May 25May 25 1 hour ago, Jimmy Kowalski said:I Milutinovu isto..Milutinov nije popio najćaćiskije teranje ever..
May 25May 25 Pa to je bila odluka Penjaroje, sklonio je one koje je smatrao da treba.Milutinov je s druge strane toliko dugo izlozen hejtu, da je gospodja Karma morala da uzme stvar u svoje ruke i nagradi ga..
May 25May 25 Just now, Jimmy Kowalski said:Pa to je bila odluka Penjaroje, sklonio je one koje je smatrao da treba.Čisto da se ne ponovi "kme kme, mrzi me da igram večeras".A i ono, nije otišao u Zabelu nego u Olimpijakos. Edited May 25May 25 by Milošica
May 25May 25 44 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Pa to je bila odluka Penjaroje, sklonio je one koje je smatrao da treba.Milutinov je s druge strane toliko dugo izlozen hejtu, da je gospodja Karma morala da uzme stvar u svoje ruke i nagradi ga..Važi, važi, video sam na tribinama koliko je bila odluka Penjaroje...lik je bukvalno izjavio da se ne oseća bezbedno u Beogradu koji je hejt generisan u tom lovu na veštice.Razumem razvodnjavanje sa Milutinovim ali nemam nameru da učestvujem u tom jeftinom spinu.
May 25May 25 47 minutes ago, Milošica said:Čisto da se ne ponovi "kme kme, mrzi me da igram večeras"...a onda je dabar na kraju zavio čokoladu.
May 25May 25 Veruj slobodno u šta hoćeš, da te ubeđujem neću.Za razliku od Parkera i Washa, čovek je bio ekstremno bezobrazan.
May 25May 25 Najbolje da ne verujem sopstvenim očima - lik se pentrao na tribinu da se pravda ćacijima, koji su ga napušavali... "Ekstremno bezobrazan" lik to ne radi.Pride je to sve 1 limarev spin, da skine odgovornost sa sebe i montira "grupu igrača koja je oterala Žoca"...bukvalno sam sinoć objašnjavao 17ogodišnjaku da ne naseda na te prisloničke fazone. Jer za njega još ima nade..
May 25May 25 Pa to što je naišao na gore od sebe ne znači da nije bezobrazan.I uopšte jedna krivica ne isključuje drugu, ni druga treću. Ostoja/neki igrači/Željko - svi su krivi. Ne znam čemu isključivost.
May 25May 25 Nije to stvar ni krivice, ni bezobrazluka. Prosto je taj Ostojin spin prihvaćen - Žoca je oterala grupa igrača blokadera, a Tajrik je ispao žrtveno jagnje koje je zadovoljilo navijačku potrebu da odleti nečija glava. Pritom se radi o igraču koji je doveden da bude 2.centar, a spasio je tu poziciju u prošloj sezoni, a često bio i MVP. Svakako jedini Amerikanac kod nas koji se zaletao na protivničkog trenera i išao u publiku da objašnjava buzdovanima da voli Partizan. Taj ćacizam mi je bukvalno paradigma poslednjih pet godina KK.
May 25May 25 Poenta je da ja ne isključujem da može u isto vreme biti tačna priča da su Tajrik i Braun bili problematični, ali i da je Ostoja to možda zloupotrebio zbog svog dupeta, kao i ono iznenadno objavljivanje plata iz sezone pre(što bi bilo normalno ali u drugom kontekstu). Edited May 25May 25 by Milošica
May 25May 25 13 minutes ago, Vasilij Zajcev said:Nije to stvar ni krivice, ni bezobrazluka. Prosto je taj Ostojin spin prihvaćen - Žoca je oterala grupa igrača blokadera, a Tajrik je ispao žrtveno jagnje koje je zadovoljilo navijačku potrebu da odleti nečija glava. Pritom se radi o igraču koji je doveden da bude 2.centar, a spasio je tu poziciju u prošloj sezoni, a često bio i MVP. Svakako jedini Amerikanac kod nas koji se zaletao na protivničkog trenera i išao u publiku da objašnjava buzdovanima da voli Partizan. Taj ćacizam mi je bukvalno paradigma poslednjih pet godina KK.a šta se tačno desilo u vilerbanu?
May 25May 25 Ne znam. Ali imam osecaj da ti "tacno" znas. Ono, bio si prisutan sa svojim medicinskim timom i portabl magnetnom rezonancom, ti si problematicnog Tajrika odmah podvrgao tom, jedinom od poligrafa istinoljubijim, pregledu. I posto si "tacno" utvrdio da u toj hronicnoj povredi lista sa kojom je igrac dosao iz Turske nema pogorsanja od poslednjeg pregleda koje ste obavili, dosapnuo Momi Jakovljevicu: "Ne znam, tebra, meni deluje da ovo govno folira".Ili je bilo to, ili si razradjivao Obradoviceve alibi price sto nije uspeo da pobedi fenjerasa..
May 26May 26 On 23. 5. 2026. at 13:20, goofs said:Sterling kad je u elementu je paklen igrač, pravi razliku na obe strane terena. Problem je što je retko u dugotrajnom elementu, odnosno nije konstantan. Da l je lezileb ili težak za hendlanje ili je umislio da je Džordan pa ga ništa ispod borbe za final4 ne zanima - ne znam.Sa te strane, Bruks je sigurniji aset, bar tako deluje gledajući sa strane.Inače, mnogo smo se mi usrećili što smo eskivirali Čumeta, eno nam dve milje eura izigrava džak krumpira u Mladosti iz Badalone.Mislim da je overall Sterling bolji od Armonija, ali opet nisu to neke razlike padanja u nesvest. U ozbiljnom okruženju on je dobar, problem je kad se brod nagne - on se nagne duplo više. Odbrambeno može da bude odličan, kao što je recimo bio sad u ABA derbijima, jedan od najboljih u odbrani pogotovu na preuzimanju, što je Partizanu od presudnog značaja. Isto tako, kad se ekipa raspadala on je bio taj koji se najviše raspao. U svom najboljim izdanjima, igrački Sterling vs Brooks, ja bih rekao Sterling. Problem je što više ne može da se gleda samo igrački nakon ove sezone, i cenim da bi bilo lekovito da dođe do promene.
May 26May 26 Sterling mi je bio naš najbolji igrač prethodne sezone i onda me je poprilično iznenadio pristup ove sezone. Psovao sam ga i bio mi je pri vrhu hejt liste ka smo se raspadali, međutim junior mi je rekao da sačekam do povratka Karlika pa da onda sudim i bio je u pravu. Sterlingov pad i uspon se poklapa sa odsustvom i povratkom Karlika. On nije igrač koji kontroliše emocije a samim tim i igru, a dobio je ulogu da organizuje napade čemu nije dorastao ni tehnčki ni taktički i to ga je dalje uvelo u frustracije i malodušnost pa je blagorečeno patila i igra u odbrani. Ja bih ga zadržao kad je već Karlik produžen, za te pare nećemo dobiti bolji fit. Edited May 26May 26 by Muzzy