Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

2 hours ago, Scouser said:

Mislim da je overall Sterling bolji od Armonija, ali opet nisu to neke razlike padanja u nesvest.

kao što rekoh, meni je armoni više neki punter-profil skorera, versatile, može sam sebi da iskreira poziciju i na trici i na midrangeu a i da ode do kraja tj do koša

sterling je dobar igrač, malo je reći ali ja ga doživljavam kao lika koji je najbolji kada mu spremiš dobru poziciju za tri i ima ulaz otprilike u jednu stranu ili makar na jedan način, finta šuta pa na autoput ako oseti da je odbrana pukla po toj njegovoj putanji

sve u svemu, brooks je za mene solidno kvalitetniji, lik koji može da nosi ekipu. sterling je odličan treći-četvrti igrač, što nije za bacanje

• Replies 12.1k
  • Views 619.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

@uini , slažem se. Tako izgleda sa tehničke strane.

Za uticaj na timsku igru i dinamiku je bitan i psihološki pofil igrača. Tu smo se opekli sa Parkerom.

Sterling je ložana koja diže svoj plafon kad ima strukturu oko sebe, uz to prihvata i svoje mesto u hijerarhiji. Pored toga, prošao je vatreno krštenje i na ulicama našeg malog velegrada.

Meni je zamena Bruks za Sterlinga high risk - low reward opcija.

Edited by Muzzy

sve ok, ja sam u fazonu, why not both

Možda ipak ne igramo KLS

Kakva je to smejurija, prijaviš 12 igrača 29.aprila za nešto što se igra i mesec dana kasnije i nema menjanja...

35 minutes ago, Djolle said:

Možda ipak ne igramo KLS

Kakva je to smejurija, prijaviš 12 igrača 29.aprila za nešto što se igra i mesec dana kasnije i nema menjanja...

Apsolutno. Kad vec ogranicavas broj zbog "nase dece", onda je jedino normalno da tu kvotu od 4 mozes da popunis kako hoces i da naravno menjas kada hoces.

U KKPu ne zna ni Ostoja a ni Penjaroja u ovom trenutku kako će tim izgledati sledeće sezone.

Koliko je šansa da se pravi neka šampionska ekipa, toliko i da će se ići na neki experiment

Ono što mi je najizglednije da ćemo gledati veći broj domaćih igrača na terenu po svaku cenu. Ko i kako - pojma nemam.

mi trazimo da njih ne vodi tomic. potpuno genijalno.jbg nije prijavljen.rolleyes

Nadam se samo da ce istrajati u tome...

tako je, treba voditi male borbe, ako se vec plasis da ce malo vece borbe, iako nebitne, usrati tvoju percepciju mini uspeha ka navijacima

podryavam da istupite iy takmicenja, bar ste u random kontinuitetu

A Ostoja i Drčela viljuškom boc

• Author

Screenshot_20260523_070435_Instagram.jpg

Htela sam negde da okacim ovo, dont mind me

Inače, nigde u prpopozicijama takmičenja ne stoji da na licenci mogu da budu maksimalno 4 strana igrača, aali sam tražeći broj 4 u dokumentu naišao na ovo:

Спортске хале морају имати одговарајуће свлачионице за сваку екипу са столом за бандажирање и столицама или клупом за 15 особа, те помоћним просторијама и мокрим чвором са топлом водом са 4 туша.

Znaci Bruks je novi mirota. Dao je rec, ali ipak na kraju resio da ode u asvel da ne deli narod...