February 16Feb 16 Ubili se da istraže Kavaija, pa će sad da istražuju telefon KG-a, naravno da je fora.
February 16Feb 16 Dobro de, naseo sam, ne morate me dalje cipelarati.Furam očito neku intimnu rijaliti komponentu i totalno sam se poradovao KD files.
February 16Feb 16 Najjače je što će naaarood™ da poveruje i ovo Johanovo sa Kosovom kao 1 uslovom da se sedi u pidžami pored terena.
February 16Feb 16 2 hours ago, kralj said:Dobro de, naseo sam, ne morate me dalje cipelarati.Furam očito neku intimnu rijaliti komponentu i totalno sam se poradovao KD files.naseo je i @189- al ne sme da izadje iz klozeta
February 16Feb 16 55 minutes ago, Valk said:Najjače je što će naaarood™ da poveruje i ovo Johanovo sa Kosovom kao 1 uslovom da se sedi u pidžami pored terena.pardon, jordanovo sa kosovom
February 16Feb 16 Naravno, Jokić je prepoznao motive sa jakne, teško da je Tauns znao šta nosi, teško da je to znao i momak iz Dominikanske Republike. Ali, možda će posle ove Jokićeve reakcije naučiti.KAT i KAT u epizodi Miličić i Miličić
February 16Feb 16 6 minutes ago, precog said:Sad ce da knicksi trejduju kata u hilandar, win/win realno.Mogao bi KAT da trejduje jašu sa zetom. Pa njega pošalju u hilandar sa imenjakom na leđima kako ubiva aždahu.
February 17Feb 17 pa naravno sveti đurađ mada, meni je ipak glavni utisak KAT i kakvu je jaknu izabrao
February 17Feb 17 17 hours ago, kralj said:Prilično sam siguran da Jokić tripuje da je na jakni naš čovek.Mislio je na konja
February 17Feb 17 2 hours ago, Milošica said:Mislio je na konja videlo se u post game intervjuu kako se zaleteo. jebiga, cjaci-jokaro. nije sve vecja-manja
February 17Feb 17 https://www.nytimes.com/athletic/7051532/2026/02/17/nba-all-star-poll-best-player-podcast/?source=user_shared_article