Sunday at 21:224 days 1 minute ago, uini said:bolje sad tripkovic izgleda nego tadaBukvalno pomislih na Uroša
Yesterday at 08:171 day Ako ode Duane, treba nam jedna muva bez glave kao zamena. A jos domaci igrac..
Yesterday at 08:181 day alexis ume i odbranu, plus nisu bas bezglave muve na istoj poziciji, mogu i obojica
Yesterday at 09:291 day koja šizofrenija, većina navijača po netu pljuje klub zbog eventualnog povratka alekse i zove ga "pička ciganska" mentoli
Yesterday at 09:331 day 49 minutes ago, Lord Stef said:U sustini i ja, samo sam iznenadjen, mislio sam da je on zacementiran tamoVerovatno ga Ćavi neće. Jurica je hteo da ima što više balkanskih igrača, Paskvalu ne trebaju.
Yesterday at 09:371 day ja ne bih voleo Aleksu nazad, radije bih Alena vratio, manje je štetan kada upadne u ludilo modali ajd, šta je tu je, mogli smo i gore da prođemo
Yesterday at 09:381 day 6 minutes ago, garmonbozia said:koja šizofrenija, većina navijača po netu pljuje klub zbog eventualnog povratka alekse i zove ga "pička ciganska"mentolisvet je zvanicno otis'o u qrac a srbijica je prethodnica prethodnica
Yesterday at 09:411 day Kaže se izvidnica ...izvidnicaa, izvidnicaaa, Kurca Srbiijicaa Edited yesterday at 09:431 day by Vasilij Zajcev