Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

Just now, pbg12345 said:

previdja se malo i da su im cetvroica bitnih igraca izasli iz povreda

iskusna su oni ekipa, ne treba bas ovaj deo sezone lomiti glave oko svake utakmice

njima je najbitnije da zdravi i bez preterano izraubovanog jokica udju u PO

protiv ekipe kojoj ne igraju prve tri opcije, to zaista nije bitno & treba da se previđa.

• Replies 6.3k
  • Views 268.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

naravno da je bitno

ako ne igaju blizu maksimuma onda to u ovoj fazi sezone, narocito u zgusnutom rasporedu postaje lutrija koja se obicno zavrsi tako da pobedi onaj ko pogadja trojke u vecim procentima

a njihova igra, narocito odbrana ne da nije blizu maksimuma, nego je jako daleko od toga

Just now, pbg12345 said:

naravno da je bitno

ako ne igaju blizu maksimuma onda to u ovoj fazi sezone, narocito u zgusnutom rasporedu postaje lutrija koja se obicno zavrsi tako da pobedi onaj ko pogadja trojke u vecim procentima

a njihova igra, narocito odbrana ne da nije blizu maksimuma, nego je jako daleko od toga

čekaj, stani; denvor da igra bez jokića, murraya i aaron gordona - jel bi napisao to što si napisao?

otrtili su somborsku potrbušinu horf stariji od lebrona pije lozu, moody i melton i neki likovi koje ICE nije dovatio u ovoj seansi. sramota.

11 minutes ago, uini said:

čekaj, stani; denvor da igra bez jokića, murraya i aaron gordona - jel bi napisao to što si napisao?

otrtili su somborsku potrbušinu horf stariji od lebrona pije lozu, moody i melton i neki likovi koje ICE nije dovatio u ovoj seansi. sramota.

pa igrali su bez jokica, gordona i jos nekih bitnih igraca i dobijali utakmice

sinoc, protiv finske.

Denver je titulu uzeo sa skandaloznim MPJom u finalu plejofa. U glavi mi je 4/27 za 3.

Sezona svašta može da donese, ali oni su odradili perfektan offseason plus su uspeli da se podvuku ispod luxa. Istina, imaju problem što nisu odabrali krštenog igrača na draftu maltene 10 godina, bukvalno ništa korisno od odabranih ne mogu da izvuku, niti kroz trejd niti na parketu.

Mada ja ne vidim razloga za paniku, jasno je da će oni zdravi i kompletni biti neuporedivo jači od ovoga, ali pitanje zdravlja je postalo zabrinjavajuće. Na sve to Jamal koji je pola košarkaš pola walking boot ima najzdraviju sezonu u karijeri.

Denver na stranu, šta neki klubovi trenutno rade, ništa mi nije jasno. Zašto Siakam igra i daje 30 poena? Šta Kingsi rade sa Derozenom dok im solidni prospekti greju klupu? Imam još 5-6 wtfova u šteku.

17 minutes ago, uini said:

sinoc, protiv finske.

uspevas prejebati i nesrecnog glija po kolicini trola i besmislica

2 minutes ago, kralj said:

Istina, imaju problem što nisu odabrali krštenog igrača na draftu maltene 10 godina, bukvalno ništa korisno od odabranih ne mogu da izvuku, niti kroz trejd niti na parketu.

jamal murray 2016e, donovan mitchell 2017 aka spida, samo što su ga odmah prosledili, mpjr 2018; kada se doda jokara 2014e, koliko uopšte ima franšiza koje su tako dobro birale?

plus likovi kao što je srcenštajn, koji su došli sa strane, nije to nikako loše.

1 minute ago, pbg12345 said:

uspevas prejebati i nesrecnog glija po kolicini trola i besmislica

baci neki argument a ne da se frljaš sa kafanskim onelinerima.

ja kažem da ih je sinoć dobila izuzetno limitirana ekipa: horf od 42 godine, jokarin protivnik ima 17 ili 18 poena na poluvremenu.od nba igrača, tu su još mudi, melton i podžemski.

posle kao zapad je krcat a istok se šlepa.

zapad je oklahoma, ostali nisu ništa jači od cavsa, knicksa, pistonsa ili pojma nemam koga

8 minutes ago, uini said:

jamal murray 2016e, donovan mitchell 2017 aka spida, samo što su ga odmah prosledili, mpjr 2018; kada se doda jokara 2014e, koliko uopšte ima franšiza koje su tako dobro birale?

plus likovi kao što je srcenštajn, koji su došli sa strane, nije to nikako loše.

Pa eto, od 2018. nisu uzeli single draft asset. To je period maltene 2 cela menadžmenta. Nula. Više su im balast i uglavnom je bolje da nikog nisu ni potpisali.

1 Ajay Mitchella da su se zajebali i uzeli.

Ok, CBa sam zaboravio, ali premalo je to u moru Bonesa, Holmesa i Picketta. Pritom, Denveru ne trebaju ne znam kako specifični igrači sa visokim plafonom nego najlimitiraniji mogući role playeri.

lik koji baci deset postova u sat vremena, svaki od po nekoliko reci i u koji u postu na nba temi napise "sinoc protiv finske" me poziva da bacim neki argument umesto kafanskih onlinera

pa jebem mu zivot lolol

Just now, kralj said:

Pa eto, od 2018. nisu uzeli single draft asset. To je period maltene 2 cela menadžmenta. Nula. Više su im balast i uglavnom je bolje da nikog nisu ni potpisali.

1 Ajay Mitchella da su se zajebali i uzeli.

Ok, CBa sam zaboravio, ali premalo je to u moru Bonesa, Holmesa i Picketta. Pritom, Denveru ne trebaju ne znam kako specifični igrači sa visokim plafonom nego najlimitiraniji mogući role playeri.

uzeli su i pwa te 2022 kad i cb

1 hour ago, pbg12345 said:

naravno da je bitno

Odbrana je bila standardno loša, problem je što je napad bio užasan u završnici.

15 minutes ago, kralj said:

Denver je titulu uzeo sa skandaloznim MPJom u finalu plejofa. U glavi mi je 4/27 za 3.

Sezona svašta može da donese, ali oni su odradili perfektan offseason plus su uspeli da se podvuku ispod luxa. Istina, imaju problem što nisu odabrali krštenog igrača na draftu maltene 10 godina, bukvalno ništa korisno od odabranih ne mogu da izvuku, niti kroz trejd niti na parketu.

Mada ja ne vidim razloga za paniku, jasno je da će oni zdravi i kompletni biti neuporedivo jači od ovoga, ali pitanje zdravlja je postalo zabrinjavajuće. Na sve to Jamal koji je pola košarkaš pola walking boot ima najzdraviju sezonu u karijeri.

Denver na stranu, šta neki klubovi trenutno rade, ništa mi nije jasno. Zašto Siakam igra i daje 30 poena? Šta Kingsi rade sa Derozenom dok im solidni prospekti greju klupu? Imam još 5-6 wtfova u šteku.

Skandalozni MPJ je ima dabl-dabl u prvoj i petoj tekmi finala plej-ofa. Pored njega u uglu stoji igrač pa makar šutirao 4/27 u seriji, kao što je Strus stajao, i oslobodio stranu za Jokića i Mareja. Njih dvojica bez pretnje sa linije za tri ne mogu da igraju takve akcije.

Edited by reg

4 hours ago, kalmah said:

Uvek mogu da vrate Malona onako je i dalje na platnom spisku,veci je problem po meni pomicnici kojima se okruzio Adelman,trebali su da dovedu nekog ko zna da postavi i organizuje dobru odbranu neko kao Tibs

Znaci Adelman sada odjednom nema pojma a dok je Jokic bio odsutan imali su pozitivan skor plus su imali jednu od najboljih odbrana u ligi. Malone nije uspeo da veze ni dve dobijene utakmice kada bi mu je Jokic odsustvovao a Denver pod Adelmanom je dobijao i mnogo dobre ekipe, kao sto je na primer Boston i to na gostovanju. Mislim da je problem u necemu drugom ali mnogi to ne zele da vide.

Edited by Micko8