February 22Feb 22 Kakav je Boston ove sezone i koliko moze?Meni (povrsno) djeluje da su sve ekipe sa Istoka predaleko po kvalitetu od 3-4 najjace ekipe sa Zapada.
February 22Feb 22 21 hours ago, Sandens said:ne znam čoveka. ja mislio ivan sonics.evo ga sad ivan, denver@gs
February 22Feb 22 Ovo što Denver igra u odbrani se na terminu završava batinama za saigrača koji stalno ispada, samo što je njihov problem to što svi ispadaju. Edited February 22Feb 22 by napadaj
February 22Feb 22 Dobar je Soniks, nenametljiv, izvlaci samo zaista zanimljive informacije a ne smara i ne lozi se kao npr. Stojanovic u fudbalu i Pesikan u tenisu, vrlo gledljivi prenosi kad on radi
February 22Feb 22 Ali zato Jokic skoro pa lazni tripl dabl za manje od cetvrtine, ocajan u napadu, skokove skupio posle svojih promasaja protiv ove nejaci, ajde asistirao je dobro Braunu koji je uletao stalno a u odbrani preko ili pored njega palo jedno 75% poena VoriorsaNapravio opet igraca od Horforda, silji i deda patku na Jokari
February 22Feb 22 denver ima odlican rezultat s obzirom na 15 trojki warriorsa. Edited February 22Feb 22 by 189-
February 22Feb 22 Čestitke Denveru za primanje skoro 80 poena za poluvreme, treba i to umeti.Odbrane generalno na nivou All Star utakmice od pre 20 godina. Edited February 22Feb 22 by Ayatollah