Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

19 minutes ago, shimpr said:

Na ove dve utakmice kao domacini smo imali pravo domacinsko sudjenje, tako da ovo nije realna slika u odnosu snaga. Videcemo u sledecoj kad budemo gostovali kako cemo se snaci. Predvidjam poraz, a videcemo u cetvrtoj sta ce biti. Verovatno ce majstorica odlucivati gde ocekujem opet ponoc sudija

Da citiram..Jel dolazi Zofri na cetvrta utakmica ?

• Replies 12.1k
  • Views 619.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

Cestitke komsije!

21 minutes ago, cartman said:

Au kakva je modna ikona Djurović

Sako idealan za šablon Studenti pobeđuju

1 minute ago, MiddleClass said:

Cestitke komsije!

Hvala svima koji se raduju zajedno sa nama

1 hour ago, napadaj said:

I Lončar i Vlade kukaju zbog skandiranja "uprava napolje" kod Cigana lolol

Još Lončar kaže da treba jasno da se kaže koji deo uprave i da uprava ima menadžerski i sportski deo

Dakle da se viče "Milan Dozet napolje"

Onaj bagzi ziljavi ih je sjebo, rekao coki onomad

48 minutes ago, ZokiAsov said:

Onaj bagzi ziljavi ih je sjebo, rekao coki onomad

a ja nisam verovao kad su mi rekli da je bagzi gorbar

fpalm

• Popular Post

Veliki rišpekt za gospodina Đoana koji je uspeo da od grupe građana uspeo da napravi jednu ozbiljnu ekipu.

Sticajem okolnosti imao sam priliku da putujem sa njim na relaciji Barsa-Beg, pa sam video da je ceo jebeni let proveo na kompu analizirajući

te trenerske zajebavancije, a nakon leta je bio dobrih 20 minuta na telefonu objašnjavajući nekome kako je DWash problem jer nije trenirao nakoliko nedelja.

Elem, što se mene tiče, sezona je završena uspešno zahvaljujući njemu i neću dalje pratiti.Đoan je poentirao na konfi oko pauze za ABA i predstojećeg fajnal fora kurac lige.
Sve u svemu, želim da nam ostane zajedno sa bratom Kalatesom, to je esencija košarke.

Doviđenja Železnik zbogom, dobar dan i dobro jutro Dubaji

4 minutes ago, freemason said:

Doviđenja Železnik zbogom, dobar dan i dobro jutro Dubaji

Ti si Kalates ph34r

čestitke Penjaroji, stručnom štabu i celoj ekipi. bravo svi!!!!!

utakmicu sam pogledao naknadno, pošto sam stigao kući posle 23. držali smo tekmu pod kontrolom gotovo od samog početka. na fiziku odgovorili fizikom. za razliku od prve tekme nismo imali ftw. period, tako da je posao priveden kraju onako kako treba, bez stresa, cimanja i ludila

u ovom suludom rasporedu takmičenja stručnom štabu idu i čestitke na tome što su uspeli ekipu da dovedu i drže na viokom nivou u smislu forme. vidi se da su ekipa, vidi se po reakcijama sa klupe, po reakcijama na terenu kada pomažu jedan drugom, vidi se i po reakcijama samih igrača na dobre poteze i svoje i saigrača

Osim Dilkana 🤪

Jel snimio neko Nicka kako sam sebi trese pruženu ruku nakon što ga je devojka koja ga je intervjuisala u hodniku posle prve tekme odjebala za handshake okrenuvši se kameri 😂

Dobar gif bi bio ako ima neko snimak

Mene tako da iskulira, nabo bih je u glavu. Zato nikad nisam ni postao vrhunski sportista, jer imam problem sa karakterom

7 hours ago, Orle Zmajević said:

Sve u svemu, želim da nam ostane zajedno sa bratom Kalatesom, to je esencija košarke.

I bratom Džekirijem!

Kalates mora da ostane.......da se ne zajebavaju sa tim i da se plati šta treba da se plati

jebo godine, može on i sledeće sezone da radi isto što i ove bez problema, ne igra on 30+ minuta po tekmi

sa Karlikom i njim, ne bi ja tu ništa menjo

Sterling je sinoć opet ludovao, maši otvorene trojke, onda spakuje tri iz teških do nemogućih pozicija. ne mogu da kažem da će mi bit žao kad ode, ali nije da ne vredi ničemu, kad se zapali ubitačan je

što se tiče centarskog para, gotivni su mi. ovaj Fernando da vežba zicere malo preko leta. nadam se da ostaju