Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

Partizanu "oteto" veliko pojačanje, šokantna vest za crno-bele pravo niotkuda

Američki košarkaš, Armoni Bruks, blizu je prelaska u Asvel iako se povezivao sa Partizanom, kako prenosi "Basket News".

Oglas

Za Armonija Bruksa su interesovanje pokazali brojni evroligaški klubovi, ali se pravo niotkuda pojavila informacija da je najbliži prelasku u Asvel.

Ovo je svakako šokantna vest za Partizan pošto mu je maltene "oteto" pojačanje.

• Replies 12.1k
  • Views 619.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

A Nik u PAOKu znači, jbg.

Nista onda, zadrzacemo Sterlinga i gotovo. Navijaci mogu da odahnu.

Ja i dalje verujem u Sterlinga, boljeg nećemo naći ako nas je ovaj stvarno ispalio. Jedino Bogdan da dođe, onda svi mogu da pakuju kofere lagano.

Ciglates je preskup za drugog pleja.

Vaša sreća što ja nisam GM

Ne treba brinuti oko novaca. Svakako sav novac koji ulazi u našu košarku dolazi od droge, korupcije i ostalog kriminala, a svrha mu je isključivo

kupovina navijačkog mira.That being said, samo ložite Ostoju na društvenim mrežama koga hoćete da ostane ili da dovede, ispuniće svaku želju.

7 hours ago, Orle Zmajević said:

Ne treba brinuti oko novaca. Svakako sav novac koji ulazi u našu košarku dolazi od droge, korupcije i ostalog kriminala, a svrha mu je isključivo

kupovina navijačkog mira.That being said, samo ložite Ostoju na društvenim mrežama koga hoćete da ostane ili da dovede, ispuniće svaku želju.

Ostoja je tu samo za nijansu bitniji od mene..Zna se koga treba da lozimo..

Bukvalno

57 minutes ago, SNARC said:

Ostoja je tu samo za nijansu bitniji od mene..Zna se koga treba da lozimo..

8b8cAEP.gif

D

9 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Nista onda, zadrzacemo Sterlinga i gotovo. Navijaci mogu da odahnu.

ne treba zaboraviti da nam se uskoro vraća i Džabari, po sopstvenom priznanju, jedan od najboljih košarkaša na svetu ili i Evropi......tako nešto. imao je dosta vremena da shvati svoje grehe.......i sada se vraća da ih okaje

gde je beše f4 sledeće sezone, da rezervišem neki smeštaj

7 minutes ago, Ted said:

ne treba zaboraviti da nam se uskoro vraća i Džabari, po sopstvenom priznanju, jedan od najboljih košarkaša na svetu ili i Evropi......tako nešto. imao je dosta vremena da shvati svoje grehe.......i sada se vraća da ih okaje

gde je beše f4 sledeće sezone, da rezervišem neki smeštaj

D

imaćemo novi udarni trio Tanasković-Džabari-Radanov

međ navijaćima će biti čuven kao TANDŽARA

pali se mašina

28 minutes ago, Ted said:

ne znam za grehe ali sam siguran da shvata kako ima jos 2ipo miliona evra da kolektira kad se vrati.

30 minutes ago, uini said:

ne znam za grehe ali sam siguran da shvata kako ima jos 2ipo miliona evra da kolektira kad se vrati.

nikakav problem, ako pruži partije na nivou igrača iz tog cenovnog ranga

ovako ispada da smo kupili polovnu Peglicu za 40.000 evra......umesto da smo uzeli RAV

Po cemu je taj Bruks bolji od Sterlinga? Plus vidim hoce u Asvel, klub bez ambicije, verovatno da bude prva violina poslednjeg na tabeli, da nabija brojke.

Jedino ako Braun nece da ostane, nisam pratio aktuelnosti. Ali stvarno taj Bruks nije vredan nekog preteranog cimanja.