February 21Feb 21 nba bi za klasu postao okougodniji kad bi sudije na svako sirenje ruku svima svirali tehmickupa nek kuci sire rukemene kod tih vrhunskih, poput luke to dodatno iritirajer umesto da uzivas u njihovoj igri, fokus potpuno preuzme to ponasanje
February 21Feb 21 Ne samo to, nego ono tapkanje, tapkanje, tapkanje, pa šutne trojku. Ako pogodi znaš sa 93% sigurnosti da će to biti opet sledeći napad. Ako, ne daj bože, opet pogodi onda se spremi za celu četvrtinu toga. E, kad završi sa tim onda ide širenje ruku, psovanje majke, psovanje publike i onaj zamor look kako ne može više sa seljacima.
February 21Feb 21 mene smara jokić, kada izgubi od finske feat grandison.nebitno, ovo je sada bata kadina liga a jokara samo živi u njoj.
February 21Feb 21 10 minutes ago, uini said:mene smara jokić, kada izgubi od finske feat grandison.Mogu da razumem da nekoga smara Jokić. To je kao kad se neko plaši pasa, pa da bih ga razumeo zamišljam kako bi meni bilo da neko ima kobru i šeta je da piški ispred moje zgrade. Tako se lakše povežem sa strahom koji nemam.
February 21Feb 21 1 hour ago, uini said:mene smara jokić, kada izgubi od finske feat grandison.nebitno, ovo je sada bata kadina liga a jokara samo živi u njoj.Finska je celo vreme igrala small ball,sta se konkretno ocekivalo od Jokica da uradi da jure brze i nize igrace po perimetru nadji mi jednog klasicnog centra koji to moze
February 21Feb 21 očekivalo se da ne izgubi tekmu /edit: konkretno/ ili da ode u kladžu na pivo veća manja Edited February 21Feb 21 by uini
February 21Feb 21 2 hours ago, uini said:bata kada i jeste najbolji igrac lige, statsi su tu nebitni.Još i Amer, mogli bi malo da ga poguraju. Ne kažem da bi ne zasluženo osvojio.
February 21Feb 21 ne mora da osvoji, on je najbolji igrač danas. jokara jokara puši qrac jokara. i gilgameš aleksandre.
February 21Feb 21 2 hours ago, Hele said:Ima još da se igra, nek pobedi najbolji!gotovo je. metju miranda je odlučioBroadway. CBGBs (RIP). The Apollo. Yankee Stadium (RIP).Ain’t a patch of terra firma anywhere else on the whole damn terra can rival the platforms NYC does. Madison Square Garden’s on that list, where last night Cade Cunningham was Sinatra, the Beatles, James Brown and Michael Jordan in a 126-111 Detroit Pistons win....Cunningham’s no debutante, but his performance felt like a coming-out party, a degree of leveling up you maybe weren’t expecting. Mozart’s last two symphonies. Beethoven’s last. Radiohead going from The Bends to OK Computer. Cade going from “that man is niiiice” to “that man is nassssty.”
February 21Feb 21 Topic 9 poena za 11 minuta, moze i na ovom nivou da probije i da poentira. Vukcevic opet odlican.