February 18Feb 18 Nadam se da više nikad u životu neću čuti kako Kenny Smith nešto smatra nakon svakog zakucavanja. Ne znam koliko je puta proglasio pobednika koji na kraju nije pobedio ili na vrhunsko kucanje krenuo da smatra kako mu nešto fali, k'o neki kritičar mikropivara kojem nedostaje hmelja.
February 19Feb 19 Lamelo przio lamelu.https://www.nytimes.com/athletic/7056681/2026/02/19/lamelo-ball-car-crash-charlotte-hornets/?source=user_shared_article Edited February 19Feb 19 by precog
February 19Feb 19 @goofs , ako si ti bio posadio trejler za soul power, odgledao sam prvu epizodu, vrlo dobro, hvala.
February 20Feb 20 Ja sam pustio Čikago iz radoznalosti, kao kad klikne pošten čovek na senzacionalni video na sajtu Blica. Majko mila...
February 20Feb 20 krece onaj najzanimljiviji deo regularne sezonepo rezultatima se vec vidi da su neke ekipe pojacaledenver se muci protiv klipersa, jokic bas los 10p 6as i 6 izgubljenih 8 minuta pre krajabogdanovic nazalost po obicaju ne ulazi
February 20Feb 20 Denver igra užasno clutch minute ove sezone, ne mogu ništa da brane, ako Stroter ne napravi faul, neko će da ide na polaganje preko Jokića.
February 20Feb 20 Ajde odbrana, na to smo navikli, ali večeras starteri bez Strotera šutirali trojke 3-18. Braun uzeo jedan šut.edit: ponovo tri bacanja za Džamala nakon što je isteklo vreme, osim ako ne prekokrenu na sudijskom review-ui ponovo promašeno bacanje za produžetak Edited February 20Feb 20 by reg
February 20Feb 20 nece ovakava denver nikuda sticinaravno da su osakaceni povredama, ali vec predugo ovo traje"energija ekipe" nije onakva kakva bi trebala biti
February 20Feb 20 promasi marej bacanje za produzetak uz cist faul na jokicu prilikom izvodjenjalopez (cini mi se) ga drzao za ruku
February 20Feb 20 Bila bi fora da su dobili 5 slobodnih bacanja u poslednjoj sekudni i tako dobili utakmicu.
February 20Feb 20 37 minutes ago, reg said:Bila bi fora da su dobili 5 slobodnih bacanja u poslednjoj sekudni i tako dobili utakmicu.pa jbg il je nesto faul il nijemeni je delovalo da je ocigledniji nedosudjeni faul na jokicu nego dosudjeni na dzamalovom sutu