 poena za poluvreme protiv GS kojem ne igra skoro cela startna petorka. Ovo su flehbekovi od letos u reprezentaciji, gde protivnik u svakom napadu ima otvoren sut za tri poena. Edited February 22Feb 22 by Micko8
February 22Feb 22 ova ekipa dubsa koja je dostupna, je taj neki nivo finske, samo nemaju marakanena, sto onda bude jos zeznutije Edited February 22Feb 22 by uini
February 22Feb 22 4 minutes ago, Micko8 said:Ja ne znam da li postoji igrac u NBA koji igra losiju odbranu od Jokica. Denver je imao jednu od najboljih odbrana u ligi pre nego sto se ovaj vratio iz povrede, dobro su se tukli i protiv najboljih timova u ligi, ovde su primili preko 70 poena za poluvreme protiv GS kojem ne igra skoro cela startna petorka. Ovo su flehbekovi od letos u reprezentaciji, gde protivnik u svakom napadu ima otvoren sut za tri poena.Моја теорија је да је Јокићева незаинтересованост у одбрани заразна, једноставно кад ти најбољи играч и лидер тима лади јаја дефанзивно то се пренесе на цео тим. Па још ако је центар којег не можеш да "сакријеш". Сличан проблем негде видим и код Дончићевих екипа.Опет овде чињеница фале Гордон и Вотсон, два од три (четири евентуално) најбоља дефанзивца у екипи, са њима то све ипак изгледа пристојније.
February 22Feb 22 gordon i watson vs curry, draymond, porzingisjedino jos horfa i mudija da izbace expo sudije
February 22Feb 22 0/13 у трећој за три, очекивано након онаквог првог, мада су и мало ангажованији Денверћани дефанзивно у наставку.Дебели мало дода гас и може 50 поена да стави у оваквој утакмици ко од шале.
February 22Feb 22 Glavni utisak osim sto je Jokiceva kosarka jako gadna za gledanje i osim ocekivanog suterskog raspada domacih mi je koliko mnogo koraka prave bukvalno svi bez izuzetka, tj. koraka i nosenihOtprilike su poceli to namerno da rade cak i kad ne mora i kad ne donosi nikakvu prednost, prosto se odomacilo tamo kao nesto sasvim normalno i daj svi da plesemo
February 22Feb 22 Umesto da se odlepe* protiv Voriorsa bez tri najbolja igrača, Denver ulazi u poslednjih pet minuta sa minus sedam.Smešno je pričati od AGu i Votsonu kada Voriorsima nedostaju Kari, Batler i Grin.*Apropo komentara bogaoca, moj mobilni sam krenuo da ispravlja "odlepe" sa "oslepe"Jel to Adelman pustio da naprave 12:0 bez tajmauta? Edited February 22Feb 22 by reg