May 22May 22 Partizanu "oteto" veliko pojačanje, šokantna vest za crno-bele pravo niotkudaAmerički košarkaš, Armoni Bruks, blizu je prelaska u Asvel iako se povezivao sa Partizanom, kako prenosi "Basket News".OglasZa Armonija Bruksa su interesovanje pokazali brojni evroligaški klubovi, ali se pravo niotkuda pojavila informacija da je najbliži prelasku u Asvel.Ovo je svakako šokantna vest za Partizan pošto mu je maltene "oteto" pojačanje.
May 22May 22 Ja i dalje verujem u Sterlinga, boljeg nećemo naći ako nas je ovaj stvarno ispalio. Jedino Bogdan da dođe, onda svi mogu da pakuju kofere lagano.Ciglates je preskup za drugog pleja.Vaša sreća što ja nisam GM
May 22May 22 Ne treba brinuti oko novaca. Svakako sav novac koji ulazi u našu košarku dolazi od droge, korupcije i ostalog kriminala, a svrha mu je isključivokupovina navijačkog mira.That being said, samo ložite Ostoju na društvenim mrežama koga hoćete da ostane ili da dovede, ispuniće svaku želju.
May 23May 23 7 hours ago, Orle Zmajević said:Ne treba brinuti oko novaca. Svakako sav novac koji ulazi u našu košarku dolazi od droge, korupcije i ostalog kriminala, a svrha mu je isključivokupovina navijačkog mira.That being said, samo ložite Ostoju na društvenim mrežama koga hoćete da ostane ili da dovede, ispuniće svaku želju.Ostoja je tu samo za nijansu bitniji od mene..Zna se koga treba da lozimo..
May 23May 23 57 minutes ago, SNARC said:Ostoja je tu samo za nijansu bitniji od mene..Zna se koga treba da lozimo..
May 23May 23 9 hours ago, Jimmy Kowalski said:Nista onda, zadrzacemo Sterlinga i gotovo. Navijaci mogu da odahnu.ne treba zaboraviti da nam se uskoro vraća i Džabari, po sopstvenom priznanju, jedan od najboljih košarkaša na svetu ili i Evropi......tako nešto. imao je dosta vremena da shvati svoje grehe.......i sada se vraća da ih okajegde je beše f4 sledeće sezone, da rezervišem neki smeštaj
May 23May 23 7 minutes ago, Ted said:ne treba zaboraviti da nam se uskoro vraća i Džabari, po sopstvenom priznanju, jedan od najboljih košarkaša na svetu ili i Evropi......tako nešto. imao je dosta vremena da shvati svoje grehe.......i sada se vraća da ih okajegde je beše f4 sledeće sezone, da rezervišem neki smeštaj
May 23May 23 imaćemo novi udarni trio Tanasković-Džabari-Radanovmeđ navijaćima će biti čuven kao TANDŽARApali se mašina
May 23May 23 28 minutes ago, Ted said:ne treba zaboraviti da nam se uskoro vraća i Džabari, po sopstvenom priznanju, jedan od najboljih košarkaša na svetu ili i Evropi......tako nešto. imao je dosta vremena da shvati svoje grehe.......i sada se vraća da ih okajene znam za grehe ali sam siguran da shvata kako ima jos 2ipo miliona evra da kolektira kad se vrati.
May 23May 23 30 minutes ago, uini said:ne znam za grehe ali sam siguran da shvata kako ima jos 2ipo miliona evra da kolektira kad se vrati.nikakav problem, ako pruži partije na nivou igrača iz tog cenovnog rangaovako ispada da smo kupili polovnu Peglicu za 40.000 evra......umesto da smo uzeli RAV
May 23May 23 Po cemu je taj Bruks bolji od Sterlinga? Plus vidim hoce u Asvel, klub bez ambicije, verovatno da bude prva violina poslednjeg na tabeli, da nabija brojke.Jedino ako Braun nece da ostane, nisam pratio aktuelnosti. Ali stvarno taj Bruks nije vredan nekog preteranog cimanja.