Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

Ceo tim da ostane. Svi su super, svi su carevi..

• Replies 12.1k
  • Views 619.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

ne treba ceo tim da ostane, ali Karlik, Kalates i ova dva centra mislim da treba. osim ako se na ukaže prilika da za boljeg centra, onda jedan od ove dvojice ne mora da ostaje

i Bonga bi bilo super da ostane ali to je, po svemu sudeći, nerealno

Šejk, Sterling, Duejn, prepostavljam da su završili kod nas, a verovatno i Dilan. Šejk valjda ima i ugovor za sledeću sezonu i generalno bi mogao da bude opcija, pod uslovom da izostanu duži periodi bolovanja......za sada, sve liči na Nilikinu 2. a treba se rešiti i Parkera, ako je ikako moguće

Radanov, Bošnjaković, Nakić, nisam siguran da se na njih računa i za sledeću sezonu. trebaće nekoliko domaćih da pristigne sigurno

Bruno je tempirana bomba... juče odličan do nekog momenta i onda totalno pomračenje.

Ja bih vrebao Lesora umesto njega, u PAO će biti čistka

11 minutes ago, Ted said:

Radanov, Bošnjaković, Nakić, nisam siguran da se na njih računa i za sledeću sezonu. trebaće nekoliko domaćih da pristigne sigurno

Lovernj je vec stigao

Mogu misliti kako se oseća Ćavi Paskval posle kraha sa istim timom koji je Penja vodio skoro do F4.

Otprilike kao Žoc sa čijim timom Penja dobija 5:1 protivnika od kog je on gubio 2:8

To ti je dokaz da nema garantovanog uspeha i da nema trenera koji će svuda da prođe dobro. Posebno to važi za sport na visokom nivou gde se ne postizanje zacrtanog ne prašta.

Najjaca su ova poredjenja razlicitih sezona.

Grandmas and frogs..

mi sada imamo situaciju da se ekipa podigla posle epskog jesenjeg raspada. izvršena je doselekcija i dovedeni su igrači koji su tome znatno pomogli. ali glavne zasluge idu na konto stručnog štaba i njegovog šefa, odnosno Penjaroje. uspeli su da urade nešto što se činilo nemogućim nakon novembarskog haosa i raspada. nije tu sad presudno dal će ekipa uzeti trofej abe, u finalu nas čeka, vrlo verovatno, odlična EL ekipa i svaki ishod je moguć. kls da ne pominjem, to igra drugačiji sastav, a samo takmičenje vredi ko upotrebljene maramice. ne možeš ni da upropastiš ni da spaseš sezonu tim takmičenjem, odnosno irelevantno je za opšti utisak

ovo svakako neće moći da bude okarakterisano kao uspešna sezona, a odbrana abe može da doprinese nešto povoljnijem utisku. ono što je najvažnie, to je da imamo stručni štab i neku igračku osnovu za predstojeću sezonu, tako da ne mora da se kreće od nule

Edited by Ted

Kako nije uspesna??? Strasan Turnaround usred sezone, najlepsa kosarka u poslednjih X godina, umetnik na pleju, strasni profesionalac trener, odbijen jos jedan 12+g napad i to DIREKTNOM pobedom kod njih!!!. Ne da je uspesna nego je Sjajna! Penjaroja HVALA MAJSTORE!

Edited by DCI Banks

ne može da bude uspešna sezona u kojoj glavni cilj nisi ostvario, odnosno nisi bio ni blizu. a pri tome si pukao gomilu para na najgore pojačanje u istoriji kluba, te izgubio legendarnog trenera i zaređao sa blamantnim porazima

ono što je bilo uspešno to je spasavanje sezone, tako da ekipa nije potonula i obarala negativne istorijske rekorde, već se vratila u normalu na EL frontu. u abi je trenutno na nivou očekivanja sa početka sezone, mada ako se ne odbrani taj trofej, formalno će i to biti neuspeh

7 minutes ago, Ted said:

ne može da bude uspešna sezona u kojoj glavni cilj nisi ostvario, odnosno nisi bio ni blizu. a pri tome si pukao gomilu para na najgore pojačanje u istoriji kluba, te izgubio legendarnog trenera i zaređao sa blamantnim porazima

ono što je bilo uspešno to je spasavanje sezone, tako da ekipa nije potonula i obarala negativne istorijske rekorde, već se vratila u normalu na EL frontu. u abi je trenutno na nivou očekivanja sa početka sezone, mada ako se ne odbrani taj trofej, formalno će i to biti

Bukvalno kada sam video da je SAM sleteo avionom iz Barce i da uzima Ocokolju i ovog vecitog za pomocnike rekao sam To je To. I TAKO je i bilo. Idemo dalje.

Kalates je još pre dva meseca izrazio želju da se vrati u Grčku, a ističe mu ugovor u 2026, trenutno je PAOK najkonkretniji: za 2 godine 1.8M€.

Ističu ugovori u 2026:

Radanov, Marinković i Džekiri

Ističu ugovori u 2027:

Milton, Sterling, Lakić, Bonga, Pokuševski, Fernando, (i Parker)

Wash ima ugovor, 2026+1 ne znam kakve su tu klauzule za "+1". Osetkovski je u februaru redefinisao ugovor, po kome je u KKP i sledeće sezone, mada se negde pominje da mu je ugovor za 2026, pošto mu je zalizani menadžer, moguće i da on ima neku mutnu verziju "+1".

Mijailović, Bošnjaković i Nakić imaju dugogodišnje ugovore.

Za Bongu se očekuju zanimljive ponude, jer se praktično svi iz EL raspituju za njega, vrlo je verovatno: ponuda koja se ne odbija. Navodno se njemu ide u NBA, kako se šuškalo u decembru nakon ŽOC krize.

Valjda nisu blesavi da produže sa kapitenom, bliski klubu njega pominju uz Džabarija i Tajrika za jesenji raspad.

Džabari i Wash su specifični karakteri, ali nisu krivi u onom smislu kako navijači zamišljaju.

Vanja je uzet na zub jer je kapiten i "dete kluba" ali ne znam šta se očekivalo, da ode zajedno sa Želimirom i odrekne se ugovora nakon iznošenja prljavog veša. Kapa dole ko bi to uradio, ali mislim da ne bi niko od nas ovde.

Tajrik i Braun, to je već druga priča. To ne menja stvar da je Braun sinoć konačno odigrao kompletnu utakmicu, na oba kraja parketa i bez onih njegovih pokušaja da kreira jer to ne ume. Za sebe eventualno neki stepbek, to je maks. I to je ok, samo ostati u tim okvirima.

33 minutes ago, J- said:

Kalates je još pre dva meseca izrazio želju da se vrati u Grčku, a ističe mu ugovor u 2026, trenutno je PAOK najkonkretniji: za 2 godine 1.8M€.

Ističu ugovori u 2026:

Radanov, Marinković i Džekiri

Ističu ugovori u 2027:

Milton, Sterling, Lakić, Bonga, Pokuševski, Fernando, (i Parker)

Wash ima ugovor, 2026+1 ne znam kakve su tu klauzule za "+1". Osetkovski je u februaru redefinisao ugovor, po kome je u KKP i sledeće sezone, mada se negde pominje da mu je ugovor za 2026, pošto mu je zalizani menadžer, moguće i da on ima neku mutnu verziju "+1".

Mijailović, Bošnjaković i Nakić imaju dugogodišnje ugovore.

Za Bongu se očekuju zanimljive ponude, jer se praktično svi iz EL raspituju za njega, vrlo je verovatno: ponuda koja se ne odbija. Navodno se njemu ide u NBA, kako se šuškalo u decembru nakon ŽOC krize.

Valjda nisu blesavi da produže sa kapitenom, bliski klubu njega pominju uz Džabarija i Tajrika za jesenji raspad.

Verovatno sam istripovao ali mi se učinilo da je Vanji dat novi ugovor posle operacije. Verovatno wishful thinking jer sam baš pomislio "kakav šmekerski potez" (na nivou onog Paovog produžetka ugovora Lesoru posle povrede). Ma šta mislili o njegovom igračkom doprinosu, on je dete Partizana i ozbiljna identitetska karika u tom lancu. Pride, na parketu je ozbiljan fajter i služi za primer drugima.. Varira kvalitet tih igrača, naravno, ali ja sam uvek za jednog Miloja/Vesu/Gagija u ekipi.

Mislim da je prioritet za ovaj prelazni rok rasterećenje finansija od Džabarija i davanje prostora Penjaroji da dovede svoje igrače. Delovalo mi je da počinje da veruje Miltonu i tu, sa ovim Bruksovim dolaskom, verovatno otpada Sterling.. Takođe, mislim da je Kalates ćao i tu će nam trebati najpametnije pojačanje u ovom roku. Jak ball handler i pass first igrač koji može da igra dobru odbranu... Meni je tu pre onaj Dimitrijević želja nego ovaj Litvanac, šta beše, ali opetkažemponavljam - Penjaroja..

2 hours ago, Milošica said:

Džabari i Wash su specifični karakteri, ali nisu krivi u onom smislu kako navijači zamišljaju.

Vanja je uzet na zub jer je kapiten i "dete kluba" ali ne znam šta se očekivalo, da ode zajedno sa Želimirom i odrekne se ugovora nakon iznošenja prljavog veša. Kapa dole ko bi to uradio, ali mislim da ne bi niko od nas ovde.

Tajrik i Braun, to je već druga priča. To ne menja stvar da je Braun sinoć konačno odigrao kompletnu utakmicu, na oba kraja parketa i bez onih njegovih pokušaja da kreira jer to ne ume. Za sebe eventualno neki stepbek, to je maks. I to je ok, samo ostati u tim okvirima.

nama se ove sezone izgleda namestio sudar više različitih krivica u isto vreme i imali smo savršenu oluju. kulminaciju. pošto je ovo Balkan, logično je da se mnogo toga onda promenilo, ali ne i ono/oni koji nose najveću krivicu. no dobro, to je već naša loklana tradicija, folklor. mnogo toga će da se promeni, ali najteže ono što generiše osnovni problem i onda će isti ili sličan problem da se pojavljuje ciklično. sve opcije su otvorene, osim one koja bi rešila problem trajno. pošto jbg, kako bi mi živeli uopšte kad ne bi imali kataklizmu s vremena na vreme. ljudi bi bukvalno odlepili od dosade i molili Boga da se desi neko sranje, čisto da se uverimo da je sve u redu. da neka "kuhinja" i dalje radi. bez kuhinje, umrli bi od gladi