February 20Feb 20 3 hours ago, kralj said:Ja sam pustio Čikago iz radoznalosti, kao kad klikne pošten čovek na senzacionalni video na sajtu Blica. Majko mila...sto nisi kliknuo na pacers@wizards, ne volis horore?
February 20Feb 20 8 hours ago, pbg12345 said:nece ovakava denver nikuda sticinaravno da su osakaceni povredama, ali vec predugo ovo traje"energija ekipe" nije onakva kakva bi trebala bitiOni krstenu akciju nemaju da odigraju osim Jamal - Jokic dodavanja, koje vec i ptice na grani znaju. Dok oni potrose 20 sekundi na to, ostala trojica stoje i gledaju.A obrana je vec tradicionalni smjehotres. MIslim da Adelman nije na visini zadataka u smislu taktike, a nije neko ko smije da na Jokica i Jamala podvikne.
February 20Feb 20 sokantno mali broj glasova za leonarda. brown isto mnogo potcenjen.sga jokic leonard brown cunningham bi bilo mojih 5
February 20Feb 20 10 minutes ago, Peter Fan said:Oni krstenu akciju nemaju da odigraju osim Jamal - Jokic dodavanja, koje vec i ptice na grani znaju. Dok oni potrose 20 sekundi na to, ostala trojica stoje i gledaju.A obrana je vec tradicionalni smjehotres. MIslim da Adelman nije na visini zadataka u smislu taktike, a nije neko ko smije da na Jokica i Jamala podvikne.Nije da ih branim, ali grumenje nije sastavilo 5 utakmica u istoj petorci. A ni debelguzi se jos nije vratio u formu, kao ni cam, ni braun. O strawtheru u startnoj petorci, koji nije bio projektovan za vise od 7-8 min po utakmici da ne pricamo.
February 20Feb 20 Denver igra gore sa Jokicem nego kada je Jokic bio povredjen. Od svih boljih ekipa su pukli otkako se on vratio.
February 21Feb 21 jeste portland los, ali odlicni nocasako sam razumeo najveci broj poena na gostovanjima u denverovoj istorijitopic 9 poena za 11 minutajovic opet na kraju klupe, 3 minuta 1 poenbogdan po obicaju ni ne ulazi, kavaji sjebao zglob nece igrati poslednjih 5 minuta
February 21Feb 21 Šei još uvek ne igra, trenutno je na 8 propuštenih, a očekuje se da će preskočiti još tri, možda se vrati za Denver krajem mesecaSve se crta za Kejda, Detroit prvi u ligi
February 21Feb 21 13 minutes ago, goofs said:Sve se crta za Kejda, Detroit prvi u ligibata kada i jeste najbolji igrac lige, statsi su tu nebitni.
February 21Feb 21 6 hours ago, banecare1 said:svi su se raspucali big time. uvalice im 150+ vecerasNajjaci Valanciunas, uspeo da ima -1 za 12 minuta na terenu u pobedi 50 i kusur razlike