Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

• Replies 6.3k
  • Views 268.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Na telefonu sam, mrzi me da palim komp, sutra cu da ga skinem. Mada, realno, glup je, okacio sam ga iz zajebancije.

Hint

image.png

Hahah video sam, Donovan Micel dobio dva glasa za najboljeg igraca lige. Kontam jedan od Donovana drugi od Micela (samcudizidjem.jpg)

Otprilike je tako - za njega su glasali on sam i njegov saradnik. U anketi je intervjuisano 18 igrača. To naravno ne menja činjenicu da je debeli najbolji igrač lige.

Medju te prve dve ergele igraca sto ih vidimo na all star tekmi ima i vise prepumpanog ega nego medju ostalom nba sirotiljom. cak 6 igraca je dobilo po glas za najboljeg igraca lige posle ove cetvorice najboljih, kontan ant samom sebi, vembi sam sebi(?), micel sam sebi, pitam se ko je tu jos samozvan zavrsio

Ovako sporadično pogledano, mislim da su rane 2000te bile vrhunac kuc takmičenja. Da nije Kartera, Džejson Ričardson bi verovatno bio upamćen kao najbolji kucač, tu je i Dezmond Mejson, Džoš Smit bio dobar. Posle su krenuli da smaraju Duajt i Kriptonejt, prvi je centar, a centri na ovim takmičenjima deluju nezgrapno, drugi ima metar i žilet i dobijao je na hajp. Sve posle toga bzvz, osim Lavina i Gordona. Grifinov nastup je krš i razočaranje.

Ovaj MekKlung smara, i vrti varijacije na isto kucanje, mada je, priznajem, hilerijus da jedan white-men-cant-jump dominira u ovome.

Podignut je standard mnogo, jer ne možeš beskonačno puta da uradiš jedno te isto kucanje i dobiješ istu reakciju. Zato Jordan može da dobije 50 kad se istegne koliko može da zakuca sa slobodnog bacanja, a Lavine opušteno windmill u istoj situaciji. I to je za svoje vreme isti wow.

S druge strane ne volim preveliki akcenat na akrobacijama i trikovima, zato i mene McClung ne oduševljava iako jeste dobar. Zakucavanje je ipak impresivnije kad se jeli zakuca iz sve snage, a ne kad se snaga potroši nabave ostalo i onda lopta ubaci u koš. Ima nešto i do estetike, verovatno vezano za visinu, ne kreću se svi isto i ne ostavljaju isti utisak.

Za mene je Lavine broj 1, kombinacija estetike, kreativnosti, sposobnosti i snage. Carter je bio jači i veći, i za svoje vreme je postavio standard za kreativnost ali mislim da ga je Lavine tu nadmašio više nego što ne može da se poredi u sirovoj snazi. Gordon je bio verovatno jedina četvorka ili makar takve građe koji nije delovao rogobatno i mogao je da se nosi sa Lavinom ukupno gledano, šteta što nije uzeo jednu titulu.

• Author

LaVine vs Gordon je stavilo tacku na dunking contest. ne samo da je najbolje takmicenje ikada, vec nakon toga nijedna zvezda vise ne sme da se pojavi pa ti zadnjih 10 godina dovlace g-league igrace. slava tog takmicenja se moze povratiti samo ako najbolji dodju. jer drugacije bi bilo ovo takmicenje da su umesto ovih likova smo gledali umesto likova sto su dosli Ziona, Moranta i Edwardsa...

Da, nekako ovo takmičenje prirodno leži likovima visine oko 2m, par cm gore/dole. I MJ i Karter i DžRič, i Dr J i Kobi čak, pa i Lavine, svi su tu negde. Valjda je to idealna visina da imaš dovoljno leta za neku akrobaciju u vazduhu i za moćan kuc. Visočijitm od toga em nemaju toliki odraz (pa ni vremena u vazduhu za bogznašta) em ne znaju šta da rade ako im obruč dođe u nivo sise. Ne znam ni ja šta bih tu radio, neprirodno je.

Dok ovi niži lete dosta, ali ne smeju da akrobatišu previše jer će izgubiti momentum i neće dobaciti do obruča.

Најјаче куцање реално

Na kraju će da se ispostavi da je ipak on D

pa naravno da je on, nema nikakve sumnje u to. covek koji provodi ceo dan na twitteru ako nije na terenu, nije tvitnuo nista od momenta leaka. to je dovoljno za mene fantom

4 hours ago, johan nagel said:

Најјаче куцање реално

veca kradja nego sacramento 2002.

Sedi čovek 2 metra u vazduhu