Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

Just now, Vasilij Zajcev said:

Iskristalisala se posebna vrsta reditelja za te skauting videe..

..ja nisam video igrača sa lošijom koordinacijom pokreta, pre svega ruke. Kapiram da nije nešto školovan nego se u nekoj kasnijoj fazi rasta izdvojio snagom, a tada su ove stvari nenadoknadive.

Je l ide definitivno?

Nažalost to je samo moja pusta nada.

I njemu je Džabari bekap?!

Čovek je doktor profesor. Ne unosi nervozu kao ova mrcina i uvek isporuči. Usralo nas i s njin i sa Ciglom, ali sad će stručnjaci da nađu bolje.

• Replies 12.1k
  • Views 619.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

Sve je to prokletstvo Tajrika Džonsa evil

43 minutes ago, April said:

Nažalost to je samo moja pusta nada.

I njemu je Džabari bekap?!

Čovek je doktor profesor. Ne unosi nervozu kao ova mrcina i uvek isporuči. Usralo nas i s njin i sa Ciglom, ali sad će stručnjaci da nađu bolje.

Dzekiri, druze, ne strecaj me od sabajle D

51 minutes ago, Vasilij Zajcev said:

Iskristalisala se posebna vrsta reditelja za te skauting videe..

..ja nisam video igrača sa lošijom koordinacijom pokreta, pre svega ruke. Kapiram da nije nešto školovan nego se u nekoj kasnijoj fazi rasta izdvojio snagom, a tada su ove stvari nenadoknadive.

Je l ide definitivno?

u suštini, ovo što je npr igrao u mini-seriji protiv zvezde, sam viđao onomad u atlanta hawksima, na 15ak mins.

agilan i agresivan na skoku pod oba koša, ubacuje otpatke, donosi čvrstinu.

kada je tako nešto standard a do sada se ispostavilo da nije, ko ne bi vol'o takvog centra da ti bude neki backup

hoću da kažem, kako meni to nije neka sad greška skautingra, kontam da su i realovi to gledaliu nba i rekli sebi, ako se tamo bori snagom i brzinom, u evropi može da bude samo bolje

e sad, jedna stavka je pomenuti kontinuitet i bball iq, druga stavka su kilometraža & godine (on je u hawksima igrao pomenuto sitno, u realu nikako, recimo da mu je partizan prva korektnija uloga sa minutima & ranije je bilo opšte mesto da centri kasnije sazrevaju, odnosno, dobijaju neku rutinu, sad valjda svi treba sa 23 godine da budu formirani košarkaši ili su propali. bruno vidim ima 27, daklem, ulazi u svoj prajm, štagod taj prajm bio) a treća stavka je kako je sagrađena ekipa, pa neki igrači u datoj konstalaciji pokazuju više vrlina, drugi više mana.

ono sitno što sam gledao u partizanu, imao je uspona i padova, tokom jedne tekme i od tekme do tekme ali imajući u vidu ceo kontekst ove sezone i njegov i partizanov, možda ne treba definitivno suditi na temu.

narafski, lova je neki četvrti aspekt ili prvi, to je sad neka leva tema koja zapravo može biti presudna u odluci.

.

Edited by Ted

Bruno kao i njegov brat bruno kaboklo ima tendenciju da napravi gluposti u serijama i onda smo skloni da mu sudimo samo po tim incidentima. Sto se tice visine ugovora, jbg nije on kriv sto su mu iz ocaja dali toliki kes

mislim da je partizan prosto preuzeo platu koju mu je davao real, ne verujem da su mu dodsvsli na to, mozda umisljam

a ima i do momenta kada je bruno došao. ekipa u ozbiljnom kanalu, a on baš nije kalibar vlada divca da poveže i podigne ceo tim

radio čovek ono što zna sa 120%

vrlo poštena igra sa njegove strane

msm da u istom okruženju(kod istog trenera) on može podići svoj plafon za još 20%

i kao takav bi bio odličan

ps

nemam predstavu koliki mu je ugovor

Ova sezona 1.2

pa dobro, to u novoj realnosti evrolige nisu neki nerazumni novci za takav kalibar igraca. oko milionche

Za sledeću godinu traži dve milke.

Dao bih mu dve sa keksom od 400 grama i putuj igumane.

Bez Jekirija izgleda bar u prvoj utakmici, kaze Zo

ako budemo na nivou polufinalnih serija mislim da imamo čemu da se nadamo

On 28. 5. 2026. at 21:04, kud u maglu Simoviću said:

sa dubaijem za jadransku titulu

u to ime prigodna muzička numera

хабиби кам ту дубаи

ипак нике зеница него дубаи, послали су неке безбедносне гаранције💰

за сада су термини: 04.06., 06.06. и 10.06.