Yesterday at 09:431 day 20 minutes ago, uini said:alexis ume i odbranu, plus nisu bas bezglave muve na istoj poziciji, mogu i obojicaAleksinu sliku bih postavio kao ilustraciju krave koja daje puno mleka pa se ritne i prospe. On i Savo su braća po nedostatku samokontrole. Nekad rezultat bude sjajan, nekad očajan, retko kada te ostave bez emocije. Situacija da igraju istovremeno bi mogla da bude atrakcija, da jedan drugom krenu otimati loptu.Ako bih morao da biram između njih dvojice, pre bih Savu ostavio, uz uslov da ne igra pleja, onda bih ga npr primarno upario sa Dmitrijevićem ukoliko je opcija.Aleksa mi je high risk opcija zbog povreda, par sezona je većinu vremena povređen. I generalno mi je težak za uklapanje, za dvojku mu fali šut, za pleja ladna glava.
Yesterday at 09:451 day 15 minutes ago, garmonbozia said:koja šizofrenija, većina navijača po netu pljuje klub zbog eventualnog povratka alekse i zove ga "pička ciganska"mentoliNija dzaba Ostoja trazio da u novom ugovoru stoji klauzula po kojoj ne sme da potpise za Zvezdu 2 ili 3 godine. Edited yesterday at 09:461 day by Segundo
Yesterday at 09:481 day 10 minutes ago, goofs said:ja ne bih voleo Aleksu nazad, radije bih Alena vratio, manje je štetan kada upadne u ludilo modali ajd, šta je tu je, mogli smo i gore da prođemoMa nek ide zivot, daj obojicu nazad..
Yesterday at 09:541 day 6 minutes ago, Muzzy said:Aleksa mi je high risk opcija zbog povreda, par sezona je većinu vremena povređen. I generalno mi je težak za uklapanje, za dvojku mu fali šut, za pleja ladna glava.Za pleja mu fali i pregled igre koji mu je grozomoran, ume da doda samo prvom igraču do sebe (to umem i ja), ali ono pravi pas, u pravom trenutku na pravo mesto, mrka kapa. On je score-first plejmejker jer ovo drugo ne zna. Zapravo ne bi ni trebalo da igra plejmejkera, ali dosta voli loptu i manje je opasan bez nje.2 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Ma nek ide zivot, daj obojicu nazad..Za Alena sam već pisao, želim da gledam njega i Pokua na 4-5 tandemu, mislim da kosmos nije spreman za količinu haosa koju će to doneti. Aleksa bi tu bio samo šlag na tortu.
Yesterday at 09:591 day 11 minutes ago, Muzzy said:Aleksinu sliku bih postavio kao ilustraciju krave koja daje puno mleka pa se ritne i prospe.On i Savo su braća po nedostatku samokontrole. Nekad rezultat bude sjajan, nekad očajan, retko kada te ostave bez emocije.Situacija da igraju istovremeno bi mogla da bude atrakcija, da jedan drugom krenu otimati loptu.Ako bih morao da biram između njih dvojice, pre bih Savu ostavio, uz uslov da ne igra pleja, onda bih ga npr primarno upario sa Dmitrijevićem ukoliko je opcija.Aleksa mi je high risk opcija zbog povreda, par sezona je većinu vremena povređen. I generalno mi je težak za uklapanje, za dvojku mu fali šut, za pleja ladna glava.ma slažem se ali je na kraju jedino važno kako sklopiš roster, kakva ti je strategija na temu i kako ga voziš.nekada će aleksis i/ili zbogom kikindo biti ljudi koji su izgubili tekmu, nekada će je dobiti, tako što će postaviti rekord lige u tricama ili ukrasti tri lopte SGA.svakom timu trebaju različiti profili talenta, uostalom, željko, euro-goat je birao obojicu i ubeđen sam da se nije iznenadio nekim lošijim odlukama kada ih je trenirao.nije da plediram za njih dvojicu, samo kažem da mi navijači, volimo neki idealni svet košarkaške utakmice, gde igrači rade samo dobre i racionalne stvari a loše i neracionalne ne postoje.
Yesterday at 10:001 day 9 minutes ago, goofs said:ja ne bih voleo Aleksu nazad, radije bih Alena vratio, manje je štetan kada upadne u ludilo modali ajd, šta je tu je, mogli smo i gore da prođemoJa njih dvojicu ne bih stavljao u istu jednačinu, tj.uzeo bih ih obojicu ako postoji želja za povratak. Prvo, domaći su igrači, drugo grobari, a treće pa baš to - lude su glave (koje nam fale). Mene je Alen kupio na 1.tekmi, praktično još trening, kad je protiv fuckin Zlatibora u Čajetini ušivan na klupi i vraćao se u igru tako krvav. Aleksa isto, šta sve nije slomio igrajući za KK. Ako pričamo o tom primeru koji domaći igrači treba da daju strancima (Novica, Lučić, Miloje, Vesa Petrović itd) onda su oni legit naslednici te neke etike. Vanja, Lakić, njih dvojica, ako vratimo Tanaskovića, uz ove klince što sad ulaze, to je ta domaća okosnica o kojoj pričamo. Pritom za očekivati je da su oba igrača malo sazrela u međuvremenu.
Yesterday at 10:001 day 1 minute ago, DCI Banks said:Za mene zelja br 1: Penjaroja. Hvala ti Joan jos jednom.Realno, čudo je napravio. Trener sezone u Evropi posle Pedra. Bilo bi baš bezveze ako mu posao u kkp zavisi od toga da li će uzeti aba.
Yesterday at 10:001 day 6 minutes ago, goofs said:Za Alena sam već pisao, želim da gledam njega i Pokua na 4-5 tandemu, mislim da kosmos nije spreman za količinu haosa koju će to doneti. Aleksa bi tu bio samo šlag na tortu.Alen je valjda zamena za Pokua. On i Tanasko kao domaca osnova na 4.
Yesterday at 12:591 day aleksa, pa baš ako mora. nešto nisam fan te bezglave igre dujan sa temuaza alena dižem obe ruke
Yesterday at 16:191 day Popular Post hvala bratu za svaki trenutak sreće koji je svojim kometarom digao na kvadrat
Yesterday at 16:221 day 6 hours ago, goofs said:Za pleja mu fali i pregled igre koji mu je grozomoran, ume da doda samo prvom igraču do sebe (to umem i ja), ali ono pravi pas, u pravom trenutku na pravo mesto, mrka kapa. On je score-first plejmejker jer ovo drugo ne zna. Zapravo ne bi ni trebalo da igra plejmejkera, ali dosta voli loptu i manje je opasan bez nje.Za Alena sam već pisao, želim da gledam njega i Pokua na 4-5 tandemu, mislim da kosmos nije spreman za količinu haosa koju će to doneti. Aleksa bi tu bio samo šlag na tortu.ma kad vidis nema mnogo plejmejkera sa pregledom igre ili ne daj bobe nekom vizijom kretanja saigraca i odbrane.mahom je neko plej zbog fizikalija i dodas prosecan sut.alexa bi nam dobrodosao jer je dijabola, pozitivna. usere on ali ipak vise da litara mleka.dobro bi bilo da se vrne kao i smailaga. gotivni su momci i lozane. to nam treba.
Yesterday at 18:231 day 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:hvala bratu za svaki trenutak sreće koji je svojim kometarom digao na kvadratKakvo epsko njesra, rip