Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

2 hours ago, Ted said:

po sopstvenom priznanju, jedan od najboljih košarkaša na svetu ili i Evropi

Imamo i mi jednog takvog, isto cetvorka, isto samoproklamovan.

• Replies 12.1k
  • Views 619.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

Ja sam bogohulio kad se većinska grobardija ložila na Ćitu Manekena, red je da malo seirim - on i jeste savršen fit za flop city.

edit: i just for the record - zalagao sam se za Pitersa.

Edited by Vasilij Zajcev

chima je vrlo dobar euroleague igrac. to sto je obrad napravio travestiju od ekipe koja je mogla da se kanta sa svima u 1/4finalu, 4-5 tekmi, je druga tema.

@JPM meni licno je armoni brooks mnogo kompletniji igrac, banalno receno, blize punteru po versatilityju, sterling je trice i ulaz, sto je dovoljno dobro ako ne tripuje da je bog&batina a nije.

Edited by uini

Sterling kad je u elementu je paklen igrač, pravi razliku na obe strane terena. Problem je što je retko u dugotrajnom elementu, odnosno nije konstantan. Da l je lezileb ili težak za hendlanje ili je umislio da je Džordan pa ga ništa ispod borbe za final4 ne zanima - ne znam.

Sa te strane, Bruks je sigurniji aset, bar tako deluje gledajući sa strane.

Inače, mnogo smo se mi usrećili što smo eskivirali Čumeta, eno nam dve milje eura izigrava džak krumpira u Mladosti iz Badalone.

Voljni momenat nikad ne mozes da predvidis. Drugacije se ponasaju igraci kada igraju za novi ugovor i kada su obezbedjeni za naredni period. Ko kaze da Brooks kad sad uzme lepu lovu u Asvelu nece poceti da bude manje fokusiran na odbranu, da cascava prisustvom u francuskoj ligi i sl.

da, inace je igrao u zabiti armanija iz milana, kao jabari sto je dosao iz pasivnih krajeva nba i barcelone u velegrad beograd

“rođen sam kao francuz, onda sam nekako postao srbin, i verovatno ću umreti kao srbin”

žofri l.

dobar je bio u onoj emisiji oni vole srbiju na areni, ima zanimljiva zapažanja o nba, razvoju mladih igrača, ko ima i može da vrati preporuka

Koliko sam cuo imali smo zavrsen dogovot sa menadzerom Armonija i igrac je naravno pristao na sve uslove jer on to trazio .... Sada se pojavio Asvel sa 2,5 miliona ponudom, neka im ... Naravno da je ludost licitirati te nebulozne sume, koje nisu nikakva garancija da ces imati rezultat posle... Pre bih zadrzao Sterlinga i Wasingtona...

Ja samo da pocrtam još jedan primer sportske karme i čestitam Tajriku osvajanje Evrolige.

I Milutinovu isto..

Wash bez pleja je kamen o vratu, sa Kalatesom je pakao.

Tako malo nam za sriću triba... ali ona ode u PAOK

Trazimo 2 izmene za strance pred F4..

Izgleda da ce umesto Kalatesa i Miltona, F4 KLS igrati Bonga i Parker

27 minutes ago, shimpr said:

Izgleda da ce umesto Kalatesa i Miltona, F4 KLS igrati Bonga i Parker

image.png

dosta je stariji od kalatesa i ko zna u kakvoj je formi